Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 170

Θέμα: Γιατί δεν τα γουστάρουμε...

Ρε παιδιά, όσο σκεφτόμουν ένα τέτοιο thread τον τελευταίο καιρό, τελικά με καλύψατε και με το άνοιγμα του, αλλά και με τα comments για αυτή τη φυλή και των υποκατηγοριών της!! Ειδικά οι κουτάκηδες-σκουτεράδες κάνουν μπαμ από μακριά.
    Οι κάγκουρες-σκουτεράδες όμως, με ξετάποτες Akrapovic και άλλου τέτοιου τύπου εξατμήσεις, και κοινά χαρακτηριστικά όψης και λοιπής συμπεριφοράς με αυτά της φυλής TDM, για εμένα είναι ότι χειρότερο...
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vegeta Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά, όσο σκεφτόμουν ένα τέτοιο thread τον τελευταίο καιρό, τελικά με καλύψατε και με το άνοιγμα του, αλλά και με τα comments για αυτή τη φυλή και των υποκατηγοριών της!! Ειδικά οι κουτάκηδες-σκουτεράδες κάνουν μπαμ από μακριά.
    Οι κάγκουρες-σκουτεράδες όμως, με ξετάποτες Akrapovic και άλλου τέτοιου τύπου εξατμήσεις, και κοινά χαρακτηριστικά όψης και λοιπής συμπεριφοράς με αυτά της φυλής TDM, για εμένα είναι ότι χειρότερο...
    Ωχ....
    Μια ιστορία θα σάς πω
    Κάποτε πού δεν την πάλευα με το ZZR 1100 στην πόλη και ήθελα να αλλάξω και το χωματινο, έρχομαι σε συμφωνία, αφήνω το χωματινο και το ZZR και παίρνω άλλο χωματινο και ένα σκούτερ Cygnus r
    Το πήρα απογευμα- ωραία φάση -λέω, χώρους ψωνια μπαγκάζια χωράει. Κλπ τού είχα βάλει και εξάτμιση.
    Την άλλη μέρα πάω στην δουλειά ,σχολάω και είμαι σε ένα φανάρι φουλ αρματωμένος, με τα δέρματα κλπ.
    Σταματάνε και κάτι μεγάλα δίπλα μου και τα κοιτάω με μισό μάτι.
    Απέναντι είχε τζαμαρία με βλέπω και παθαίνω σοκ!!!
    Όπως είμαι το πηγα πίσω στο μαγαζί και πήρα TDM 900

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ένα σκούτερ Cygnus r.....

...... πήγα στο μαγαζί και πήρα TDM 900
    Απ'το κακο στο χειροτερο δηλαδη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Απ'το κακο στο χειροτερο δηλαδη

ΠΑΚΑΛΑ ΡΕ; Πηρε το τιμημένο μηχανάκι σε 900, υπάρχει τίποτα καλύτερο; Και χωρίς να κλέψει κανέναν. Κούτα.

Μητσε δεν πιστεύω να το κυκλοφόρησες κιόλας; Κωλέκτορς άιτεμ έχω μάθει είναι το εργαλείο.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Μια χαρά μοτοσυκλέτες είναι τα σκούτερ. Είχα κάποτε σαν δεύτερο ένα x8 250. Γ@ματο!

Είχε πορτ μπαγκαζ που επικοινωνούσε με τον χώρο, κάτω από τη σέλα. Χωραγαν 8 τιγκαρισμενες σακούλες του σούπερ μάρκετ, η τσάντα θαλάσσης και το ψαροντούφεκο και ένα σωρό αλλά πράγματα.
    Ή σύζυγος καθόταν στην πολυθρόνα και δεν ακουγες κιχ από γκρίνια. Πηγαινες με 110-120 χλμ άνετα στην Ε.Ο. δικαβαλος. Το χωριό το είχε ψωμοτυρι.

Είχες μια ζελατιναρα, να - με το συμπαθιο - αέρας δεν σε χτύπαγε από πουθενά.
    Κατανάλωση σχεδόν μηδενική. Σέρβις γελοίο. Στα μείον ότι ήθελε να το μάθεις πως στρίβει, γιατί γλυστρουσε στην αρχή και όσοι με έβλεπαν, νόμιζαν ότι πήγαινα ντριφταριστος.

Τι να μην μου αρεσει? Το ξαναπαιρνα άνετα.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Γιατι έτσι; Α μη ξεχάσω, σκούτερ έχω.(και εγω τδμ εχω αλλα δεν ιδρωνω με αυτα που ακουω
    γιατι ετσι
    και το αφεντικο μου σκουτερ εχει ,μαλακα τον λεω και οτι εχει παρει μαλακια μηχανακι του λεω....στους υπολοιπους θα κολησω...
    περα απο την πλακα,ολοι οι εχθροι της μοτοσυκλετας αφου την εφαγαν απο την κινηση και τις βενζινες καβαλησαν ενα σκουτερ.περισσοτερο κινδυνευεις απο αυτους παρα απο τους ταριφες...
    και για να το φτιαξω λιγο....βλεπεις και τις καλυτερες γκομενες πανω σε ενα σκουτερ...!

