Σελίδα 30 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Τα 3/8 έχουν λίγο απ' το μέγεθος του 1/4 με πολύ απ' την αντοχή του 1/2.

Δεν κοικλοφοράνΕ πολυ γιατί σπάνια θα κάνουν κάτι παραπάνω από το 1/4 και το 1/2 μαζί ενώ από μόνα τους δεν μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως τα άλλα δύο.

Παρόλα αυτά βολεύουν απίστευτα και όταν θέλουμε κάτι ελαφρύ ανθεκτικό και να πιάνει οσο το δυνατόν μικρότερο χώρο, είναι ιδανικά.

Η αντοχή τους ειναι εξαιρετική για το μέγεθός τους αλλά θεωρούνται πολυτέλεια για τους παραπάνω λόγους.

Η σπαστή μανέλα στα 3/8 είναι περίπου όσο και η μανέλα 1/2. Μπορεί να λυνει βίδες και μπουλόνια 22 μέχρι και 24 mm αλλά από εκεί ξεκινάει η ανάγκη για 1/2.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/11/2015 στις 19:10.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μια εικόνα 1000 λέξεις.

Διαφορετικό ύψος κεφαλής.

Συνημμένο 345915

Καρυδάκι για κοντές κεφαλές
    Συνημμένο 345916

Αυτό θα πιάσει την κεφαλή μόνο στις επάνω γωνίες και θα την χαλάσει. Αν το τροχίσεις θα δουλέψει αλλά μετά δε θα σταθεροποιείται επάνω στις κανονικές κεφαλές.
    Συνημμένο 345917
    Learning the hard way

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_8552.jpg 
Προβολές:	221 
Μέγεθος:	50,4 KB 
ID:	345971
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/11/2015 στις 19:20.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος
    @daz , Επιασα και την πένσα της Peugeuot Που ανέφερες σε προηγούμενη απάντηση . Τα δόντια της είναι ακόμη καλά ή αρπαγμένα ?Οι κοπτικές ακμές ?

H πιο καλή κασετινά που έχω βρεί .
    Τωρα βρήκα φωτό , για τον Θεόφιλο . (theofilosI )

Την συγκεκριμένη την είχα βρεί στα 193 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Ειναι το μοντέλο FACOM S.2L PB .

Συνημμένο 345922
    Φοβερή κασετινουλα!

Την πεζό που έβαλα για τον bulmont με τα 12 ευρώ? Δεν την έχω πάρει.
    Πέρασα απο δίπλα της μια φορά και έκανα ότι δεν την είδα. Από τότε με γυροφέρνει αλλά της κάνω τον δύσκολο.
    Κάποια στιγμή όμως θα ενδώσω το ξέρω.

*είχα δώσει μία στον πατέρα μου, δεν ξέρω. Την είχα βρει σε τιμή χώμα μαζί με κάτι κατσαβίδια (πορτοκαλί με μαυρισμένη λάμα). Τα κατσαβίδια τα ξαναβρήκα στην Αθηνάς αλλά σε τιμή snap on.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/11/2015 στις 21:04.

Αποστόλη Ολοκληρωμένη συλλογή! Και νόμιζα πως εγώ κουβαλούσα πολλά.
    Το μόνο που έχω απορία είναι το κατσαβίδι, γιατί, ας πούμε, δεν έχεις κάτι σαν αυτό για να έχεις και την επιλογή του σταυρού

Όνομα:	s-l225.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	7,1 KB 
ID:	345972

Έχω βρει αυτή τη κασετίνα της IRIMO και ψάχνω να βρω COO, γιατί είναι σε πολύ καλή τιμή. Ξέρει κανείς;
    http://www.ebay.de/itm/231048390760?...%3AMEBIDX%3AIT
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Road Pirat Προβολή μηνύματος
    Στο πρώτο ποστ αναρωτιόμουν μα πως γυρνάει τα καρυδάκια με τα δόντια? Μετά κατάλαβα

Οι λεβιεδες είναι με θερμική επεξεργασία η απλά τροχό?
    Θερμικη κατεργασία σφυρηλάτηση και οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν το μέταλλο το έκανε ο κατασκευαστής. Οτιδήποτε παραπάνω αν έκανα εγώ θα το χαλούσα. Δεν χρειάζεται τίποτε απολύτως. Έχει τρομερές αντοχές ακομα και ένα μικρό κομμάτι μετάλλου. Απέναντι σε ένα λάστιχο η άκρη του δεν θα πάθει τίποτα. το υπόλοιπο ανάλογα με το μήκος που έχει πρέπει να έχει και το κατάλληλο πάχος. Αν έβαζα gedore stahlwille θα λύγιζαν γιατί είναι πάρα πολύ λεπτά. Το Unior στο μήκος αυτό και στο πάχος αυτό δεν θα πάθει ποτέ τίποτα.

Η κατεργασία του μετάλλου ειναι ίδια με αυτή που έχουν οι λεβιέδες. Το πάχος αλλάζει και γι' αυτό πρέπει να βρεις το κατάλληλο κλειδί που να έχει το κατάλληλο πάχος γιατί τα πολύγωνα δεν σχεδιάζονται να δουλεύουν με το πλάι.
    Το σχήμα που θα δώσεις και το πόσο χοντρό θα ειναι το μέρος που μπαίνει μέσα στο λάστιχο μπορεί να είναι όσο των κανονικών λεβιέδων ή και μικρότερο αν θέλεις.

Η κοκεν έχει λεβιέδες 160 ή 170mm που είναι για μηχανάκια και μηχανές και το πάχος που έχουν είναι οσο σε αυτά που έφτιαξα.
    Αν το λάστιχο ξεζαντάρει σωστά βγαίνει εύκολα. Αν το λάστιχο δεν ξεζαντάρει θα στραβώσεις πρώτα τη ζάντα μετά θα χαλάσει το κλειδί και το μέρος που είναι μέσα στο λάστιχο δε θα έχει πάθει τίποτα.
    Το σημαντικό έιναι το πάχος και το μήκος του κλειδιού με το οποίο θα τα φτιάξεις. Μετά είναι το σχήμα που θα δώσεις να είναι σωστό ώστε να δουλεύει και να μη φεύγει απ' τη ζάντα.

Το 19αρι ήταν χαλασμένο και δε το λυπήθηκα. Το 17αρι ήταν καινούριο και γυαλιστερό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Αποστόλη Ολοκληρωμένη συλλογή! Και νόμιζα πως εγώ κουβαλούσα πολλά.
    Το μόνο που έχω απορία είναι το κατσαβίδι, γιατί, ας πούμε, δεν έχεις κάτι σαν αυτό για να έχεις και την επιλογή του σταυρού

Όνομα:	s-l225.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	7,1 KB 
ID:	345972

Σταυρούς και ίσια τα έχω σε μύτες. Γενικά δεν μου χρειάζονται και πολύ τα ίσια, μόνο στις βαλβίδες μου χρειάζεται το 7αρι.
    Το νο3 το έριξα εκεί μέσα για όλες τις δουλειές που μπορεί να κάνει ένα κατσαβιδάκι νο3. Δλδ χιλιάδες. Δεν έχεις δει μηχανικούς να γυρνάνε με ένα κατσαβιδάκι νο3 στην κωλότσεπη και να μη το δίνουν σε κανέναν?
    Μετά το κατσαβιδάκι νο3 τις περισσότερες δουλειές μπορεί να τις κάνει το σφυρί. Αλλά σαν σφυρί μπορείς να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε από καστάνια μέχρι πέτρα. Οπότε νο3 παντού και πάντα.
    Αν θα πάρω κάτι παρόμοιο με αυτό που έβαλες θα είναι μια μακριά μύτη ph2 με εξάγωνο στέλεχος που απ' την άλλη να έχει ίσιο 5.5 στα 100mm ή 150mm μήκος. Παρόλα αυτά με την σπαστή προέκταση δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα χώρου κάπου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Έχω βρει αυτή τη κασετίνα της IRIMO και ψάχνω να βρω COO, γιατί είναι σε πολύ καλή τιμή. Ξέρει κανείς;
    http://www.ebay.de/itm/231048390760?...%3AMEBIDX%3AIT
    Τα irimo HTAN ισπανικά. Made in spain.
    Αυτά που πόσταρες είναι ταιβαν.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/11/2015 στις 21:06.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Όλα αυτά..

Συνημμένο 345931

Και αυτά.

