Σελίδα 55 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    κοιτα,αυτος ο φαντασμενος με το 620 που μπορει και να το πηρε μετεχειρο σχεδον τσαμπα ειναι οντως μια ιδιαζουσα περιπτωση,αλλα ειναι απλα αστειο να μην θεωρεις πραγματικα πιο premium ενα καλο ντουκατι η ενα καλο mv απο τα τζαπαν του κιλου.
    δεν συζητω για αξιοπιστια(γτ θα διαφωνισουμε οποτε αδικος κοπος)αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
    οποτε ενα mv φ4ρρ που κανει τους ιδιους χρονους με ενα r1m και μπορει να χαλαει πιο συχνα και να ειναι και πιο ακριβο δεν αξιζει καστανο...
    οποιος εχει τα μπικικινια θα παρει ιταλικο η γερμανικο μηχανακι...και εννοω να εχει τα μπικικινια και για τα ακριβα σερβις τους και για πιθανες ζημιες...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...οπως και στα κουτια...
    το ιταλικό σου δίνει την αίσθηση ότι κάποιος ασχολήθηκε μαζί του ενώ τα γιαπωνεζικα τι; απλά πεταξαν τα κομμάτια σε ένα κουβά και έφτιαξαν μηχανάκια;

φίλε μου ακυρώνεις ολόκληρες δεκαετίες φίνας ιαπωνικής μαστοριάς. ναι πολλές φορές τζαπάν μηχανάκια αποδείχτηκαν μπουρδέλα σαν τα ευρωπαϊκά
    αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. δλδ ένα cb, ένα gsxr, ένα fjr, ένα zx κτλ κτλ δεν είναι ωραία μηχανήματα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    μια που μιλαμε για υφακι και τουπε...εχω παθει πλακα με το στυλακι οσων πηραν tracer ρε παιδι μου...(αυτοι με τα στρωματα ειναι μια κατηγορια μονοι τους)...μιλαμε λες και πηρανε το h2r οι τυπαδες...μιλαμε για πολυυυυ πλακα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

μια που μιλαμε για υφακι και τουπε...εχω παθει πλακα με το στυλακι οσων πηραν tracer ρε παιδι μου...(αυτοι με τα στρωματα ειναι μια κατηγορια μονοι τους)...μιλαμε λες και πηρανε το h2r οι τυπαδες...μιλαμε για πολυυυυ πλακα...
    Θες να μιλησουμε για το τουπε των μπεμβεδων;;;;;;

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    .....αλλα ειναι απλα αστειο να μην θεωρεις πραγματικα πιο premium ενα καλο ντουκατι η ενα καλο mv απο τα τζαπαν του κιλου.
    ...αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
    ...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
    μπα σε καλο σου τζαναμπετη...
    μ'εκανες πραγματικα και γελασα...
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

κατσε καποια στιγμη και παρατητησε το ψαλιδι και τη ζαντα του μουλτι και μετα δες το αντιστοιχο χοντα η σουζουκι και πες μου πιο μοιαζει του κιλου
    εσύ έχεις δει από rvf400 ή από vfr800;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
    μπα σε καλο σου τζαναμπετη...
    μ'εκανες πραγματικα και γελασα...
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    εσένα δλδ δε σε καύλωσαν οι κωλάρες στις φωτό με τα ντουκάτια?

πουτσ@@@@@@@@@

τουπέ καγκελαριοκλαριναγαμπρού σαν του μπεεμβεδάκια δεν μπορεί να αποκτήσει κανένας κατοχός ιαπωνικού φίλε μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εσένα δλδ δε σε καύλωσαν οι κωλάρες στις φωτό με τα ντουκάτια?

ειπα σε προηγουμενο ποστ μου ποια κωλαρα με καυλωσε απ'αυτες που μπηκαν εδω μεσα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    το ιταλικό σου δίνει την αίσθηση ότι κάποιος ασχολήθηκε μαζί του ενώ τα γιαπωνεζικα τι; απλά πεταξαν τα κομμάτια σε ένα κουβά και έφτιαξαν μηχανάκια;

