Σελίδα 42 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 32373839404142434445464752 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι αν ρίξεις ένα παπαγκάλε και ένα random japan SS στην πίστα (όπου εκεί πέφτουν συνήθως), δεν σου λέω με πολλά, με λίγα, θα μπορείς χωρίς να τα δεις να πεις ποιο έχει περισσότερες ζημιές; Έχω ακούσει και έχω δει ανατριχιαστικά πράγματα από χαζοπτώσεις, δεν είναι προβλέψιμο το τι θα πάθει το μηχανάκι, μπορεί να διαλύσει εντελώς ή μπορεί να το σηκώσεις με λίγες γρατζουνιές.
    Eγώ πάντως που έχω δει πτώσεις σε πιστα, με Κ9 και οι 2 πτώσεις, τη μία με πολλά είχε μόνο γρατζουνιές, με λίγα το μισο μηχανάκι έλλειπε... Θα το είχε κάνει εισαγωγή απο Ιταλία μάλλον...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Εγώ τώρα έχω την απορία σχετικά με την περιγραφή.

Χτυπάς σε κολώνα με 50+ χιλιόμετρα. Και ισχυρίζεται ο χαροκαμένος πατήρ ότι ΜΕΤΑ το κοπάνημα του εμπρός τροχού, προλαβαίνεις να "οδηγήσεις" την μοτοσικλέτα σε ασφαλές πέσιμο πριν φτάσει το σώμα σου να την χτυπήσει, αλλά δεν μπόρεσε ο γιός του να το κάνει επειδή έσπασε το χερούλι;

**το ίδιο ρώτησε και ο σαπίλας, τώρα το διάβασα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Όχι, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι το τιμόνι έσπασε από την πίεση των χεριών του αναβάτη, όχι επειδή πήρε τούμπες.
    Σορρυ... αλλά οδηγούσε τη μηχανή, και στηριζόμενος στα κλιπόν έσπασε/αν η τιμονόπλακα/κλιπον κι αυτός εκτοξεύτηκε μπροστά; Υπό ΚΣ και στον πλανήτη που ζουμε αυτό δεν γίνεται...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σορρυ... αλλά οδηγούσε τη μηχανή, και στηριζόμενος στα κλιπόν έσπασε/αν η τιμονόπλακα/κλιπον κι αυτός εκτοξεύτηκε μπροστά; Υπό ΚΣ και στον πλανήτη που ζουμε αυτό δεν γίνεται...
    Άρα δεν έσπασαν και λέει μαλακίες. Όλα καλά! Θα βάλω στο 954 κλιπόν από Ντουκάτι.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Καλά αφού εσύ ξέρεις καλύτερα, πάω πάσσο. Αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται, εσύ είσαι σίγουρος ότι θέλει να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του γιού του για να τσεπώσει χρήμα. Μάλλον παραμύθια λέει, κάποιος εγκάθετος της Honda που φαντάστηκε μια ιστορία και την έγραψε. Οπότε όλα καλά! Ντουκάτ Ακμπάρ!
    Ε?
    Κάνεις πλάκα τώρα, ναι?

Τι εγκάθετος και χοντάκιας και απριλιανός και αρειανός ρε Κώστα? Πιστεύεις δηλαδή πως κάποιος που σκάει με 50χλμ σε κολώνα, θα μπορούσε να την γλύτωνε επειδή θα έκανε κωλοτούμπα πάνω απ΄το μηχανάκι με μοχλό τα κλιπον? εχεις δει πως γίνονται τα αυτοκίνητα στα crash test με 50 χλμ?

Νταξ, τι να σου πω...δεν έχω επιχειρήματα. Σε ταινία να το έβλεπα με τον τζακ νορρις θα γέλαγα με τις μαλακίες που δείχνουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι αν ρίξεις ένα παπαγκάλε και ένα random japan SS στην πίστα (όπου εκεί πέφτουν συνήθως), δεν σου λέω με πολλά, με λίγα, θα μπορείς χωρίς να τα δεις να πεις ποιο έχει περισσότερες ζημιές; Έχω ακούσει και έχω δει ανατριχιαστικά πράγματα από χαζοπτώσεις, δεν είναι προβλέψιμο το τι θα πάθει το μηχανάκι, μπορεί να διαλύσει εντελώς ή μπορεί να το σηκώσεις με λίγες γρατζουνιές.
    Όχι ρε συ.
    Απλά έφερα ακραία παραδείγματα για να πιάσουμε όλες τις περιπτώσεις.

Ούτε ένα mx έχει φτιαχτεί για να πέφτει.
    Απλά όσο να'ναι το λαμβάνει λίγο περισσότερο υπ'όψη ο κατασκευαστής.

Ενώ η Μ1 που καβαλάει ο Ρόσι, όχι.

Αυτό λέω.

Άρα δεν έσπασαν και λέει μαλακίες. Όλα καλά! Θα βάλω στο 954 κλιπόν από Ντουκάτι.
    Μπορεί να έσπασαν... αλλά όχι επειδη στηριζόταν ο μακαρίτης και φυσικά αν σου σπάσουν δεν εκτοξευεσαι μπροστα! Εγω λέω ότι ο πατέρας λέει μ@λακιες.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Σε ταινία να το έβλεπα με τον τζακ νορρις θα γέλαγα με τις μαλακίες που δείχνουν.
    Τσακ, το κέρατό μου μέσα.

Τσακ!

(ποτέ δε θα μάθουν σωστά το όνομα μου ρε πστ...)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ε?
    Κάνεις πλάκα τώρα, ναι?
    Μην πιστεύεις τίποτα, μόνο σε άλλον πλανήτη γίνονται αυτά. Ναι;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11352259_860325654021561_646794819_n.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	14,9 KB 
ID:	343001

"Yeah... So I snapped my clipon lifting up the front end to turn it around in the garage... Maybe time for that R1M.. Lol"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δεν πάω να αναζοπυρώσω το θρεντ....

Αλλά.....
    ΤΟ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΔΕΛΟ

ΤΟ ΝΤΟΥΚΑΤΙ
    .
    πουτσ@@@@@@@@@

Yeah... So I snapped my clipon lifting up the front end to turn it around in the garage... Maybe time for that R1M.. Lol
    Ναι, αυτο το πιστεύουμε... ΟΚ, εχει ένα μειονέκτημα το μηχανάκι...

Το δικό σου αν πέσει αριστερα, στατικά, έχεις ιδέα τι έχει να πάθει;

Solomostrongos Το avatar του/της byron

"Yeah... So I snapped my clipon lifting up the front end to turn it around in the garage... Maybe time for that R1M.. Lol"
    Οχι μωρέ...οτι πεις και ότι γράφουν στο net.

Τωρα που το σκέφοτμαι, δεν θα ανησυχούν οι κάτοχοι πως θα πέσουν θύματα κλοπής τα Penigale τους. Μόλις πάει κάποιος να το ζορίσει, κρακ θα το παίρνει στα χέρια
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    1) Καλά κάνει ο πατέρας και φωνάζει, δε βλέπω να διεκδικεί λεφτά το promo στην Αμερική καταγγέλλει που μιλάει για την πιο ασφαλή μηχανή.

2) Φυσικά και κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει καμία εταιρεία αν σκορπίζει εύκολα σε περίπτωση πτώσης. Αλλά μπορείς να κατηγορήσεις μια εταιρεία αν δε το αναφέρει ότι το όχημα της σκορπίζει. Όταν το ζητούμενο είναι οι χρόνοι σε κάθε όχημα γίνετε προσπάθεια να περιοριστεί το βάρος, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα υλικά συχνά να μην αντέχουν πλέον γιατί γίνονται λεπτότερα ή υπόκεινται άλλες μεθόδους ή τοποθετούνται άλλα υλικά πιο ελαφριά. Φυσικά υπάρχει η λύση των εξωτικών/διαστημικών υλικών αλλά αυτό ανεβάζει το κόστος πολύ, πολύ περισσότερο από το όποιο Pinagale.

3) Οι μαρσιπιές οι μανέτες κλπ αιχμηρά εξαρτήματα για εμένα θα πρέπει να επανασχεδιαστούν από το μηδέν, είναι πολύ επικίνδυνα και προκαλούν πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς με το τίποτα. Δε θα πω να σπάνε εύκολα όταν έχω δει τόφαλους ή άγαρμπους μέχρι αηδίας να σκαρφαλώνουν σε ένα μαρσιπιεδάκι για να καβαλήσουν μηχανή και είμαι σίγουρος πως έχετε δει αρκετούς σπασμένους ειδικά συνεπιβάτη.

4) Από τραυματικό πνευμονοθώρακα και μάλιστα από συμπίεση και όχι διάτρηση πέθανε ο θείος μου το 2004 και μάλιστα όχι με τη μηχανή του αλλά με ένα Jimny 300 μέτρα από το σπίτι του.

5) Ακόμα δεν έχω καταλάβει το νόημα του νήματος! Πολύ όμορφα μηχανάκια οι Ντούκοι για συγκεκριμένες χρήσεις και τσέπες νομίζω.

ps: Στο Αμέρικα στα 20 μπορείς να έχεις στην κατοχή σου πολεμικά όπλα, αντιαρματικά, να οδηγείς ότι θέλεις αλλά δε μπορείς να πιεις μια μπύρα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    1)...

4) Από τραυματικό πνευμονοθώρακα και μάλιστα από συμπίεση και όχι διάτρηση πέθανε ο θείος μου το 2004 και μάλιστα όχι με τη μηχανή του αλλά με ένα Jimny 300 μέτρα από το σπίτι του. ώ

...
    Αν έσκασε και τους 2 πνεύμονες ναι είναι πιθανό.

Εγώ πάντως ζω, και πήγα στο νοσοκομείο μια βδομάδα μετά αφού έσκασε ο ένας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το δικό σου αν πέσει αριστερα, στατικά, έχεις ιδέα τι έχει να πάθει;
    Σαφώς.

Καθρέφτης και ουρά.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