Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ναι μαδερ ρασσια και παπαριες...
Οσο ριχνει βομβες απο ψηλα σε ξυπολυτους μια χαρα, μολις βρεθηκε χωρα με καλη αεροπορια... άντε γεια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατί έχει ανάγκη να πολεμήσει με αεροπορία???
Δεν μπορεί να στείλει μια νταλικά λεφτά στην ΤΟυρκία 'η δεν θα βρει ανθρώπους να τα παραλάβουν και να γίνουν ΙΣΙΣ ΙΙ????
Η ΤΟυρκία έκανε μεγάλη μαλακία και τώρα τρέχουν και δεν προλαβαίνουν στο ΝΑΤΟ.
Ελπίζω να κερδίσει η λογική.
ανανήψαντας
@nicksior @MG-KTiNoS
Είναι όντως ενδιαφέρον θέμα πάντως, ίσως το ανοίξω παραδίπλα, να μην μπλέκεται με τα σοβαρα του ΗΑΒΕΜUS.
Ποιες οι αληθινές δόξες και ποιές οι παπαριές...
oκ, αντί να γίνει τις πουτ@ν@ς με NATO, Ρωσσία, Τουρκία και όλους εκεί χάμω στη Συρία, δεν μπορούν απλά να κάνουν block και unfollow όποιοι δεν χωνεύονται μεταξύ τους στα social media;
Τώρα θα φανεί ποιοί διαθέτουν καλαμπαλίκια... Ο Σουλτάνος έδειξε ότι έχει τσαγανό και εκτός από ξυπόλητους Κούρδους άμα λάχει τα βάζει στα ίσα και με τους μπολσεβίκους... Ο πρώην πράκτορας δεν ξέρω τι θα κάνει... Γιατί εδώ που τα λέμε, άλλο κάτι ρακένδυτοι Τσετσένοι, άλλο οι βορβαδισμοί σε 100% ελεγχόμενο εναέριο χώρο, και άλλο οι Τούρκοι...
Ίδωμεν
Άποψη μου, χωρίς να είμαι γεωστρατηγικός αναλυτής: από μόνος του ο Ερντογάν τίποτα δεν μπορεί να κάνει. Απλά πιέζει τις καταστάσεις όσο δεν πάει για να τους αναγκάσει να τον βοηθήσουν με τον Πούτιν που μέχρι στιγμής αλωνίζει ελεύθερα. Μεγάλο ρίσκο βέβαια γιατί δεν τους βλέπω και πολύ πρόθυμους όλους τους άλλους.
Ενδιαφέρον εξέλιξη.
Χωρίς Τουρκία, λύση δε βρίσκεται πάντως, δε πάει να χτυπιέται ο mother russias