Οι περισσοτεροι μαλλον εχουνε στο νου τους,τους μεγαλοαγροτες της Θεσσαλιας,ξερεις αυτους που δειχνει η τΕλεοραση να κυκλοφορουνε με τζιπαρες και να κανουνε τα ξενυχταδικα λαμπογυαλα.
Οσοι ομως κυκλοφορουνε στην υπαιθρο,ειδικα στις ορεινες περιοχες, γνωριζουμε οτι για να βγαλει ο αλλος 10-12000 χιλιαρικα ,"πρεπει να του γινει ο Ταχας να".
τέλεια, και πριν το κάνουν ας επιστρέψουν τις τζιπάρες και τα γερμανικά αμάξια στην ΕΕ
και ας ξυλώσουν τις ελιές από τις πρώην καμμένες εκτάσεις και να αφήσουν τα καταπατημένα κτήματα
και και και...
α και που'σαι, κτήμα έχω κι εγώ στο πατρικό μου δεν σκιάζομαι.
άμα θέλουν συμπαράσταση υπάρχουν ουκ ολίγοι γιατροί, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι κ υδραυλικοί να κλάψουν παρεάκι
Πάντως το έχουν καταφέρει μια χαρά να μας βάλουν σε 10 πλευρές και να κοπανιόμαστε μεταξύ μας να τετραγωνισουμε τον κύκλο!
@ Ζεύκας αφού έχεις κτήμα γιατί δεν το καλλιεργεις να κυκλοφορείς και εσύ με τζιπαρες?
Μαλλον αυτο θα εννοει.
Τo Κλάιν Μάιν αποτέλεσε το πρώτο γυράδικο που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη (χρονολογείται από το 1940) και η ίδρυσή του συνδέεται με την ανακάλυψη του καλαμακίου. Ιδρυτές του ήταν οι Γερμανοί Αδόλφος Κλάιν και Τόμας Μάιν. Οι δύο εν λόγω χωριατόβλαχοι δήθεν πρωτευουσιάνοι αποτέλεσαν Νομάρχες των Καγκουροχωρίων και υμνούνται καθημερινά έως και σήμερα για την προσφορά τους στην επιστήμη με την γνωστή έκφραση Κλάιν Μάιν.
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%...AC%CE%B9%CE%BD
Oι τραπεζες ειναι ευαγεις οργανισμοι και ο νεοφιλελευθερισμος-καπιταλισμος προαγει το καλο του ανθρωπου...
http://money.cnn.com/2012/12/10/news...ey-laundering/
Ξεπλεναν (ο κολοσος HSBC) κανονικοτατα και για χρονια τα λεφτα των λατινοαμερικανικων καρτελ ναρκωτικων (μιλαμε για χιλιαδες τονους σκληρων ναρκωτικων και δισεκατομυρια κερδη) και τη σκαπουλαραν με ενα προστιμο ισο με τα κερδη πεντε εβδομαδων...![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Μα κι εσυ...
Οι ανορθογραφοι του φορουμ εδωσαν σκληρο αγωνα για την ελευθερια της γραφης οπως να'ναι αρκει φωνητικα να ειναι ιδια, τον οποιο κερδισαν. Θες να μετατρεψεις ακομα ενα "ναι" σε "οχι"; αιδως αθηναιοι.
Νικολα προφανως τα λεω σε αυτον που quοteαρα. Με χιουμοριστικό πνεύμα. Ξεχασα το ιμοτικον, ομολογουμενως.
"Αθηναίους" λογιζω τους κατοίκους, γιατί δεν ξέρω και δεν σκάω για την σκούφια κανενός.