Συνημμένο 345932

Λείπουν τα φιλεράκια με μια πολύ λεπτή λεπίδα που κλείνει και ένας μικρός φακός.

Ο κλέφτης βενζίνης είναι αναντικατάστατος. Έχω δώσει βενζίνη σε πολύ κόσμο.
    Είναι λεπτό αλλά πολύ μαλακό και δεν ξεραίνεται. Οι δυο αμπουλες πεπιεσμένου αέρα είναι για ένα φούσκωμα. Σε ταξίδια και χωμάτινες βόλτες έχω μαζί μου μοτεράκι και σαμπρέλα.
    Δεματικά λείπουν μερικά και η μονοτική είναι πάνω από μισό μασούρι με tireup αριστερά και δεξιά για να μην φεύγει.
    Το αλλο το παπαράκι είναι για να βγάζει τις βαλβίδες απ' τις σαμπρέλες και έχει και μια ανταλλακτική βαλβίδα μαζί με καπάκι που όλο το χάνω (χωρίς καπάκι το λάστιχο ξεφουσκώνει). Τα μπαλώματα ελπίζω να μη χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσω ποτέ (για λίγο την γλίτωσα την τελευταία φορά που το βρήκα με την ζάντα στο τσιμέντο) και η κόλλα που λείπει είναι σε ειδικό μπουκαλάκι για να μην πιέζεται.

Στην αρχή είχα λίγο λιγοτερα.

Συνημμένο 345933

Σε αυτή λείπει το καρυδάκι 13 το γερμανοπολύγωνο 13 - 10 - 11.

13 η μηχανή μου έχει μόνο στην τάπα λαδιού του πλαισίου οπότε δε το θεωρησα σημαντικό.
    Το 11 χρειάζεται μόνο για εξαέρωση φρένου ή αλλαγή υγρών και θέλει μόνο το κλειστο άκρο οπότε είχα ένα πολύγωνο 10-11 και με το 10ακι καστάνιας είχα το 10 σε ανοιχτό και κλειστό και 11 μόνο σε κλειστο, με μόνο δυο κλειδιά χωρίς να εχω τίποτα περιττό.

Παρόλα αυτά επειδή βόλτες δεν πάω μόνος μου και επειδή αν μείνει ο άλλος δημιουργείται ακριβώς το ίδιο θέμα πρόσθεσα ένα κανονικό 11αρι (90% θα σου χρειαστεί το ανοιχτό άκρο που δεν είχα) οπότε αντικατέστησα και το πολύγωνο με το γερμανοπωλύγωνο και πρόσθεσα το 13 στα καρυδάκια.

Με αυτά στην πρώτη εικόνα μπορώ να κάνω λίγο πολύ τα πάντα. Επιπλέον χρειάζομαι 27 και 32 σε 1/2 αλλά αυτά συνήθως τα χρειάζομαι όταν είμαι σπίτι μου οπότε..
    Όταν είμαστε σπίτι μας τα κανονικά κατσαβίδια είναι αναντικατάστατα και οι καστάνιες με τις προεκτάσεις τους είναι πολύ μεγάλη ευκολία.

Όμως θα ξεκινήσουμε από το τι βίδες έχει το μηχανάκι μας. Τι εργαλεία χρειαζόμαστε να τα έχουμε σε καλής ποιότητας. Ποια θα έχουμε συνέχεια μαζί μας και ποια όχι. Τι θα χρειαστεί να κάνω στην άκρη του δρόμου και πόσα μπορώ να κάνω σπίτι μου.

Αυτά τα εργαλεία σπάνια τα χρησιμοποιώ όταν είμαι σπίτι μου (ποτέ βασικά). Παρόλα αυτά επειδή είναι εκεί που είναι όταν μου χρειαστούν ίσως να μην έχω τίποτε άλλο οπότε προτιμώ να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα.
    Χα, χα, χα είσαι απίθανος daz παραδίνομαι

Τώρα θα με βάλεις να βγάλω μερικές φωτό κι εγώ... Οι φωτογραφίες από τις δυο εργαλειοθήκες της μηχανής μου ήταν παλαιότερες και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει εκεί μέσα (αν και "κλέφτη" βενζίνης είχα πάντα τυλιγμένο γύρω από τη προβοσκίδα του φίλτρου αέρα κάτω από το κάθισμα). Είναι απαραίτητο έτσι όπως είναι για τις PouroDur-άδες μας!
    Ένα καλοφτιαγμένο σετάκι για το χώρο κάτω από τη σέλα είναι το επόμενο πρότζεκτ για τις ασφάλτινες και κάθε μέρα. Θα τα πούμε αργότερα αυτά μια που είμαι απασχολημένος τώρα.

Πολύ σύντομα 4 απορίες...
    1η, το 7άρι που αναφέρεις για τα κολάρα δεν έχει και σταυρόβιδα;
    2η, 8άρες που βρήκες πάνω στη μηχανή και μου έχουν διαφύγει;
    3η, το 13άρι τι το θες; (εκτός αν έχεις τοποθετήσει κάποιο Ευρωπαϊκό αξεσουάρ πάνω στη μηχανή).
    4η, που θα βρω αντάπτορα για να κάνω ένα 15άρι μανέλα; (έχω ένα 2πλό πολύγωνο που είναι από τη μια 27 και από την άλλη 15, το 27 το θέλω για την κεντρική βίδα κάτω από το τιμόνι, ας βρω μια χρήση και για το 15άρι).

Μέλος
    Αλεξανδρε πολυ ωραια συλλογη!!
    επισης οσοι ξερετε απο σαιτ με εργαλεια τα οποια βγαζουν προσφορες βαλτε κανενα λινκ. σαν το http://www.tbs-aachen.de πχ
    Επισης τι πιθανοτητες υπαρχουν απο σαιτ του εξωτερικου να πουλησουν αντιγραφο-ημιτασιον-μουφα-παπαντζα μιας επωνυμης εταιριας?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilosI Προβολή μηνύματος
    Αλεξανδρε πολυ ωραια συλλογη!!
    επισης οσοι ξερετε απο σαιτ με εργαλεια τα οποια βγαζουν προσφορες βαλτε κανενα λινκ. σαν το http://www.tbs-aachen.de πχ
    Επισης τι πιθανοτητες υπαρχουν απο σαιτ του εξωτερικου να πουλησουν αντιγραφο-ημιτασιον-μουφα-παπαντζα μιας επωνυμης εταιριας?
    Ποτέ δεν έχω συναντήσει μούφα εργαλείο στα sites που αγοράζω, εκτός από μια μλκ πολυεργαλείο που είχα πάρει από Κινα και έλεγε Snap-on και έκανε 3$ αλλά το πήρα εις γνώση μου.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Χα, χα, χα είσαι απίθανος daz παραδίνομαι

Τώρα θα με βάλεις να βγάλω μερικές φωτό κι εγώ... Οι φωτογραφίες από τις δυο εργαλειοθήκες της μηχανής μου ήταν παλαιότερες και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει εκεί μέσα (αν και "κλέφτη" βενζίνης είχα πάντα τυλιγμένο γύρω από τη προβοσκίδα του φίλτρου αέρα κάτω από το κάθισμα). Είναι απαραίτητο έτσι όπως είναι για τις PouroDur-άδες μας!
    Ένα καλοφτιαγμένο σετάκι για το χώρο κάτω από τη σέλα είναι το επόμενο πρότζεκτ για τις ασφάλτινες και κάθε μέρα. Θα τα πούμε αργότερα αυτά μια που είμαι απασχολημένος τώρα.

Πολύ σύντομα 4 απορίες...

Βάλε βάλε φωτό.
    Αυτά όπως είδες δε μου πιάνουν πολύ χώρο και το βάρος τους είναι λογικό. Το καλύτερο θα ήταν μια μικρή εργαλειοθήκη στην ποδιά της μηχανής ώστε το έχτρα βάρος να ειναι χαμηλά αλλά.. αυτό έχω για την ώρα εκεί τα έβαλα.
    Είναι τα βασικά που τα έχω συνέχεια εκεί που είδες και όταν χρειάζεται κάτι επιπλέον το βάζω μέσα στις βαλίτσες ή σε κανένα τσαντάκι που δένω πίσω. Σαμπρέλες πχ. ή άλλες φορές το μοτεράκι του αέρα. Έχω ένα μοτεράκι το οποίο το έχω ξεγυμνώσει από τα πλαστικά του και χωράει στη χούφτα μου. Κάποια στιγμή θέλω να πάρω και φουσκωτήρα αλλά δεν θέλω να πάρω φτηνιάρικο και όλο το πάω πίσω (έχω ελαττώσει και τις πολεμικές).
    Για κάποιον που δεν θέλει να χαλάσει πολλά λεφτά σε εργαλεία γιατί δουλεύει μόνο στο μηχανάκι του αυτά μπορεί να είναι συμπληρωματικά με εκείνα που έχει στο σπίτι του. Για παράδειγμα μπορεί στο σπίτι μας να έχουμε 1/4 και 1/2 και στη μηχανή μας 3/8.

1η. Ναι τα κολλάρα έχουν σταυρό αλλά δεν είναι πάντα ευκολα προσβάσιμος και η κατσαβιδομύτη γλιστράει. Παρόλα αυτά αυτό το θεωρώ λεπτομέρεια. Στην ουρά στο φως ή κάπου εκεί τέλος πάντως έχει 7αρα μη προσβάσιμη με κάτι άλλο εκτός από καρυδάκι.
    Μα και πάλι δεν το είχα βάλει μέσα μέχρι που το χρειάστηκα για την μηχανή ενός άλλου και το έβαλα μόνο όταν το βρήκα δωρεάν. Εξ' άλλου δεν πιάνει χώρο. Μπορεί πάντως να λείπει χωρίς μεγάλο πρόβλημα. Πάντως είναι πιο κοινό νούμερο απ' όσο νομίζουμε και δεν ξέρουμε πότε θα το βρούμε μπροστά μας.

2η. Έλα ρε..Έτσι στα γρήγορα χωρίς αν σκεφτώ καθόλου. Βίδες προστατευτικού ψυγείου που πολλοί τις βγάζουν για να μετακινήσουν το ψηγείο να ρυθμίσουν την βαλβίδα εξαγωγής. Πλαινό καπάκι καδένας. Βίδες λασπωτήρα. Η βίδα που συγκρατεί το σωληνάκι του φρένου επάνω στην μπότα. Οι βίδες των μαυρων πρόσθετων του τεπόζιτου (εμπρός και κάτω απ' το τεπόζιτο). Οι βίδες του φίλτρου λαδιού αν δεν είναι αλλεν αλλά σίγουρα η βίδα εξαέρωσης που για να μην αφαιρέσεις το δοχείο διαστολής ψυκτικού πρέπει να έχεις πολύγωνο ή γερμανικό (καλύερα πολύγωνο).

3η. Δεν το χρειάζομαι. 13 είναι μονο η βίδα των λαδιών στο πλαίσιο. Δεν υπάρχει άλλη και δεν νομιζω να βρω καμία. Αλλά.. βλ παρακάτ..

4η. Carolus. O μοναδικός για 15αρι κλειδί που έχω βρει. Labo στην Αθήνα Μουταφίδης στη θεσ/κη (παμ.επε) αλλά ίσως βρεις και στη Σύρου Πάτση. Αν δεν βρεις πες μου, αν δε βρω ούτε εγώ θα σου δώσω τον δικό μου.

Αλλά εδώ δεν θαυμάζω την κατασκευή της minnie..
    Η μηχανή του βασίλη είχε και 13 και 19. Αν δεν τα είχα μαζί μου, επειδή τα δικά του του τα έκλεψαν κάπου στα βαλκάνια, θα έβγαζε τη βόλτα με κατεβάσματα αντί για πίσω φρένο. Όπως βλέπεις στην δευτερη φωτό δεν υπάρχει 13 καρυδάκι και πολύγωνο, μόνο στην επάνω. Έβαλα και τις δύο ώστε να δουν αυτοί που έχουν τενερέ τι ακριβώς χρειάζονται και οι υπόλοιποι πως μπορεί να φτιάξουν μια συλλογή με την οποία να μπορούν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Ίσως κάποιες άλλες μηχανές να έχουν ανάγκη από ακόμα πιο πολλά.

Όνομα:	magical.jpg 
Προβολές:	202 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	345977

Φυσικά τίποτε απ' όλα αυτά που επέλεξα εγώ να έχω κάτω απ' τη σέλα μου δεν είναι το καλύτερο για όλους. Καλές οι μύτες, και δουλεύουν πολύ ωραία και βολικά με τα καρυδάκια και τις καστάνιες αλλά χάνονται για πλάκα σε σχέση με τα κανονικά άλλεν σχήματος L. Όλα αυτά τα πόσταρα για να πάρει όποιος θέλει ιδέες. Μπορώ να σας φτιάξω πολύ μίνι συλλογές με καστάνιες απίστευτα μικρές. Το θέμα όμως για μένα είναι όταν θα χρειαστείς κάτι να είσαι σίγουρος οτι αυτό που έχεις θα δουλέψει. Όπως ειδες ειπα ότι ο αντάπτορας 3/8 σε μυτες 1/4 μπορεί να παραληφθεί αφού το 10αρακι με τον μικρό αντάτορα θα αντεπεξέλθει έστω και με δυσκολία σε όλα. Παρόλα αυτά τον έχω για δυο λόγους. 1ον για να μην κάνω κρας τεστ την επόμενη φορά που θα βρω τις βίδες του πλαινού σταντ χαλαρές ή όταν χαλάσει η κλειδαριά της βαλίτσας και πρέπει να την αφαιρέσω μαζί με τα κάγκελα (8μμ αλλεν). 2ον αν μου χαλασει το καρέ 1/4 μπορώ να δουλέψω με όλες τις μύτες που έχω, ενώ μπορώ με αυτό το παπαράκι με την τετραωνη κεφαλή, που βλέπεις δίπλα απ' τις μύτες, να χρησιμοποιώ και τα καρυδάκια 1/4 κανονικά.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/11/2015 στις 22:24.

Μπραβο ρε Αποστολη,πολυ χρησιμες πληροφοριες

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    daz, κινητό συνεργείο είσαι

Όλα αυτά τα έχεις κάτω από τη σέλα; Πόσα κιλά πιο βαρύ έκανες το tenere;
    Φύγαμε...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    daz, κινητό συνεργείο είσαι

Όλα αυτά τα έχεις κάτω από τη σέλα; Πόσα κιλά πιο βαρύ έκανες το tenere;
    Νομίζω κάτω από 500 γρ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    Δεν ανεβαίνουμε επάνω σε 1/4 ρε τρελέ.
    Και σε 3/8 πάλι το αποφεύγουμε αλλά χωρίς προέκταση είναι πιο δύσκολο να τη σπάσουμε.
    Σε 1/2 όσο και να χοροπηδάμε δε σπάει.
    Κι όμως, μου έμεινε στα χέρια μανέλα dowidat 1/2 κάποτε που δούλευα σε συνεργείο, προσπαθώντας να λύσω τροχό από ένα 4x4. Αρκετά δουλεμένη, αλλά να κοπεί το καρέ δεν το περίμενα

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Νομίζω κάτω από 500 γρ.
    Εγώ έχω κάτω από τη σέλα ένα σπαστό φραπέ και το κινητό. 150gr. Να γιατί BMW Mobile Service

:rotflmao:
    Μη το πάρει κανείς σοβαρά. Πλάκα κάνω, ναι;
    Φύγαμε...

Moderator
    2ον αν μου χαλασει το καρέ 1/4 μπορώ να δουλέψω με όλες τις μύτες που έχω, ενώ μπορώ με αυτό το παπαράκι με την τετραωνη κεφαλή, που βλέπεις δίπλα απ' τις μύτες, να χρησιμοποιώ και τα καρυδάκια 1/4 κανονικά.
    Αυτά που είναι στα βελάκια μπαίνουν μέσα σε αυτά που είναι στον κύκλο. Στην άλλη άκρη είναι εξάγωνα 1/4 όπως ακριβώς οι μύτες. .

Όνομα:	αδ.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	94,6 KB 
ID:	345981

Υπάρχει τρόπος να μειώσεις τον όγκο που πιάνουν αλλά βαριομουν να τραβάω φωτό και έβγαλα μόνο κανά δύο. εδώ φαίνεται το εξάγωνο.

Όνομα:	IMG_8564.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	84,8 KB 
ID:	345982

Η προέκταση τώρα δεν πιάνει καθόλου χώρο.

Όνομα:	IMG_8565.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	95,1 KB 
ID:	345983

Όλα αυτά τα έχω αρκετά χρόνια.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 22/11/2015 στις 00:09.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)