το να αγοραζετε ιταλικα μηχανακια και να ξερετε ποιο περιφερειακο παει σε ιαπωνικο σε περιπτωση σπασιματος, μονο σε μενα κανει καπως?
μου θυμιζει λιγο το εργο "το νησι" που δημιουργουσαν κλωνους και τους εκαναν δοτες οργανων στους πλουσιους "ιδιοκτητες" τους που ειχαν προβλημα...ενα νεφρο ο ενας...ενα συκωτι ο αλλος...μια καρδια...και παει λεγοντας...
αμα γουσταρετε να βλεπετε τα μηχανακια σας, σαν δοτες περιφερειακων, πασο...![]()
Παιδες πιασαμε 50 σελιδες σαχλαμαρα.Το καθε μπουρδελο στο ρολο του να μας κανει να γουσταρουμε.
[FONT=Arial Narrow]Τις καρδιες μας δεν χαλαμε[/FONT]
αν ντουκατι καβαλαμε
http://www.dailymotion.com/video/xxz...egara-dok_auto![]()
κουκουρουκουκου
αν και κακώς απαντώ γτ τα ποστ σου δυστυχώς είναι μέσα στη κακία και τη χολή θα σου πω:
1) πολλά μαγαζιά του εξωτερικού έχουν στοκ
2) πολλοί κάτοχοι -συνήθουν πλούσιοι- κατεβάζουν τα μηχανάκια σε αγώνες οπότε βάζουν αγωνιστικά parts
3) πολλοί κάτοχοι ιταλικών είναι ψωνάρες που την έχουν δει παγκόσμιοι κ για τρακντευ βάζουν αγωνιστικά parts
4) πολλοί τα κάνουν κώλο κ τα σπάνε. αλλά δύσκολο να κάνεις σώβρακο το μηχανάκι από τράκο και να σωθούν τα καλάμια.
Devil's λύσσαξες....
Δεν θα το αγόραζες...???
Θα το αγόραζες!!!! γιατί ξέρεις ότι είναι ΤΟ μηχανάκι και όλα τα υπόλοιπα είναι ντενεκέδες μπροστά του...
Υ.Γ μην αρχίζεις θα αγόραζα ιάπωνα και θα το έφτιαχνα....
γιατί δεν θα σε πιστέψω (πρόβλημά μου θα μου πεις)....
αλλά ακόμα και αυτό να έκανες σαν το aprilia rsv4 aprc θα προσπαθούσες να το κάνεις οπότε....
Τώρα για τα ντουκάτι αν πάνε,που πάνε και πως.... ας μιλήσει ο johnny που τα έχει και μάλιστα τα καλύτερα....
Όλοι οι άλλοι ας κάνουμε τουμπεκί γιατί μηχανάκια αυτού του επιπέδου ούτε στον ύπνο μας...
Εκτός και αν κάποιος χοντάκιας έχει αυτό...
ή από Kawasaki (άλλη κατηγορία αλλά πάλι exotic) αυτό...
Άντε γιατί η συζήτηση άρχισε να μοιάζει cosmopolitan.....
Έχω άποψη για το πως είναι να κοιμάσαι με μοντέλα επειδή διαβάζω τα άρθρα του χ και του ψ...
Άσχετα που εγώ κοιμάμαι με σχεδόν ότι κάτσει επειδή τόσο με παίρνει...
Οι περισσότεροι σε τέτοια μηχανάκια ούτε θα κάτσουμε!!
Άρα δεν μπορούμε να έχουμε σοβαρή άποψη ούτε για την σέλα τους.
Ειρήνη και καλές Σούζες (ή προσπάθειες) σε όλους!!!!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από ΝIKOLTSOS; 15/10/2015 στις 04:30.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
EMENA ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
Να αγοράσω ένα Ευρωπαικό με Ιαπωνικές αναρτήσεις και φρένα,κανένα Ντουκάτι,κανένα Τραιομφ....
Απορώ γιατί δεν λέτε να καταλάβετε κάποιοι ότι όλα είναι θέμα τιμής και παραμυθιάσματος.
Μία διαφορά υπάρχει μόνο. ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ..!!!
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 15/10/2015 στις 07:45.
Φτασαμε στην σελιδα 49....
για ενα σπασμενο απο πτωση κλιπ-ον.
και αν μας πουν χασομερηδες, τσαντιζομαστε...
βουρ για τις 100 αδερφια....
Φαγωθηκατε ρε μαλακες με το τι παθαίνουν τα μηχανακια απο στατικη (ή σχεδον) πτώση :a16:
Αντε να σας πω και τι παθαινουν και τα τριουμφ 15ετιας, αμα εισαι :a31: και δε βλεπεις οτι εκει που πας να σταματησεις στην ακρη, στο ρειθρο ειναι γεματο φθινοπωρινα φυλλα, απ' αυτα που τραγουδάει κι ο Υβ Μοντάν...
Και βρισκεσαι ξαφνικα εσυ ορθιος σα μαλακας, χωρις μηχανακι απο κατω (ή μαλλον αρκετα πιο κατω και ξαπλα). Το οποιο μηχανακι ουτε καταλαβα πως εφυγε, σα να το ειχε δέσει καποιος με σκοινι και να το τραβηξε αποτομα
Τεσπα, γρατζουνια στο πλαστικο, γρατζουνια στον κινητηρα και στραβωμα στον επιλογεα ταχυτητων. Α, και γρατζουνια στο αριστερο αντιβαρο και να ειμαι σ'ολη τη διαδρομη να δοκιμαζω αν εχει παρει τζογο κι αν εχει καμια ρωγμη μετα απο τοσα που διαβαζω.
Τεσπα, à la votre https://www.youtube.com/watch?v=Xo1C6E7jbPw
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais