Σελίδα 39 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου κάνει που απέλυσαν τον συνάδελφο σου, επειδή 'είπε ψέματα'
    Κακώς σου κάνει εντύπωση. Ιδίως σε εταιρίες που διαχειρίζονται χρήμα, είναι ολίγον "προβληματικό" να ξεκινάς μια συνεργασία με ψέματα επί βασικών στοιχείων του ποιός είσαι.

Αν σου φαίνεται "κάπως", φαντάσου τι θα ένιωθες αν μάθαινες πως διευθυντής καταστήματος έφαγε δυσμενή για το Λογιστήριο (ψυγείο δλδ)...επειδή είχε γκόμενα.

Τον κάρφωσε η γυναίκα του στην τράπεζα Εργασίας τότε (1994-95 κάπου εκεί), και βγήκε φύλλο πορείας άμεσα. Στην συζήτηση που είχε γίνει τότε, μου είχε φανεί εξωφρενικό να εμπλέκεται ο εργοδότης στην προσωπική ζωή του υπαλλήλου, οτι καταπατούνται τα δικαιώματα του και κάτι όμορφα που έλεγα.
    Η απάντηση από αυτόν που με άκουγε ήταν "Αν μπορεί κάποιος να λέει ψέμματα στην γυναίκα του, φαντάσου πόσο εύκολο είναι να πει ψέμματα και να κλέψει το ταμείο της τράπεζας".

Το παραπάνω μου φαίνεται εξωφρενικό και τώρα, μετά από 20 χρόνια. Όχι όμως και το θέμα της συμμετοχής σε διαγωνισμό με ψευδή στοιχεία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ...
    Η απάντηση από αυτόν που με άκουγε ήταν "Αν μπορεί κάποιος να λέει ψέμματα στην γυναίκα του, φαντάσου πόσο εύκολο είναι να πει ψέμματα και να κλέψει το ταμείο της τράπεζας".
    ...
    Προφανώς δεν είχε παντρευτεί ποτέ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Για πραγματικα κλαμματα

Γιατί χάθηκε η επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα και πήγε στη Ρουμανία
    http://www.huffingtonpost.gr/2015/10...n_8406414.html
    πληροφοριακα...η MS ,οπως και αλλες εταιριες κολλοσοι στην τεχνολογια,εχουν κεντρα υποστηριξης στην Ελλαδα υπο το καθεστως εργολαβιας απο την εταιρια Teleperformance...τις δε συνθηκες εργασιας στην συγκεκριμενη εταιρια ας το αφησουμε καλυτερα...δυστηχως το μονο θετικο που εχει ειναι οτι σε πληρωνει στην ωρα σου (ωστε να μπορεις να αγορασεις τα αντικαταθληπτικα χωρις προβλημα)...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    (αλλα παραμένουν πάντα άσχετες/οι που δεν ξερουν να φτiαξουνε ενα πίνακα στο word)
    Ενώ οι σχετικοί τον φτιάχνουν στο εξέλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ
    Παρακολουθώ αυτές τις μέρες μια φασαρία και διάφορα ΦΕΚ που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και δείχνουν ότι 5-6 από αυτές πήραν μετάταξη σε διοικητικές θέσεις πλήρους απασχόλησης.
    Ποιος είδε τον Έλληνα και δεν τον φοβήθηκε στα σχόλια που τα συνοδεύουν. Από προλετάριες, μανάδες των παιδιών μας και σύμβολα αγώνα, έγιναν τώρα βύσματα του Τσίπρα, που είχαν πάρει ούτως ή άλλως τις θέσεις τους με γλύψιμο κλπ κλπ.
    Όλοι αυτοί που τις εκθείαζαν και τις ηρωοποιούσαν, τώρα τις βρίζουν και θέλουν να τις δουν να απολύονται.
    Θα προσπαθήσω να εκφράσω δημόσια την πραγματικότητα που βιώσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στους δρόμους εκείνη τη μαύρη διετία της διαθεσιμότητας. Μια πραγματικότητα, που όποτε προσπάθησα να εκφράσω, έπεφταν να με φάνε εχθροί και φίλοι.
    Οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ για πολλούς μήνες έδωσαν έναν αυθεντικό αγώνα. Κάθε μέρα με τη ντουντούκα τους στην οδό Νίκης απέναντι από το υπουργείο και όχι σπάνια αντιμέτωπες με τα ΜΑΤ. Από τη στιγμή όμως που μετακόμισαν στην Κ. Σερβίας και μετά από εκείνη τη βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να τις ηρωοποιήσει και να τις κάνει σύμβολα αγώνα. Έπεσε πολλή "αλληλεγγύη" τότε και πολύ μάρκετινγκ επίσης κι εκείνες, διαχωρίστηκαν δυστυχώς από τους υπόλοιπους κλάδους σε διαθεσιμότητα και "έδεσαν" την περίπτωσή τους στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ.
    Με το νομοσχέδιο του Κατρούγκαλου επανήλθαν στη δουλειά τους όπως και οι άλλοι διαθέσιμοι. Βλέποντας το ΦΕΚ συμπεραίνω ότι το πιο πιθανό είναι κάποιες από αυτές να είχαν αυξημένα προσόντα και να κατέλαβαν τις θέσεις που είχαν στους πίνακες κινητικότητας ΑΣΕΠ του Μητσοτάκη, σύμφωνα με το δικαίωμα που τους έδινε ο νόμος.
    Ας μην ισοπεδώνουμε λοιπόν την πραγματικότητα κι αν κάποιος ξέρει και μπορεί να αποδείξει ότι σ' αυτή την περίπτωση έγιναν ατασθαλίες και ρουσφέτια, ας βγει να το πει. Οτιδήποτε άλλο εμπίπτει απλά στις συνθήκες ανθρωποφαγίας που τείνουν πια να χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας.
    ΥΓ1: Εξακολουθώ να είμαι περήφανη για τους συναδέλφους μου τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, που σε πείσμα των καιρών πάλεψαν σαν λιοοντάρια δύο ολόκληρα χρόνια και τη μόνη σημαία που θέλησαν να υψώσουν ήταν αυτή του σωματείου τους.
    ΥΓ2: Η αλήθεια είναι ότι στο δημόσιο κανείς δεν ξέρει πώς διορίστηκε κάποιος. Με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς που διορίζονταν αδιάβλητα, αρχικά με επετηρίδα και μετά με ΑΣΕΠ, οι περισσότεροι διορίζονταν ίσως με μέσο. Αυτό όμως, το οποίο συντηρήσαμε ΟΛΟΙ σαν κοινωνία, δεν είναι λόγος για να τα ισοπεδώνουμε όλα και να σπιλώνουμε τους πάντες και τα πάντα.