φίλε μου ακυρώνεις ολόκληρες δεκαετίες φίνας ιαπωνικής μαστοριάς. ναι πολλές φορές τζαπάν μηχανάκια αποδείχτηκαν μπουρδέλα σαν τα ευρωπαϊκά
    αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. δλδ ένα cb, ένα gsxr, ένα fjr, ένα zx κτλ κτλ δεν είναι ωραία μηχανήματα;
    ωραια ειναι ρε αδερφακο αλλα ειναι πιο βιομηχανοποιημενα...το fjr ειναι και πολυ ποιοτικο και μου αρεσει πολυ...θα σου πω...ειμαι σε φαση αλλαγης μηχανης...και λεω αντε να δω και το χοντα που εχει υπεροχο v4 μοτερ...ανεβηκα μετα απο το μουλτι...λες και ανεβηκα απο cayenne σε λαντα ενιωσα...οπως και το λαντα που ειναι αθανατο...σου κατεβαζει ο αλλος την λιστα με τα χαρακτηριστικα του μουλτι και το μονο που εχει να σου πει για το χοντα ειναι...δεν σπαει ομως....οργανα,διακοπτες,φινιρισμα?αλλης εποχης...και θελει 16-17 χιλιαρικα...16 εχει και το veloce θυμιζω...κανε τις συγκρισεις σου...η πες μου για το tracer...ναι ειναι σε καλη τιμη αλλα η ποιοτητα του πως σου φαινεται?

ναι ειναι σε καλη τιμη αλλα η ποιοτητα του πως σου φαινεται?
    χαλια μαύρα και δεν κάνω πλάκα....

αλλά άμα πέσει στατικά ΔΕ θα θέλει οδική και ας έχει το 1/2 με 1/3 άλλων εξωτικών μοτό
    πουτσ@@@@@@@@@

τουπέ καγκελαριοκλαριναγαμπρού σαν του μπεεμβεδάκια δεν μπορεί να αποκτήσει κανένας κατοχός ιαπωνικού φίλε μου.
    καλα,επειδη λογο δουλειας τους βλεπω ολους καθε μερα εχω πιο καθαρη εικονα...ο αλλος πηρε στρωμα το εβαψε σχεδον ολο πορτοκαλι,εβαλε οτι μπορειτε να φανταστειτε απο αξεσουαρ περιπετειας και εγραψε πανω με πορτοκαλι γραμματα adventure...και φοραει ασφαλτινα λαστιχα...αστο...

ωραια ειναι ρε αδερφακο αλλα ειναι πιο βιομηχανοποιημενα...το fjr ειναι και πολυ ποιοτικο και μου αρεσει πολυ...θα σου πω...ειμαι σε φαση αλλαγης μηχανης...και λεω αντε να δω και το χοντα που εχει υπεροχο v4 μοτερ...ανεβηκα μετα απο το μουλτι...λες και ανεβηκα απο cayenne σε λαντα ενιωσα...οπως και το λαντα που ειναι αθανατο...σου κατεβαζει ο αλλος την λιστα με τα χαρακτηριστικα του μουλτι και το μονο που εχει να σου πει για το χοντα ειναι...δεν σπαει ομως....οργανα,διακοπτες,φινιρισμα?αλλης εποχης...και θελει 16-17 χιλιαρικα...16 εχει και το veloce θυμιζω...κανε τις συγκρισεις σου...η πες μου για το tracer...ναι ειναι σε καλη τιμη αλλα η ποιοτητα του πως σου φαινεται?

δεν ξέρω για τα τελευταία ον οφφ καμιάς ηπείρου αλλά το ντιζάιν δεν πρέπει να παίζει τον πρώτιστο ρόλο στην επιλογή ενός αντικειμένου,
    εκτός κι αν το θέλεις να το επιδεικνύεις είτε είναι μηχανή, αυτοκίνητο, κινητό, μπουφάν, εσπρεσιέρα κτλ κτλ.

το αντικείμενο που θα αγοράσεις πρέπει πάνω απόλα να είναι χρηστικό και να καλύπτει τις ανάγκες σου, δν παίρνεις πίνακα ζωγραφικής.

άμα έχεις τα λεφτά να πάρεις μούλτι και το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου πάρτο, αλλά μη μου το παίζεις στο φανάρι ποζέρι πλιζ.

