Όλα 2 κύλινδρα είναι (ninja κλπ) απλά ελαφρότερα - αναιμικότερα.
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην παει σε Fazer 600.... Εχει και βολτισιο ευρος στροφων εως 8000 χωρις ξεσπασματα και ευκολη μηχανη προβλεψιμη ειναι και στη πολη μια χαρα και για ταξιδια βολικη! και μπορει να βρει την S2 του 2007 σε πολυ καλη κατασταση με 3500 μαξ. Συν οτι εχει σκυλι μοτερ δε παθαινει τιποτα.
Οσο για την καταναλωση μεσα στη πολυ θα παιζεις στο 5,0λ/100 με καμια γκαζια που και που. και δατς ολ!
Η αποψη μου ειναι οτι ειναι μια μηχανη που προτεινεται για νεους οδηγους.
Ας πάρει ό,τι θέλει, φυσικά. Εγώ ξεκίνησα με ένα στρογγυλοφάναρο Hornet 600. Όλα γίνονται, αν υπάρχει θέληση και μυαλό. Εμείς απλά την ενημερώνουμε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει.
Life begins at 45°.
Όπως προτείνεται συνήθως, μια δοκιμή θα σας πείσει. (για κάθε περίπτωση)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ειμαι 1,78 90κιλα και με αρκετη δυναμη επειδη η γυμναστικη ηταν παντα μεσα στη ζωη μου. Και μενα ακομα μου εχει πεσει και δεν μπορεσα να την κρατησω απο χαζομαρα. Η στατικοτητα δε θελει δυναμη μυαλο θελει. Και ειναι 32.... μια χαρα μυαλο θα εχει
Το ασφαλιστης που κολλαει?
χαχαχα όχι 85 δεν είμαι αλλά δεν νομίζω οτι αν ήμουν σαν κεφτές θα είχα περισσότερη δύναμηΤα λεφτά που μπορώ να δώσω ειναι γύρω στα 3.500 χιλ
Το fazer είναι εκείνο που για να κάνεις μια βόλτα μέσα στην πόλη πρέπει να πηγαίνεις με πρώτη στο 95% της διαδρομής;
safety doesn't happen by accident
Και κάτι άλλο επείδη διαβάζω πολλά. Θα πρέπει να κοιτάξω κατι με ABS οπωσδήποτε?