Ελένη Λαμπροπούλου

υγ
    Εγώ από την ιστορία αυτή κρατάω ότι πέταξαν στο δρόμο τις γυναικούλες
    και στη θέση τους έβαλαν μια εταιρία που τους κόστιζε πιο πολλά.
    Όπως πάντα όμως όλοι τρέχουν να βγάλουν.... κάτι από κάθε τι
    σημαντικό ή ασήμαντο. Να εξαργηρώσουν, να πάνε ταμείο...
    Δεν μπορούν απλά να τις ξεχάσουν ρε αδερφέ?
    Να τις αφήσουν να καθαρίζουν χωρίς να τις τραβάνε από δω κι από κει?
    Να καθαρίζουν θέλω γτπνμ όχι να διηκούν τον ΟΣΕ
    σιχτιρ πια !
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δεν εχω ακινητο στο ονομα μου.. Αλλιως θα ημουν σε φαση αυτολυπησης αυτη τη στιγμη.
    μέχρι και το Kaze R κουνιέται σα να κατάπιε σεισμό
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προφανώς δεν είχε παντρευτεί ποτέ.
    αχ και να ξερες πόσοι Ανθλγοί βάλανε κουλούρα βιαίως και μάλιστα στην αρχή της καριέρας τους μετά από καταγγελία του πατρός γιατί "εξέθεσαν" εκεί στον Έβρο την κορασίδα στέλνοντάς της ραβασάκι η πιάνοντάς της το χεράκι!

προσωπική ζωή, προσωπικά δεδομένα..... my ass και my 2 cents.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    αχ και να ξερες πόσοι Ανθλγοί βάλανε κουλούρα βιαίως και μάλιστα στην αρχή της καριέρας τους μετά από καταγγελία του πατρός γιατί "εξέθεσαν" εκεί στον Έβρο την κορασίδα στέλνοντάς της ραβασάκι η πιάνοντάς της το χεράκι!

προσωπική ζωή, προσωπικά δεδομένα..... my ass και my 2 cents.

Nαι ΟΚ αλλά εμείς μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Ελληνικές εταιρείες υπηρεσιών επικοινωνίας, διαφήμισης κ διαδικτύου...

Πολλα γέλια κ κυρίως πολλα κλάματα..

Τύποι που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε μαντρί γινόντουσαν διευθυντές κ διατάζανε τους είλωτες να κάνουν ό,τι μαλακία τους κατέβαινε.

Κ μετά γκρίνιαζαν που οι "επενδυτές" τους είχαν χεσμένους κ η εταιρεία δεν περπατούσε..τι ζώα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Ελληνικές εταιρείες υπηρεσιών επικοινωνίας, διαφήμισης κ διαδικτύου...

Πολλα γέλια κ κυρίως πολλα κλάματα..

Τύποι που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε μαντρί γινόντουσαν διευθυντές κ διατάζανε τους είλωτες να κάνουν ό,τι μαλακία τους κατέβαινε.

Κ μετά γκρίνιαζαν που οι "επενδυτές" τους είχαν χεσμένους κ η εταιρεία δεν περπατούσε..τι ζώα
    Ασε είδαμε και κάτι γαμάουα εταιρίες καινοτόμων προϊόντων τύπου Globo, Velti, Aramisoft και πάει λέγοντας...

Διαφάνεια, σκληρή δουλειά και καινοτομία πάνω απ΄όλα... Ακούνε ελληνική startup στο εξωτερικό, και τρέχουν να επενδύσουν
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    https://youtu.be/kPIMHYGuUFc

μλκ δεν υπάρχει ΑΥΤΟ !!! ! !

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

Πείτε μου ρε παιδιά ότι μου κάνουν πλάκα !! !!
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

OXI
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!

Μα να μην πάρει μια μίζα εσπα τσαμπα ο Δήμαρχος κλπ;

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μα να μην πάρει μια μίζα εσπα τσαμπα ο Δήμαρχος κλπ;

και καλά ο δήμαρχος,

Η ορχήστρα να παίζει το Μακεδονία ξακουστή στις ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ και από κάτω βαράνε παλαμακια και ανεμίζουν τις σημαίες??????

Ο ΙΟΝΕΣΚΟ ΖΕΙ !!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic