Βασικά ο τίτλος είναι: Σετ εργαλείων για σέρβις μοτό
Όμως ότι έχει γραφτεί είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και θεωρώ πως όποιος θέλει όντως να φτιάξει κάποιο σετ για το σέρβις της μοτό του θα τα βρεί ΟΛΑ εδώ!
![]()
Ότι αγοράζω από την βύρθ το αγοράζω με τιμολόγιο οπότε για να ξεχρεώσω την αποθήκη μου και να ταξιδέψει το πράμα πρέπει με κάποιον τρόπο να το συνοδέψει ένα χαρτί. Λογιστικό είναι το θέμα, οπότε κόβω ένα δελτίο αποστολής και είμαι κι εγώ και αυτοί νόμιμοι για την εφορεία. Ομοίως όταν μου αποστέλλεται με μεταφορικά την αντικατάσταση την συνοδεύει πάλι ένα δελτίο αποστολής. Είπαμε καθαρά λογιστικό είναι το θέμα.
Για την Facom δεν έχω λόγο να διαφωνήσω αφού όλοι ακόμα και ο κος Βράττης λέτε τα ίδια μόνο που η δικιά μου εμπειρία από τον "ντοπιολαλιά" μεγαλέμπορα είναι διαφορετική. Του πήγα αυτό πίσω και δεν το πήρε. Άσε μου λέει να σπάσει τελείως και θα στο αλλάξω". Είμαι σίγουρος όμως ότι αν το στείλω στον κο Βράττη θα το αλλάξει άμεσα.
είναι εμφανής η στρέβλωση που έχει υποστεί το αλλενάκι. Έγινε στην προσπάθειά μου ν' αλλάξω τακάκια στην χοντρή μου. Κατά τον εδώ λεβέντη έμπορα της facom πρέπει να γ@μήσω πρώτα την βίδα κι αν καταδεχτεί το άλλεν να σπάσει τότε θα μου το αλλάξει
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Γράψε ποιος είναι αυτός που δεν στο αλλάζει .
Μην χαρίζεται δεύτερη ευκαιρία .
Τα λεφτά δεν μας τα χαρίζει κανείς αλλά δουλεύουμε να τα βγάλουμε και ο κάθε έμπορος πρεπει να μας σέβεται .
Τιμιότερο είναι να σου πει οτί δεν έχω οικονομική άνεση ώστε να δεσμεύσω κεφάλαιο για αντικαταστάσεις εργαλείων παρά να λέει παπάτζες.
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!
Φυσικά και αξίζει, αλλά θα πρότινα να μην τα βάλεις εδώ αλλά στο τμήμα ''τεχνικά άρθρα'' για να είναι εύκολα προσβάσιμα.
Πολύ ωραία ανάλυση btw.
Mπα,θα το ποσταρω εδω,καλο κοσμο εχει,μεγαλο ευρος γνωσεων,απο πρωταρηδες μεχρι εξπερ και κουλτουριαρηδες των εργαλειων,οποτε καλα ειναι.Ασε που αν το παω τεχνικα θεματα η αλλου θαμαι μονος εκει!Πηγα στο θεμα συνεργαζομενα καταστηματα και εβαλα την προσφορα για τα δυναμοκλειδα δωρεαν μετρηση κλπ του Βραττη και μεχρι τωρα,ουτε οι αρχικοι δεν δηλωσαν ενδιαφερον και ηθελα να το κλεισω μεχρι 10 Δεκεμβρη το πολυ και εδωσα προτεραιοτητα για τα μελη του moto.gr οποτε σιγα σιγα θα το παω φεισμπουκ...
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Εκ πειρας,απο οσα εχω δει διπλα στον Βραττη,δεν ειναι ο μονος που δεν αλλαζει εργαλεια ο συγκεκριμενος του vaska.Και το κυριωτερο,μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρολογικων(ο νοων νοειτω)που πουλαει ακριβοτερα παντως απο τον Βραττη,οταν χαλανε τους στελνει στον Βραττη.Εκει φταιει ο πελατης που τον φτυνουν και ξαναπαει και ας ειναι και ακριβοτερη η αλυσιδα και ας ειναι μνημειο αντιεξυπηρετικης συμπεριφορας!
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Εννοειται οτι δεν απογοητευομαι.Και οσο για τους επαρχιωτες οταν κατεβω Αθηνα και δεν ειναι εκτακτο αλλα προγραμματισμενο,θα ειδοποιησω απο δω και θα κανονισω να τα στειλουν με τροπο που θα υποδειξω,θα τα φτιαξει ο Ηλιας,μετρηση η καλιμπραρισμα αν παιρνουν και θα τα ταχυδρομησω εγω μιας και αν αρχισει ολα αυτα να τα κανει μονος του δεν θα μεινει χρονος ουτε για κατουρημα...
vaska τωρα τοδα,γραφετε σαν πολυβολα και εγω γραφω κειμενο για τα κλειδια.Εννοειται οτι θα στο αλλαξει αλλωστε εγινες ηδη πελατης και οπως ελεγα και πιο πανω,το κουτο ειναι να δινεις τα λεφτα οπου σε φτυνουν κι οχι οπου σε τιμουν ...
Μενω αφωνος! καλα απο τα 30 μηνυματα τα πιο πολλα ειναι παρουσιασεις ,αλλα τοσες προβολες???Μαλλον περιμενουν να δουν κι αλλα προιοντα για να ψηφισουν τι να κληρωσουμε,δεν εξηγειται αλλιως...