Παλαιό μέλος
    1. γιατι καινε σαν να χουν 200 κυβικά παραπάνω απο τις μηχανές. πχ το beverly 300 (22 άλογα) καιει ελαφρά παραπάνω (!) από το duke390 (44 άλογα).

2. Γιατι δεν στριβουνε

3. Γιατι αμα κανεις το λάθος και μεινεις απο μπαταρία δεν μπορεις να το βάλεις μπροστα τσουλητό.

4. Γιατι είναι γκέι
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 15/10/2015 στις 07:09.

Το έζησα και αυτό. Ο tdmάς να την λέει στους σκουτεράδες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά μοτοσυκλέτες ΔΕΝ είναι τα σκούτερ. Είχα κάποτε σαν δεύτερο ένα x8 250. Γ@ματο!

Τι να μην μου αρεσει? Το ξαναπαιρνα άνετα.
    fixed.
    Επίσης πλέον είμαι σίγουρος ότι ο Eversman τον έπαιρνε και τον ξαναπαίρνει άνετα. Να γυαλίσω και το τσίγκινο για την Κυριακή αν και εφ' όσον...

Ου να μου χαθείτε.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το έζησα και αυτό. Ο tdmάς να την λέει στους σκουτεράδες...

fixed.
    Επίσης πλέον είμαι σίγουρος ότι ο Eversman τον έπαιρνε και τον ξαναπαίρνει άνετα. Να γυαλίσω και το τσίγκινο για την Κυριακή αν και εφ' όσον...

Ου να μου χαθείτε.
    Guess what ... ορίστηκες leader και όλοι οι άλλοι από πίσω σου. Και το τσιγκινο δεν θα κάνει και πολλά πράγματα ... έχω πάντα ντρεμελακι μαζί μου
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris xj Προβολή μηνύματος
    συναντας τους μεγαλυτερους μαλακες πανω σε ενα σκουτερ

ΝΟΜΟΣ
    ΑΞΙΩΜΑ
    ολα....
    τι σκουτερ οδηγεις;

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Τα σκούτερ δεν τα συμπαθώ είναι η αλήθεια......αλλά είναι βολικά, δεν βρέχεσαι, προστασία από αέρα και αποθηκευτικός χώρος, κάτι σαν τάπερ με ρόδες δηλαδή!!!

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Και αμα λαχει κερνανε και τσαι
    Ε όχι και τσάι ρε αδερφέ. Απλά στο φανάρι ξεκινάνε λίγο πιο γρήγορα γιατί δεν έχουν συμπλέκτη και απλά στραγγαλίζουν το γκάζι και φεύγουν. Αμα όμως γεμίσεις την πρώτη και περάσεις και δευτέρα τα σκρίνια πάνε στο λουστραδόρο...

Να μην πούμε για στροφές... Προχθές βάλθηκε να με κυνηγάει μια ντιβανοκασέλα απο φανάρι σε φανάρι αλλά όταν τελείωσε η ευθεία και ήρθε η ανοιχτή στροφή έφυγε στην εξωτερική, κατέβασε καθρέφτες απο δύο παρκαρισμένα και παραλίγο δεν έκανε παρελθόν ένα ζευγαράκι που περίμενε στην άκρη του δρόμου να περάσει απέναντι...
    The road less travelled, is less travelled for a reason...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ρε σας λέει άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία από μηχανές πως για να πλαγιάσουν θέλεις προσευχές και το κουβεντιάζεται ακόμα?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    Τα σκούτερ δεν τα συμπαθώ είναι η αλήθεια......αλλά είναι βολικά, δεν βρέχεσαι, προστασία από αέρα και αποθηκευτικός χώρος, κάτι σαν τάπερ με ρόδες δηλαδή!!!
    Προτιμω να βρεχομαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ σε όλα (βρέχεσαι μιά χαρά σε κίνηση ας πούμε, απλά όσο κινείσαι με ταχύτητα δεν βρέχονται τα πόδια σου) αλλά σε κακό καιρό το ίδιο βολικό είναι και το αυτοκίνητο με το πρόσθετο της ζέστης, του καφέ, του κρουασάν, του ραδιοφώνου, η λίστα δεν έχει τελειωμό. Κι ας κάνεις και 10 λεπτά περισσότερα (δεν κινούμαι Αθήνα συνήθως).

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Γιατί δεν υπάρχουν όλα τα μοντέλα?
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 14:10
  3. Να Γιατι Δεν Τελειωνουν Τα Εργα.....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2004, 15:29
  4. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 17:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία