Σταύρο ο Έλληνας οδηγός όταν σε προσπερνάει ... ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ παντα! και ο Ρόσσι Ιταλός είναι ιδια σκατα!
πέρα απο τη πλάκα εσυ έτσι και γινόταν το ίδιο δε θα τον κοιταζες στραβά του τύπου "είσαι χαζό αγόρι μου " θα με ρίξεις επειδή σε τσούξαν οι αλήθειες που είπα! εσύ δεν έχεις τίποτα να χάσεις έχεις ξαπλώσει πιο πολύ στην άσφαλτο της πίστας φέτος παρά στο κρεβάτι σου! ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ
Εδώ και 3-4 αγώνες κρίθηκε ο τίτλος στην πίστα..??
Μήπως χθές δεν στήθηκε να περάσει το πατριωτάκι του
και μετά άρχισε να παίζει για να τον στείλει και να τον καθυστερήσει..??
ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..??
Ε δεν είδες τι έκανε το κωλοπαίδι..??
Περάστε κύριε Λορέντζο...........θα σε γαμήσω ρε Ρόσσι..!!
ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΦΙΛΕ......ΑΛΛΟ
Και μετά μας λές ότι προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός..??
Γκόμενα του Ρόσσι δεν είμαι αλλά 40 χρόνια που βλέπω φόρμουλα και gp τέτοιες πουστιές
δεν έχω ξαναδεί....!!!
Εμενα παλι λιγο με ενδοιαφερει η ποινη ...
Ειτε ετρωγε 0 ειτε μειον ολους τους βαθμους που εχει μεχρι τωρα
ειτε του δινανε κ 5 βαθμους δωρο
Ο Ροσσι το ειχε χαμενο απο την στιγμη που ο μαρκεζ αποφασισε να γινει ρυθμιστης
για οποον λογο καν το εκανε
Απλα γλιτωσαμε απο αλλον ενα αγωνα παρωδια στην Βαλενθια
Μαλακια σιγουρα του Ροσσι αλλα εγω το χαρηκα
πολυ καλη αναλυση και πολυ αντικειμενικη...
ειναι αυτο που ειχα γραψει καμποσες σελιδες πριν για τα γυρολογια και το κατα ποσο αφησε ο marquez τον lorenzo να ξεμακρυνει, αποφασιζοντας να καθυστερησει τον rossi...
σημειωτεον οτι ο lorenzo και στον 2ο και στον 4ο και στον 5ο και στον 6ο γυρο ειναι πιο γρηγορος απο τον pedrosa...εξαιρεση ο 3ος γυρος που ειναι ο pedrosa με κατι χιλιοστα...
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, αφού άκουσε τους δύο οδηγούς και τον Αλυτάρχη του Αγώνα στην Μαλαισία, απέρριψε την ένσταση της Γιαμάχα και έτσι η ποινή των +3 βαθμών στο γνωστό σύστημα ποινολογίου μπήκαν τελικά και μαζί με τον ένα βαθμό που είχε από το Μιζάνο, στέλνουν τον Ρόσσι στην τελευταία θέση της εκκίνησης στην Βαλένθια! Ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αρχικά δήλωσε στον Ιταλικό τύπο ότι σκέφτεται σοβαρά να μην τρέξει σε αυτόν τον τελευταίο Αγώνα του 2015! Βέβαια στην τελική του απόφαση θα παίξει ρόλο και το συμβόλαιο που έχει, αλλά και το γεγονός ότι θεωρητικά υπάρχουν ελπίδες να πάρει την 2η θέση τουλάχιστον, που του δίνει τον Τίτλο ακόμη κι αν κερδίσει ο Λορένθο.
Πάντως η επιτροπή που εξέτασε το βίντεο συμφωνεί ότι ο Μαρκέθ κτυπά αυτός το πόδι του Ρόσσι, που έφυγε από το μαρπσιέ και κινήθηκε προς τα έξω. Ο Ρόσσι τιμωρήθηκε για το άνοιγμα της γραμμής του που θεωρήθηκε επικίνδυνο και όχι για το κτύπημα αυτό, που όπως φάνηκε και από τα πρώτα βίντεο έγινε από τον Μαρκέθ, που στο σημείο εκείνο προσπάθησε να κλείσει τη γραμμή του.
Η Γιαμάχα επισήμως ισχυρίζεται ότι ξεκάθαρα ο Μαρκέθ προσπαθεί να ενοχλήσει τον Βαλεντίνο στο μάξιμουμ, αλλά χωρίς – αν δεις κάθε μια ενέργειά του ξεχωριστά – να είναι εκτός κανονισμών. Τελικά η απογοήτευση ξεχείλισε στον Βαλεντίνο που “έβρασε” και οδηγήθηκε στο να ανοίξει τη γραμμή του εκεί, λέει ο Λιν Τζάρβις. “Αλλά πρέπει να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα και να απαντήσεις στο ερώτημα γιατί κάνει αυτό το στυλ αγώνα ο Μαρκέθ”, συμπληρώνει ο ισχυρός άνδρας της Γιαμάχα. Επίσης θεωρεί ότι οι 3 βαθμοί είναι μια σκληρή ποινή για ένα οδηγό που δεν συνηθίζει να δημιουργεί προβλήματα μέσα στην πίστα.
Πηγή:
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=21169
Τι κάθεστε και ασχολείστε, οι απάλευτοι. Το θέμα είναι ότι οι κανονισμοί είναι λάθος. Όταν κρίνεται το πιρωτάθλημα πρέπει να βάζουν τους διεκδικητές να παίζουν μονό, να τρέχουν μόνοι τους. Τι τους βάζουν όλους μαζί στην πίστα και αγχώνονται; Αγώνες θα κάνουμε;;; Άντε χώστε κι έναν Martin Choy για αλατοπίπερο. Ουγκ
Αποκαλύφθηκε η αλήθεια ο Marc Marguez ειναι μακρινός ξάδερφος του Sete Gibernau !!!!!!!!!!!!![]()
ρε φιλε, δεν εχει να κανει με το τι θα εκανα εγω...ουτε γενικα τι κανει ο Ελληνας οδηγος και ο Ιταλος οταν προσπερνανε...
(ασε που οταν στριβεις σε δεξια στροφη, δεν κοιτας αριστερα να δεις που ειναι ο αλλος...ποσο δε μαλλον οταν εισαι εσωτερικη...)
εχει να κανει με τον rossi που μεχρι χθες ηταν διαφημιση για το αθλημα γιατι εχει κανει αυτα που εχει κανει και ακομα πρωταγωνιστει...
και πες οτι ο αλλος κωλοτριβοταν και ηθελε να του "χαλασει" τον αγωνα..που δεν ισχυει..αλλα πες...
τι κανει ο rossi? ή τι θελει να κανει? τον δασκαλο?
συνεχισε βαλεντινο μου τον αγωνα σου και δειξτου εμπρακτως οτι τον εχεις...και αυτον και τον lorenzo που ειναι μπροστα...
δεν θες ετσι?
κατσε πισω, παρε την 4η θεση και πηγαινε κατευθειαν και κανε ενσταση κατα του marquez οτι κανει αυτο και αυτο...και βαση γυρολογιου και τηλεμετριας να τον βαλει στην μπουκα ολος ο κοσμος...
κανε και μια γαματη συνεντευξη που να το εξηγεις και να επιβεβαιωνεις αυτα που ελεγες 4 μερες πριν και αστους να κουρευονται...
θα υπηρχε αλλος ενα αγωνας και θα ησουν μπροστα στην βαθμολογια...και εκει θα βλεπαμε αν ξαναγινοταν κατι αντιστοιχο...
ΟΧΙ ομως αυτα που εκανε...ξαναλεω..αντιαθλητικα τελειως και τον αποκαθηλωσαν απο εκει που ειχε ανεβει...
....στα αθλήματα υπάρχει ένας κανόνας όταν εγώ είμαι παίρνω δεν παίρνω πρωτάθλημα και εσύ στα #$%@#$% δεν με ενοχλείς...
και μην αρχίσουμε δεν το λέει πουθενά....
και για οπλοκατοχή δεν λέει πουθενά.....
και στα Q.... όταν κυνηγάω χρόνο κάνεις στην άκρη....
Δεν έιπα να κάνει στην άκρη, απλά κράτα μια ουδέτερη θέση και αν δεις ότι δεν τραβαώ, σήκω φύγε μπροστά και άσε με να συνεχίσω τον αγώνα μου...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Μιλάς σα να καβάλησες χτες μηχανάκι και αυτό τρίκυλο
Ο Μάρκεζ δεν ήθελε να ξαπλώσει ούτε και ο Ρόσσι να τον ρίξει εξ' αρχής! Αυτό που έκανε και ήθελε ο Μάρκεζ ήταν να παλεύει με το Ρόσσι για να τον καθυστερήσει με τις μάχες και να κάνει διαφορά ασφαλείας ο Λορένθο πράγμα που έγινε! τώρα αν ξάπλωνε ο Ρόσσι κι όλας απο τις μάχες θα ήταν δώρο θεού για τον Μάρκεζ και για το Λορένθο.
Και εκτός αυτού και όπως ο Μάρκεζ έκανε επίθεση λόγω πληγωμένου εγωισμού, έτσι και ο Ρόσσι τα πήρε και τον έπιασε ο Εγωισμός του και κοίταγε καλά καλά ψάχνωντας μαλακισμένες τακτικές, να τον βγάλω έξω για να χάσει χρόνο και να φύγω κάνοντας διαφορά απο Μάρκεζ και κλείνοντας διαφορά απο Λορένθο! (Μαλακία του για μένα- όχι παράνομο λόγω κανονισμών απλά λάθος στρατηγική)
Ο Ρόσσι btw δεν είναι πιο γρήγορος παντού και πάντα οπότε και να έκανε αυτό που λες δεν ήταν σίγουρο οτι θα έπιανε το Λορένθο. Ούτε ήθελε να τον αφήσει ο Μάρκεζ να περάσει ετσι επειδή τον πάει απλά ήθελε μία μάχη καθαρή όπως με όλους τους άλλους οδηγους όχι κομπλεξικά για προσωπικά θέματα.