Εγώ θέλω να έχουμε όπλα μόνο εμείς οι καλοί και να μην έχουν οι αστυνομικοί και οι χρυσαυγίτες.
Εγώ θέλω να έχουμε όπλα μόνο εμείς οι καλοί και να μην έχουν οι αστυνομικοί και οι χρυσαυγίτες.
Ego ksero oti eprepe na erthei i proti fora aristera kybernisi gia na kleisoun oi pyles tou polytexneiou kai na ginei o eortasmos erimin tou kosmou.
tetoia astynomokratia oute me tin pio deksia kybernisi den exo ksanamatadei.
me tis ygeies mas.
Ματαιώθηκε το φιλικό Γερμανία-Ολλανδία στο Αννόβερο!
http://www.sdna.gr/podosfairo/eyropi...mania-ollandia
και.....
http://www.sdna.gr/podosfairo/articl...ka-sto-anovero
ενα φορτηγάκι που είχαν «μεταμορφώσει» σε ασθενοφόρο και ήταν παρκαρισμένο έξω από το γήπεδο ήταν γεμάτο εκρηκτικά!
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ανόβερο επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους και μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε πως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος προοριζόταν να εκραγεί μέσα στο γήπεδο!
και επιδόρπιο
![]()
Τελευταία τροποποίηση από George_Sp; 17/11/2015 στις 22:28.
Με μεγαλο σεβασμο και ενθουσιασμο υποδεχθηκε ο κοσμος το μπλοκ του κομματος στην χθεσινη πορεια....
http://luben.tv/politix/66357
![]()
Μου φαγες τη μπουκιά λέμε...
Αυτή η χώρα τελικά έχει παράδοση στις τέχνες, ειδικά τις σουρεαλιστικές
2015, Σύριζα Κυβέρνηση, Μνημονιάρα, προστασία από ΜΑΤ στην πορεία του Πολυτεχνείου
Και μετά σου λέει γιατί έχουμε τόσο μεγάλη παράδοση στην τραγωδία και το θέατρο...Να ναι καλά η καθημερινότητα, φτάνει
Είδες ρε κάτι πράγματα, τους εκλέγουν για να κάνουν μια δουλειά και αυτοί πάνε και την κάνουνε. Νόμιζε ο κόσμος ότι ήταν προσποίηση όπως την προηγούμενη φορά, αλλά φάγανε slam dunk στη μούρη. Τσκ τσκ, ποτέ πια αριστερά, μόνο δεξιά, μόνο δεξιάααα![]()
Είναι αλήθεια αυτό. Η δημοκρατία στην ελλάδα ανέκαθε λειτουργούσε. Και έβγαζε πάντα σωστά αποτελέσματα.
Είναι φοβερό, ότι μια φορά που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βγήκε ένα ξεκάθαρο όχι, η δημοκρατία λειτούργησε κάπως περίεργα και μας τα γύρισε. Συνεπώς ναι δημοκρατικά και δεξιά, πάντα δημοκρατικά και πάντα δεξιά, ακόμα και όταν οι διαδικασίες βγάζουν καμιά φορά τ' αντίθετο (οπότε εκεί κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε)
Ποιό ξεκάθαρο όχι ρε μάγκες? Δουλευόμαστε μεταξύ μας δλδ?
ΟΧΙ είπε ο κόσμος σε νέα μέτρα και λιτότητα και μνημόνια και φορολόγηση και μείωση συντάξεων και στο παλτό που φοράμε...χαίρω πολύ byron.
Ταυτόχρονα έλεγε με συντριπτική πλειοψηφία ΝΑΙ σε €, ναι σε ρευστότητα στην αγορά (δάνεια δλδ), ναι σε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις (μέσω των υποσχέσεων για ελάχιστες αμοιβές κλπ)...πάλι χαίρω πολύ byron.
Όταν το εκλογικό σώμα κατανοήσει οτι και τα δύο ΔΕΝ γίνονται με χρεωκοπημένη οικονομία, και πως δεν υπάρχουν o Harry Poter και ο Αγιος Βασίλης, ίσως να μπορέσουμε να μιλήσουμε σοβαρά.
Και αφού και τα δύο δε γίνονται, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μην κάνει κανένα.
Life begins at 45°.
Στο που είπε όχι ο κόσμος συμφωνούμε.
Στο που είπε ναι ΔΕΝ συμφωνούμε.
Επίσης το εκλογικό σώμα ψήφισε όχι γιατί υπήρχε η υπόσχεση για ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους από τη μεριά μας. Εφόσον λοιπόν ο λαός έβαλε στο μυαλό του οτι φτάνει πια η κοροιδία να κερδίζουν οι τραπεζίτες και τα λόμπυ πάνω στις πλάτες μας...το ΟΧΙ ήταν ΟΧΙ άλλο μνημόνιο.
οπότε άσε στην άκρη τα ναι ευρώ ναι σε δάνεια γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε τέτοια ψευδαίσθηση εδώ στην Αθήνα του μικροαστού.