στο οτι ειμαι αντιροσσικος, απλα γελαω...

..γιατι τον παππου τον γουσταρα παλια που σηκωνε κουπες και εκανες ωραιες προσπερασεις και προσεφερε θεαμα και εχω πει πολλακις οτι αυτος μου εμαθε το motogp...και πρακτικα "μεγαλωσα" βλεποντας τον να πρωταγωνιστει στις πιστες...και ακομα και σημερα τον θαυμαζω, οχι γιατι ειναι ο πιο γρηγορος, αλλα γιατι στην ηλικια του εχει το πεισμα να τα βαζει με νεοτερους του και καποιες φορες να τα καταφερνει...οποτε...

αλλα δεν μπορω να μην πω για το unfair play του...
δλδ το χθεσινο μου θυμισε την αγκωνια του biaggi προς τον rossi...αυτο να μην το πω? εφταιγε τοτε ο biaggi..φταιει τωρα ο rossi...
οσον αφορα το 2ο σκελος με το οτι δεν τους εχει τους αλλους 3 στηριζεται 1ον στο γεγονος οτι παλευει για πρωταθλημα ενω εχει τερματισει σε ολους τους αγωνες ενω ο αλλος εχει χασει εναν...(lorenzo)...
o marquez εχει χασει 5 αγωνες και ειναι μονο 90 βαθμους πισω...
και ο pedrosa εχει χασει 3 αγωνες...
δεδομενου οτι αυτη ειναι η συνηθη δυνατη 4αδα σε ολους τους αγωνες...επωφεληθηκε με την μη συγκομιδη βαθμων των αλλων + οτι αν ετρεχαν λογικα μπορει να ηταν και ο ιδιος μια δυο θεσεις πισω, οποτε πηρε παραπανω βαθμους...
δεν εχει κανει τιποτα τρελο σε απολυτα γυρολογια..ειτε σε qualifying ειτε σε αγωνα..
και εχει 4 νικες, εναντι 6 του αλλου διεκδικητη...ακομα και ο marquez εχει 5 νικες που ειναι τριτος...
απλα ειναι σταθερος...
φτανουν αυτα?