Θα το επαναλάβω κι αν θέλει ο φίλος που έθεσε το ερώτημα το ακολουθεί. Με τον ναυτίλο και τη δεδομένη αντίστασή του στα 1,7Ω, με τα 14,5W που ατμίζει θα έχει καμένο υγρό η θα έχει υγρό στο στόμα, ανάλογα το υγρό. Το ιδανικό στο συγκεκριμένο ατμοποιητή είναι 8-10W.
πολύ προχώ ο Έβδομος Τόλης λέμε
κι εγώ τον συμβούλευα πριν κάποιες σελίδες,
αλλά δείχνει ότι το έχει πάρει σοβαρά το θέμα![]()
PFC
Για λόγους ευγένειας και εκτίμησης θα με ονομάσετε "επίτιμο" και θα μου μιλάτε στον πληθυντικό
Τέλος πάντων, εγώ βρήκα την υγειά μου με ένα istick tc40w και τον gs air-ms εδώ και κανά δίμηνο.
Δοκίμασα βέβαια και το coil με τη ρύθμιση θερμοκρασίας αλλά καλοί μου μαθητές δεν με ικανοποίησε.
Όλο έμενα από τζούρα και η μπαταρία ψόφαγε. Άρα τώρα παίζω μόνο με W.
Καμμιά συμβουλή για τη ρύθμιση με θερμοκρασία από τους πυρινοατμικούς επιστήμονες;
Κι εγώ με το 40άρι το istick είμαι εδώ και καιρό και εκτός από τη σχετικά όχι μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του, (πιπίλα όλη μέρα αφού),
είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Τη μισή μέρα τον έχω με kayfun από τους steamtuners, tiny, και την άλλη μισή με gs Air ms
θα πάρω μάλλον και τον gs Air tank, λόγω εμφάνισης και μόνο, (22 mm) να γεμίζει το istick.
DIY Atmos αβέρτα, και όλα καλά![]()
PFC
Για το συγκεκριμενο ... NOBACCO MAS 30W απο τους προχωρημενους καμμια γνωμη παιδια...??
Καταφέρνεις diy και να είναι και επιτυχία;
Φίου φίου φι φι φίου
Δεν ειχα κοιταξει ποτε τι γράφει πάνω ή αντίσταση εκτός από τα Ωμ. Και οντως γράφει μέχρι 4,4 V οποτε το ρυθμισα στα 12,4 W που μου δειχνει οτι αντιστοιχεί σε 4,46V. Αέρα συνεχιζω στα 3/4 και το νιώθω καλύτερα!
Thanks guys!!!!