Nikol
ασε κοριτσι το κ@λοκινητο και βαλε καμια φωτο στο αλλο θρεντ διπλα
διοτι τα αγορια εχουν καψει φλατζα και το εχουμε κανει gay bar εκει .....
Ελα αγαπη μου...
![]()
δεν διαβασα ολες τις σελιδες, αλλα ξερεις πως απο τη στιγμη που ειναι καινουριο αν το πειραξεις χανεις την εγγυηση ετσι?![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Ακριβώς αυτο. Στην ουσία δε χάνεις αυτο που δεν εχεις...απο βδομαδα θα το παρω πισω γιατι εχουν πολλη δουλεια τωρα, μια επίσημη λεει θα μου βαλει της εταιρίας ρωσική, κολοκυθια τουμπανα....ε, τη ρωσική αλφάβητο τουλαχιστον τη διαβάζω..απο κινεζικά μονο το ιδεόγραμμα "English" φρόντισα να μαθω λόγω ανάγκης χα χα... Θα ηθελα παντως παρα πολυ να είχα έναν απο σας γνωστη εδω κοντα, οχι για να μου το έφτιαχνε, αλλα για να καθομουν διπλα όσο το έφτιαχνε και να μου εξηγούσε..αν μη τι αλλο αυτές οι τεχνολογίες ειναι ενα τρομερά ενδιαφέρον σύμπαν!
Τελευταία τροποποίηση από Nikol1979; 13/11/2015 στις 19:15.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Πάντως στο ματαλέω, με το recovery φορεμένο, θα μπορούσες να δοκιμάσεις όλες τις διαθέσιμες ρομ το ΣΚ...![]()
Nikol, δώσε βάση τι πρέπει να κάνεις:
件包裹:国际小包|国内小包|约投挂号
商业信函|爱心包裹|母亲邮包
智能包裹
商旅服务:航空机票|酒店预定|自邮一族
电子邮政:报刊订阅|网上阅读|中邮保险
集邮商城|贺卡商城|DIY贺卡
手机邮局|安全邮箱|虚实地址
Πως τα πιάνεις βρε παιδι μου!
Ναι πολυ ωραία ιδέα, και θα μου έπιανε όλο το σ/κ...λεω να παω Χανιά να παίξω με τον ανηψιο μου καλυτερα...σοβαρα τωρα, έκανα καποια βλακεία στο recovery ειπαμε γι αυτο μαλλον δεν τις έπαιρνε...η δε γινεται να εχεις δυο λογιων recovery μεσα, η δεν αρκούσε που έκανα την ίδια διαδικασία του clockwork για το twrp, η ηθελε κατι παραπάνω (τι ειναι τα spftools?) καποια βλακεία τελος πάντων...
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Μια εβδομάδα δουλειάς έχουν αφήσει στο ράφι? Να τους στείλω βιογραφικό αν ξεσκίζονται τόσο....φαντάζομαι θα πληρώνουν 2μιση-3 φορές πάνω από το βασικό με τόσο καλές υπηρεσίες.
Nikol την custom English-Russian rom που σου στειλα δοκίμασες να την περάσεις και βρήκες κινέζικα μέσα? Γιατί όλες οι custom του hackermaster (φτιαγμένες από τον ίδιο) στο λινκ που σου στειλα ΔΕΝ είναι κινέζικες.
Για την εγγυηση μη το λετε.
Εγω παντως με οτι κινεζο εχω μπλεξει,εχουν απειρες φορες καλυτερη εξυπηρετηση απο τα ελληνικα.
Μονο μειον ο χρονος αναμονης.
Ειδικα για το vickmall λενε αριστα πραγματα.
Οσο αφορα το κινητο,εαν θες να κατσω να σου γραψω αναλυτικα τι να κανεις.
Αν ναι ,πες το αλλα γραψε και μαζι αναλυτικα τι εχεις κανει μεχρι τωρα εσυ.
σοβαρα τωρα δε μπορεις να μπεις στο myphone και να κανεις βημα βημα οτι λεει εκει μεσα?