Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 208

Θέμα: Booting from dvd

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Καλά δε ρωτάω αν τον πλήρωσες.......Πάντως αν ήταν τόσο δύσκολη η κατάσταση να βρεις τεχνικό στα μέρη σου έπρεπε να το κάνεις ξεκάθαρο. Θα σου λεγα καλύτερα να το φόρτωνες ΚΤΕΛ με 5ευρώ να μου το στελνες να το κοιτάξω.
    Όχι, δεν τον πλήρωσα ούτε ζήτησε κάτι... πάντως έτρεξα και τα διαγνωστικά της Dell και το διαγνωστικό της μητρικής τα βρήκε όλα ΟΚ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SC1.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	57,6 KB 
ID:	343879

Και το επίσημο πόρισμα...

Όνομα:	SC2.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	55,8 KB 
ID:	343880

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    erm....
    Και γιατι όχι;
    Do-able και ευκολακι.
    Δεν νομιζω οτι αυτο ειναι ενδειξη αχρηστου. Μαλλον το αντιθετο.

ΕΝΤΙΤ: ΑΝ οντως μπηκε. Γιατι μπορει να πουλαει και παπαδες...
    Απλά κι εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν μπήκε καν, όχι ότι είναι ακατόρθωτο να μπεις άνευ password, απλά όπως το έγραψα αυτή την εντύπωση έδωσα.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Αύριο κάποια στιγμή αν έχεις χρόνο να μπω με teamviewer να ρίξω μια γρήγορη ματιά. Δε νομίζω οτι θα βρω κάτι αλλά αφού στο φορουμ δε βρήκε άκρη είναι το αμέσως επόμενο help που μπορώ να δώσω πριν το βάλεις στο ΚΤΕΛ. :P

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Απλά κι εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν μπήκε καν, όχι ότι είναι ακατόρθωτο να μπεις άνευ password, απλά όπως το έγραψα αυτή την εντύπωση έδωσα.
    Ας παμε απλα παρακατω, γιατι το να συζητησουμε εμεις εδω, τι εκανε (η δεν εκανε) καποιος, καπου, καποτε ειναι ατελεσφορο.
    Παρε ενα μπακ-απ και ειτε το παμε οπως στο πμ ειτε στειλτο στον George που (κατ'εμε φαινεται να) ειναι επαγγελματιας και σοβαρος, ωστε να λυσεις το θεματακι.

On another note, πολυ (ΔΕΝ) χαιρομαι που οι μηχανικοι/τεχνικοι Η/Υ και Πληροφορικης παραμενουν στα επιπεδα της δεκατιεας 2000.
    Ευτυχως σοβαρα ατομα -προσπαθουν να- κανουν την διαφορα και καποτε θα γινει η αλλαγη (οχι! οχι!!! δεν ακουστηκα σαν τον ανδρεα.... ελπιζω)
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ο George φαίνεται επαγγελματίας και μόνο και μόνο από αυτά που έχω αναφέρει έχει βρει από την αρχή το πρόβλημα: Ξήλωμα drivers και πέρασμα εκ νέου, εκεί κάτι έχει παιχτεί, γιατί το θέμα ξεκίνησε όταν έκανα manually update στους drivers ολίγον ανακατεμένα.
    Πάντως μάλλον απέκλεισε το να θέλει άλλαγμα η μητρική όπως μου είπε ο τεχνικός...

Ο George φαίνεται επαγγελματίας και μόνο και μόνο από αυτά που έχω αναφέρει έχει βρει από την αρχή το πρόβλημα: Ξήλωμα drivers και πέρασμα εκ νέου, εκεί κάτι έχει παιχτεί, γιατί το θέμα ξεκίνησε όταν έκανα manually update στους drivers ολίγον ανακατεμένα.
    Πάντως μάλλον απέκλεισε το να θέλει άλλαγμα η μητρική όπως μου είπε ο τεχνικός...
    Οποτε αγαπητε, η Teamviewer και οτι βρει η 5&5Ε + την εργασια του να στο φτιαξει.
    Εκτος κι αν το βρειτε με ουζακι-μεζεδακι ή μπυριτσα και κοψιδια.
    Οποτε θελω προσκληση (εχουμε καιρο πει να βρεθουμε) και του γουηξ νοτις (ωστε να ερθω απο την μαρτυρικην νησον )
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αν δε μπει το λάπτοπ πάνω σε πάγκο τεχνικού για 2 μέρες να κάνει διάφορα τεστ άκρη δε θα βγάλεις. Είναι σαν τη περίπτωση της μπουζόπιπας που ακουστικά οι μισοί έλεγαν βαράει βαλβίδα.
    Εξαρτάται και πόση ώρα το εξέτασε και σου βγαλε πόρισμα.

Αυτό με το νέο χουνέρι στη φωτεινότητα βάζουν άλλα δεδομένα στην εξίσωση. Αν το έχεις στο ρεύμα και η φωτεινότητα είναι στο τέρμα και ξαφνικά πέφτει σε άλλο επίπεδο πάει να πει οτι το λειτουργικό "διαβάζει" αλλαγή κατάστασης ρεύματος σε "λειτουργία μπαταρίας" οπότε σου ρίχνει την φωτεινότητα για εξοικονόμηση (αν υποθέσουμε οτι τα power settings δουλεύουν σωστά).
    Το λάπτοπ λοιπόν αλλάζει κατάσταση παροχής ενέργειας για κάποιο λόγο. Software?Antivirus? Hardware γιατί η μπαταρία έχει πρόβλημα και δε φορτίζει συνεχώς? Πλακέτα γιατί το DC module τα έπαιξε?
    Είμαστε σε καλό δρόμο Έχω ρίξει απίστευτο τεχνικό διάβασμα, τύφλα να έχουν οι πανελλήνιες και το πανεπιστήμιο. Το χουνέρι με τη φωτεινότητα και την ξαφνική αυξομείωση το έλυσα, antivirus τελικά ο υπεύθυνος, το Bitdefender σε autopilot mode άλλαζε κατά το δοκούν τα profiles από standard σε game και αυτό επηρέαζε την φωτεινότητα. Μόλις το ρύθμισα λύθηκε άμεσα το πρόβλημα!!! Περάστηκαν και εκ νέου οι drivers με τη σωστή σειρά, δούλεψε κανονικά 2 μέρες και σήμερα πάλι τα ίδια, ΑΛΛΑ... Αρχίζω να πιστεύω ότι ο υπαίτιος είναι driver, όχι όμως το Intel Rapid Storage αλλά το Intel Management Engine Driver και συγκεκριμένα ότι η παρούσα έκδοση 11 αν και υποτίθεται συμβατή με Windows 10, δημιουργεί προβλήματα. Είπα να τρέξω και ένα powercfg/ energy και να τα αποτελέσματα...

Όνομα:	PSC1.jpg 
Προβολές:	42 
Μέγεθος:	72,0 KB 
ID:	344261

Παλαιό μέλος
    άσxετο, αλλα το bitdefender κανει διάφορα περίεργα, άλλαξε σε panta free 2016 (το καλύτερο free κατα τη γνώμη μου) ή Avast (λίγο βαρύ, αλλα γενικά σωστό)

5 errors... το energy report αν και XTML δεν άνοιγε παρά μόνο με notepad (προς George_Sp ενταύθα) σου λένε αυτά τα 2 κάτι;

error-log-entry

">

<div class="log-entry-header">CPU Utilization:Processor utilization is high</div>

<div class="log-entry-content">

<div class="log-entry-description">The average processor utilization during the trace was high. The system will consume less power when the average processor utilization is very low. Review processor utilization for individual processes to determine which applications and services contribute the most to total processor utilization.</div>

<table>

<tr>

<td><span class="detail-name">Average Utilization (%)</span></td>

<td>6.84</td>

</tr>

</table><span></span></div>

</div>

</div>

<div class="log-entry">

<div class="

error-log-entry

">

<div class="log-entry-header">Platform Power Management Capabilities:PCI Express Active-State Power Management (ASPM) Disabled</div>

<div class="log-entry-content">

<div class="log-entry-description">PCI Express Active-State Power Management (ASPM) has been disabled due to a known incompatibility with the hardware in this computer.</div><span></span></div>

</div>

</div>

<h4>Warnings</h4>

<div class="log-entry">

<div class="

να σου κάνω μια ερώτηση?

αν είχες ρίξει μια φρέσκια εγκατάσταση από το μηδέν πόσες ώρες ψαξίματος πιστεύεις θα είχες γλιτώσει?

να σου κάνω μια ερώτηση?

αν είχες ρίξει μια φρέσκια εγκατάσταση από το μηδέν πόσες ώρες ψαξίματος πιστεύεις θα είχες γλιτώσει?

Είμαι μαζοχιστής, απαντά στην ερώτησή σου;

Είμαι μαζοχιστής, απαντά στην ερώτησή σου;
    τα πάθη μας και τα λάθη μας πληρώνουμε σε αυτή τη ζωή

τα πάθη μας και τα λάθη μας πληρώνουμε σε αυτή τη ζωή
    Εσύ τι φταις θα μου πεις και δίκιο έχεις... λες να είμαι και σαδιστής;

Εσύ τι φταις θα μου πεις και δίκιο έχεις... λες να είμαι και σαδιστής;