Μετα απο ενα γευμα μεγαλης παρεας σε ταβερνα,σκανε οι καρτες εξω και ζηταει ο καθενας να κρατησει το μερτικο του..........
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Να δω σε πανυγηρι στο χωριο τον κλαριντζή με POS αντι για τσουβάλι λιπασματων που εχωνε μεσα τα πεντοχίλιαρα (παλια)
και τι στον κόσμο...
![]()
Βασικά, αν και είμαι και της δουλειάς...πρώτη φορά το ακούω. Εσύ που το έμαθες δηλαδή?
Υπ΄όψη πως ο κάτοχος ποσοστού πάνω από 5% σε εισηγμένη, ενημερώνει υποχρεωτικά το χρηματιστήριο και δημοσιεύεται στο site του ΧΑΑ υποχρεωτικά.
Δεν ξέρω που αναφέρεσαι, συμπεραινω στα POS?
Η προμήθεια χρήσης χρεωστικής είναι 0,10%, και πιστωτικής 1,2% ή κάτι εκεί περίπου. Σε κάθε περίπτωση την επιβάρυνση την πληρώνει ο λαμβάνων τις υπηρεσίες χρήσης POS και όχι ο καταναλωτής.
Για το 0,1% δεν θα συζητήσουμε φαντάζομαι...
Για το υψηλότερο ποσοστό, δίκαιο μου φαίνεται εφόσον ο έμπορος λαμβάνει το ποσό της συναλλαγής άμεσα, ενώ η άλλη πλευρά (τράπεζα πχ) αναλαμβάνει το ρίσκο της μη αποπληρωμής της συναλλαγής.
Προσωπική ήταν η κουβέντα και είχε και χαρακτηρισμούς προσβολές και ειρωνίες.
Εκ του ασφαλούς φυσικά...
Αλλά πάλι ξέρεις εδώ μέσα ο καθένας ότι θέλει λέει κι όλοι φίλοι είμαστε κλπ κλπ
Για αυτό κι εγώ λοιπόν κι λέω πως εδώ είναι τ @@ και τέτοιοι τύποι είναι από κάτω
ΜΙΑ ΖΩΗ
Στη σκιούλα
Φιλικά όμως ε ?
Μην το πάρεις στραβά
![]()
ανανήψαντας
Ναι, ετσι κανουν στο εξωτερικο χρονια τωρα. Πού το προβλημα;
Καπιταλ κοντρολς και μαλακιες. Ζητημα αν εδω που ειμαι, σηκωνω σε μετρητα πανω απο 20 ευρω την εβδομαδα κι αυτο για μικροπραγματα (κανεναν καφε - 1,10, κανενα ψωμι και τετοια). Τα υπολοιπα, καρτα ή επιταγη (ημερας φυσικα).
Καιρος να ξεκολαμε
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το σχολιο δεν ειναι δικο μου αλλα απο σχολιασμους του αρθρου
ΕΑΝ το ανοιγες θα το εβλεπες αλλα...
Υ.Γ.
ΔΕΝ εισαι ο μονος με ασπρη ρομπα...
Υ.Γ.2
Διαβασε τα δικα σου σχολια ποσο πιο καυστικα ειναι και μετα ριξε το λιθο σου αναμαρτητε-ελεγε καποιος χριστιανος παλια...
Αν γίνει καθολικό το σύστημα ναι, τώρα όμως στην πράξη συναντούμε πολλά προβλήματα.
Πχ. κάθε μήνα θέλω για παιδικούς 7 κατοστάρικα, θα μου σκάσει το σέρβις και στα 2 αμάξια την ίδια στιγμή, άλλα 300. Που θα βρω ένα 1000ρικο μέσα στο μήνα (κανείς δεν έχει μηχάνημα).
Οπότε έτσι καταπολεμάμε και το παραεμπόριο, την αγορά ναρκωτικών κλπ....
Και λες να γίνει όπως και US, η κατοχή από κάποιο ποσό και πάνω σε μετρητά να είναι παράνομο....
Ε μετά, θα είναι παράνομο να έχεις και μετρητά... Και μετά απλά λεφτά...
ΤΙΡΡ και Κούντα κιντέ λέμε...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εχει φροντισει ο Τρυφωνας....μην σε νοιαζει...
(οχι ο Σαμαρας....ο αλλος ο Αλεξιαδης)
http://www.euro2day.gr/news/economy/...a-iatreia.html
και δεν με βρισκει αντιθετο...