κανεις δεν ειπε οτι ο marquez δεν ειναι κωλοπαιδο και επικινδυνος...ειναι!
εγώ έχω την αίσθηση οτι κάποια στιγμή θα τσακιστεί πολύ ασχημα, μην πω κάτι παραπάνω
βεβαια αυτη την συμπεριφορα την εχουν επικροτησει και οι αγωνοδικες ανα καιρους και ο κοσμος που τον επευφημει σε καθε προσπερασμα και τον θεωρει τον νεο βασιλια του σπορ...
οποτε και ο marquez ειναι ενα δημιουργημα του οχλου και της πλεμπας που θελει αρτο και θεαματα, σπερμα, δακρυα και ιδρωτα στον βωμο του θεαματος...
μαντεψε ποιο κοινο υποστηριζε περισσοτερο τον mm πριν το συμβαν...καλα το μαντεψες...το κοινο του vr...που ηταν αγκαλιτσες και φιλακια πριν ενα χρονο με το ινδαλμα και το οποιο "ατυπως" ο ιδιος ο rossi τον ειχε θεσει αναδοχο του...
δεν έχει περάσει βέβαια από το μυαλό σου μήπως ήταν μία "πολιτικώς ορθή"/πονηρή συμπεριφορά από πλευράς βάλε η όλη αυτή φάση.... για πάρτο και λίγο αλλιως
οσον αφορα το συμβαν ομως, ο marquez δεν εκανε κατι λαθος, περα το οτι δεν εκοψε πολυ και νωρις για να μπει απο μεσα...το 80% φταιξιμο ηταν του rossi...τα εχω γραψει εγω..τα εχουν γραψει και αλλοι, και πρωην παγκοσμιοι και δημοσιογραφοι, κλπ..κλπ...δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπανω...
οι παγκόσμιοι και οι δημοσιογράφοι λένε και άλλα..... μην επιλέγουμε μονο ό,τι είναι πιο κοντά στα δικά μας λεγόμενα
εχει ομως πλακα να βλεπεις τους ιδιους ανθρωπους που εβριζαν πριν λιγο καιρο τον pedrosa και τον θεωρουσαν σκουπιδι, φαροφυλακα και βυσματια τωρα να τον εξυψωνουν για την ακεραιη συμπεριφορα του και την φοβερη οδηγηση του...
οταν του εκοβε το καλωδιο (αθελα του) ο marquez και πηγαινε ο αλλος για πρωταθλημα ηταν αργος, τουμπακιας και μαλακας...και ο marquez ηταν ο γαματος που πηγαινει παναγια βοηθα και του μπηκε μπροστα...
οταν αντιστοιχα ο pedrosa κανει προσπερασεις και παλευει καθαροτατα για την θεση του, τους εκπλησει ολους γιατι τον εχουν αδυναμο και αργο...αλλα αυτος κανει safe προσπερασεις και το εχει δηλωσει γιατι εχει φαει τα μουτρα του περισσοτερες φορες απ'τον καθενα εκει μεσα και το εχει πληρωσει...αντιθετως με αλλους που τσακιζονται αλλα δεν παθαινουν τιποτα..καθαρα τυχη...
βεβαια τοτε ειναι playmobil και κοτα...και οι αλλοι γαματοι οδηγοι που "ξερουν τι κανουν"...
βρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι...
συνεχιστε...εχει πλακα...
α. ο πεντρόσα με τις τελευταίες εμφανίσεις του αλλά και με τη γενικότερη συμπεριφορά του σε αυτό το τσίρκο που παρακολουθούμε τους δύο τελευταίους αγώνες, κέρδισε το σεβασμό πολύ κόσμου ΚΑΙ ως οδηγός ΚΑΙ ως χαρακτήρας....
β. θες να μου πεις οτι ήσουν φαν του πεντρόσα και "μας τα έλεγες εσύ" και οτι εμείς είμαστε κωλοτούμπες? σοβαρά τώρα??? γελάνε και οι σέρβερ ρε σταύρο
γ. δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό να βγει να πει κάποιος, "έκρινα τον τάδε λάθος".... αντιθέτως είναι μαγκιά του και μπράβο του