Ωραιος!!θα το κανω και θα ενημερωσω...
Ωραιος!!θα το κανω και θα ενημερωσω...
Σκασιματα σου κανει να φανταστω...;;;
Για το μοτερ αυτο παιζουν παρα μα παρα πολλες εξατμισεις. To θεμα ειναι τι θελεις και ποσα διατιθεσαι να δωσεις..
MADE IN JAPAN 日本製
Οταν αφηνεις το γκαζ λες τα σκασιματα??μου εκανε κατι λιγα...τωρα στρωνω κ παω σιγα σιγα οποτε δεν...για εξατμιση γυρω στα 250 δινω...θα κοιταξω κ μεταχηρισμενη...απο xt μπαινει αραγε η θα θελει πατεντα σε εξατμισα...?σκευτομαι να κανω το σκελετο κοκκινο...γινετε κοκκινη ηλεκτροστατικη??
παρε danmoto κινα. Πολύ φτηνές και ποιότητα που δεν θυμίζει κινέζικες. Πουλάνε καλά και στην Αμερική
Αν και για μενα μαζεψε πρωτα το μηχανακι και μετα κοιτα για τα υπολοιπα...
Aμα βρεις μεταχειρισμενη Termignioni απο ΤΤR παρε την, καθεται πολυ καλα στο μοτερ και εχει και ωραιο ηχο.
Εναλακτικα καμια Remus που βαζουν παρα πολλοι σε ΧΤ-ΤΤ..
Δεν προλαβα να δοκιμασω, ουτε να δω απο κοντα την GPR που πηρα (εφτασε στο χωριο μου αφου ειχα φυγει) να σου πω εντυπωσεις..
Παιζουν σε καλες τιμες παντως και ειναι Ιταλικες.
MADE IN JAPAN 日本製
Παιδια σας ευχαρηστω κ παλι για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον.τελικα πηρα τηλ κ γινετε κοκκινη ηλεκτροστατικη...της φωτιας λεει...θα κανω κ μαυρα ψαλιδι κ πιρουνι,πατακια μανιβελα κ τιμονοπλακες..κοκκινα καβαλετα κ τιμονι..τα καπακια του μοτερ στο μαμα χρωμα...αυτος μου ειπε οτι θα το βαλει λεει κ σε χημικα γιατι εχουν λεει ηλεκτροστατικη απο τη μανα τους...
Γνωμη μου, αν και περι ορεξεως ως γνωστον, το τιμονι και τα καβαλετα μην τα βαψεις κοκκινα, δεν θα ειναι ωραια..
Τουλαχιστον οχι τα καβαλετα. Και για το τιμονι καλυτερα δωσε λιγα παραπανω και παρε ενα καινουργιο με δικο του χρωμα blended στο μεταλλο.
Αντιλαμβανεσαι την διαφορα σε σχεση με την ηλεκτροστατικη..
MADE IN JAPAN 日本製
...τεληκα η ωρα της.βαφης ηρθε νωρητερα απο οτι υπολογιζα μιας κ τα χρηματα βρεθηκαν..θα κανω κοκκινο το πλαισιο-υποπλαισιο,μαυρα τα καπακια του μοτερ..λεω να κανω νικελ τα πατακια κ τη μανιβελα κ το ποδοφρενο...ψαλιδι κ μπροστινα νικελ ή να βαψω τα μπροστινα στο χρωμα το μαμα που ειχαν κ το ψαλιδι οπως εχει ή να τα βαψω μαυρα...τιμονοπλακες κοκκινες...η ερωτηση ειναι η εξης...το μοτερ αν το λυσω ολο μπορω να το κανω ηλεκτροστατικη?κραταει στις θερμοκρασιες?λεω να το κανω ολο μαυρο...
Μη βαλεις νικελ πουθενα! Δεν ταιριαζει καθολου σε αυτα τα μηχανακια.
Ψαλιδι και πηρουνι εγω θα ελεγα μαυρα. Το εχω δει σε ΤΤR και ειναι ομορφο.
Εφοσον θα βαψεις το πλαισιο, γνωμη μου, κανε το χρωμα του οσο πιο "μεταλικο" γινεται, ριξε μπολικο περλιτη μεσα.. Και προς το σκουρο το κοκκινο.
υ.γ. Αν βαψεις μαυρο το μοτερ πως θα εντοπιζεις τις διαρροες λαδιου μετα;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Λες να χανω...
...?φοβαμε να τα κανω μαυρα γιατι θα κανω ολα τα πλαστικα ασπρα...μην το κανω κλοουν το μιχανακι...
Τελικα θα βαψω κ μοτερ....ολο μαυρο με κοκκινη κεφαλη...γυφτικο?
δηλ αν σου πω μην το κανεις γιατι θα ειναι χαλια, δεν θα το βαψεις? ναι γυφτικο θα ειναι, αστο οπως ειναι.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time