Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Ποιος τα απαξίωσε?
Έχασε τα λογικά του. Ολοι το είδαμε. Το πόσο τον δικαιολογεί ο καθένας είναι στην κρίση του. Για μένα ηταν όλα ανθρώπινα συναισθήματα. Όσο εύκολα κατηγορείται μερικοί τον Ρόσσι οτι είναι επαγγελματίας και θα έπρεπε να συγκρατησει τα νεύρα τουκλπ κλπ τόσο εύκολα δικαιολογείται τον Marquez που έκανε ευτά που έκανε. Γιατι λέτε πως ο Γιατρος τον προκάλεσε, αρα τα λούζεται τώρα. Αμ όχι. Επαγγελματίας είναι και ο Marquez και θα έπρεπε στην πίστα να είναι λογικός. Θα έπρεπε να μην εμπλακεί στο ΠΠ. Θα έπρεπε να μην προσπαθήσει να ρήξει τον Ρόσσι. Και ο Ρόσσι θα έπρεπε να παραμείνει λογικός να μην κόψει ταχύτητα μπλα μπλα. Τα βλέπεται λοιπον που μιλάτε λες και κατέχεται την αλήθεια??
Οταν είσαι απ' εξω καλά είναι. Μπορείς και βλέπεις το λογικό. Μέσα όμως διαφέρουν τα πράγματα και καθένας σας να ηταν επαγγελματίας θα μπορούσε να έχει ίδια αντίδραση.
Κύκλους
Δεν νομίζω ότι κάπου διεκδίκησα την κατοχή κάποιας αλήθειας, αλλά είμαι πάντα ανοικτός στις δικές σας αλήθειες και ψυχοσωματικές αναλύσεις. Η παρέμβαση μου αφορούσε αποκλειστικά τον απαξιωτικό χαρακτήρα που είχε, κατ' εμέ, η αναφορά στον Agostini. Θα ήθελα βέβαια την ίδια ανάλυση και αν στην θέση του Marquez βρισκόταν ο Rossi..
Οι άνθρωποι άλλωστε δεν ερυθριάζουν για τις αδικίες που διαπράττουν, αλλά για εκείνες που υφίστανται..
Περι αλήθειας θα στο έλεγα ευθέως. Δεν θα έλεγα "μερικοί". Και λέω μερικοί γιατι δεν αναφέρομαι σε έναν.
Όπως και να έχει. Ειδικά εδω μέσα δεν είδα κάποιος να απαξιώνει τα λεγόμενα του Agostini.
Για την ανάλυση που λες. Ουδέτερα λέω οτι λέω. Εγω είδα νεύρα και απο τις δύο πλευρες.
Θα ήθελα και εγω να δω αναλύσεις σε περίπτωση που στη στολή του Marquez βρισκόταν ο Rossi και αντίστροφα.
Κύκλους
και το κομάτι με τα αδέρφια Εσπαργκαρό.. ειμαι ο μεγαλυτερος σου αδερφός άσε με να περάσω...και μετα το ίδιο λεει ο Βινιάλες..αχχαχαχα
Προσωπικα το καλυτερο ειναι στην "τουμπα" του ΜΜ η φωνη απο το Tekken "Rossi WINS"
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Και συνεχιζω το κλαμα απερισπαστος......
και ακαθεκτος.......
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Η ΒΕΝΤΕΤΑ!!!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από bikerted; 28/10/2015 στις 23:48.
Πολύ δεν το συμπλεξάρει ο Μαρκεθ;
Και μήπως δεν πολύ ανοίγει στις ευθείες γιατί περιμένει τον Ροσι;
http://m.ilgiornale.it/video/la-tele...-guai/1188215/
Μισό εκατομμύριο ηλεκτρονικές υπογραφές μέσα σε 72 περίπου ώρες.
Καλό θα ήταν να μην υποτιμάμε την αξία ενός δημοψιφήσματος.
https://www.change.org/p/motogp-race...0-a869d5b05605