... Τα σκούτερ???
Κι εγώ δεν τα γουστάρω και τελευταία έχω ακούσει μερικούς πολύ αστείους χαρακτηρισμούς: μπανιέρα με ρόδες, πορτμαντώ, έπιπλο, σκρίνιο, τζετ-σκι κλπ
Για πείτε γιατί δεν τα γουστάρετε και πως τα αποκαλείτε
... Τα σκούτερ???
Κι εγώ δεν τα γουστάρω και τελευταία έχω ακούσει μερικούς πολύ αστείους χαρακτηρισμούς: μπανιέρα με ρόδες, πορτμαντώ, έπιπλο, σκρίνιο, τζετ-σκι κλπ
Για πείτε γιατί δεν τα γουστάρετε και πως τα αποκαλείτε
The road less travelled, is less travelled for a reason...
φίλε, στη σειρά σου....
τώρα ασχολούμαστε με τα ντουκάτι
σοβαρά, με τα σκουτερ δε νομίζω οτι έχει καποιος πρόβλημα, με τους οδηγούς τους έχει
πουτσ@@@@@@@@@
Γιατι πανε παντα τοοσο γ@μιοντ@ς??? Δεν φοβουνται ρε πστμ? Πως θα φρεναρουν ετσι οπως πανε αναμεσα απ τα αμαξια με την μπανιερα....
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Δεν τα γουσταρω γιατι.....
Σημερα με τσαγιασε ενα σκουτερ...
Προσωπικα δεν εχω θεμα, τα θεωρω πολυ πρακτικα σαν οχηματα.. Οι περισσοτεροι οδηγοι τους ομως....![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Μια χαρά είναι τα scooter, πολύ βολικά για μέσα στην πόλη, φορτώνονται, σε πάνε σαν πασά, καίνε λίγο.. γιατί να μην τα γουστάρει κανείς;
Κανένα πρόβλημα με τα σκούτερ. Αρκεί οι ιδιοκτήτες τους να μην τα αποκαλούν "μοτοσυκλέτες" ή "μηχανές". Ή έστω "μηχανάκια".
Life begins at 45°.
Δεν [τους] αρεσουν διοτι
α)τους εχουν τσαγιασει με τις μπανιερες που οδηγουν
β)εχουν πανω τους 20 χρονους κ@λους που εχουν 20 χρονια+ να αγγιξουν
γ) χωνονται εκει που κανεις αλλος δεν μπορει...
δ)καινε τα μισα απο τους μπεκριδες που καβαλανε!
ε)διοτι ...ετσι τους αρεσει
![]()
Ασχετα με τις "κοντρες" που προεκυψε στο αλλο thread...πολλα απο αυτα τα εκτρωματα
ξεφτυλιζουν σε εκκινήσεις πάρα πολλα μηχανακια.
Aν η κλανοεταιρία ήξερε καλύτερα, ας έβαζε τον κόφτη στα 130 και όχι στα 150 που κάνεις σλάλομ ανάμεσα στις διαχωριστικές χωρίς να θέλεις. Μόνο σε ΧΤ600 έχω δει πιο άθλιο κράτημα...
Να σε είχα την πρώτη δεύτερη μέρα που το πήρα, και κατέβαινα την Συγγρού τέρμα...
Κούναγε κούναγε κούναγε, τι 3μπ@υρδελο πήρα σκεφτόμουν από μέσα μου...Και πριν την στροφή για Πειραιά, φρενάρω λίγο για να στρίψω...έλα όμως που έχει κάτι ψιλοσαμαράκια εκεί στο κατηφορικό.
Avanti maestro και η ζωή είναι ωραία.![]()
(και για άλλη μια φορά) να πάτε όλοι στο διαλο...
...και όσοι έχουν βε στρομ να μη μιλάνε