κααααπως ετσι...γιατι εχουν φθηνα σερβις(που τα κανεις και μονος που λεει ο λογος)γιατι δεν καινε πολυ,γιατι εχουν φθηνα ανταλλακτικα,γιατι διατηρουν αξια μεταπωλησης...
    ολα για τα μπικικινια δηλαδη...
    αν το φυσσαγες καβαλα σε φ4ρρ και παπαγαλε ρ θα ησουν...και για καθημερινο mv veloce...να το βλεπεις και να καυλωνεις..και στα φρυδια σου αν χαλαγε...
    στο γκαραζ αντε κανα καλο σκουτερακi θα ειχες απο τζαπαν...σαν τον φιλο μας τον johny...γιατι το χρημα χαλαει τον ανθρωπο και αλλαξοπιστει...απο ιαπωνοφιλος γινεται φαν ευρωπης...κακο πραγμα το χρημα...

αχαχαχαχαχαχ...

καλα μιλαμε εχεις γραψει επη (μπορεις με αναγραμματισμο να το φτιαξεις αν θελεις) εδω μεσα...

ολοι οι φτωχομπινεδες μαζευτηκαμε εδω μεσα ρπμ...

και παιρνουμε φτηνα μηχανακια που διατηρουν αξια μεταπωλησης γιατι ειμαστε εντελως βλακες...
    ενω αν ειμασταν εξυπνοι θα παιρναμε ακριβα μηχανακια που δεν διατηρουν αξια μεταπωλησης...

και αν ειχαμε το μαρουλι θα παιρναμε f4 και panigale και για καθημερινο veloce...που το βλεπεις και κ@υλωνεις και στα @@ σου αν χαλασει...
    ε,βεβαια γιατι οι λεφταδες δεν τους νοιαζει να χαλανε τα μηχανακια τους...ειναι πολυ large και θελουν να συνδραμουν την οικονομια της Ιταλιας, οποτε χωνουν χρημα αβερτα...και οτι χαλαει στα τετοια τους...παιρνουν καινουργιο και το παλιο το δινουν στον κηπουρο ή το κανουν καδρο πανω απ'το τζακι...

μπα σε καλο σου...με εχεις λιωσει κυριολεκτικα...
    δεν μπορω να σταματησω να γελαω...
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

καλα,επειδη λογο δουλειας τους βλεπω ολους καθε μερα εχω πιο καθαρη εικονα...ο αλλος πηρε στρωμα το εβαψε σχεδον ολο πορτοκαλι,εβαλε οτι μπορειτε να φανταστειτε απο αξεσουαρ περιπετειας και εγραψε πανω με πορτοκαλι γραμματα adventure...και φοραει ασφαλτινα λαστιχα...αστο...
    βλέπω ότι είσαι από Ηράκλειο.
    έχω κατέβει κάποιες φορές Κρήτη και το νησί είναι τίγκα στα r1200gs
    τα οποία ανάθεμα κι αν έχουν κάνει πάνω από 300χλμ σε μια μέρα.

δεν ξέρω για τα τελευταία ον οφφ καμιάς ηπείρου αλλά το ντιζάιν δεν πρέπει να παίζει τον πρώτιστο ρόλο στην επιλογή ενός αντικειμένου,
    εκτός κι αν το θέλεις να το επιδεικνύεις είτε είναι μηχανή, αυτοκίνητο, κινητό, μπουφάν, εσπρεσιέρα κτλ κτλ.

το αντικείμενο που θα αγοράσεις πρέπει πάνω απόλα να είναι χρηστικό και να καλύπτει τις ανάγκες σου, δν παίρνεις πίνακα ζωγραφικής.

άμα έχεις τα λεφτά να πάρεις μούλτι και το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου πάρτο, αλλά μη μου το παίζεις στο φανάρι ποζέρι πλιζ.
    εδω κανεις μεγαλο σφαλμα...εχει ξαναειπωθει βεβαια αλλα να το πω παλι...αν ηταν ετσι οπως το λες θα επρεπε να κυκλοφορει μονο στο στρωμα...αν μπορει να καλυπτει αριστα τις αναγκες μου αλλα να ειναι και ομορφο-μοναδικο-πωρωτικο γιατι να μην το προτιμησω?αφου κανω τα ιδια αλλα βαζω και λιγη(πολυ) ομορφια...και η μηχανες ειναι σε μεγαλο βαθμο και καυλα και το ξερουμε ολοι,τωρα περι τουπε και ποζεριου συμφωνουμε αλλα ειμαι σιγουρος πως υπαρχει σε ολες τι κατηγοριες και ολες τις μαρκες...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF