..![]()
Θα πωλούνται άραγε από το 2016 μοτο χωρίς abs ;
Λογικά θα υπάρχει κάποιο μεταβατικό στάδιο για το υπάρχον στοκ των εμπόρων.
Κάπως έτσι..
To αναφέρω διότι η αφρικάνα είναι ολοκαίνουριο μοντέλο αλλά βλέπουμε ότι διατίθεται έκδοση και χωρίς abs.Η μόνη εξήγηση είναι ότι θα ξεκινήσει να διατίθεται εντός 2015 ή/και ότι θα υπάρχει αυτό το μεταβατικό στάδιο που λέγαμε στις αρχές του 2016 για να διώξουν οι έμποροι το στοκ τους,διευκολύνοντας όσους αγοραστές επιλέξουν να γλιτώσουν το χιλιάρικο.
Εντελως κουλο να παρεις την εκδοση χωρις abs,εν ετει 2015
Αν εχεις τα 13900 να το παρεις,ε δεν θα κολλησεις στο χιλιαρικο..
Αν κάναμε την ίδια κουβέντα 1-2 χρόνια πριν,θα ήμουν το ίδιο απόλυτος αλλά σε πρόσφατες κουβέντες με γνωστούς μου αναβάτες που οδηγούν δεκαετίες και έχουν κάπως διαφορετική γνώμη περί αναγκαιότητας(προσοχή,δε λέω χρησιμότητας!)του abs,είμαι πιο διαλλακτικός.Προσωπικά,σαφώς και δεν πρόκειται να πάρω ποτέ μηχανή χωρίς abs,όσο αυτό περνάει από το χέρι μου!
Το άλλο ερώτημα που τίθεται με αυτή την τιμολόγηση είναι το εξής: υπάρχει άτυπη εμφύλια κόντρα μεταξύ crosstourer(16 με 17 χιλιάρικα) και αφρικάνας;
Την ιδια αποψη ειχα κι εγω,μεχρι που οδηγησα μοτο με abs,και ανακαλεσα
Οταν μπορεις,παρε μηχανη με abs.
Οση εμπειρια και να εχεις,χρειαζεται
To crosstourer οπως το βλεπω εγω εχει πιο ασφαλτινες βλεψεις απο το africa που πειθει περισσοτερο για ON ΟFF,
και θα χτυπησει το f800gs που ειναι σχεδον μονοπωλιο στη κατηγορια
Ως προς το πρώτο σκέλος,θα συμφωνήσω.Θεωρώ ''όπλο'' για τον αναβάτη το abs.
Ως προς το δεύτερο,μην ξεχνάς και το tiger 800 XC και τα περτικαλί εξ Αυστρίας!
Ένα χιλιάρικο κάτω έπρεπε να είναι. Λίγο τσιμπημένη βγήκε, αλλά από τον αντιπρόσωπο εδώ δεν περίμενα επιθετική πολιτική...
Κι ένα (ακόμα) review:
http://rustsports.s3.amazonaws.com/A...winSpecial.pdf
χμμμ...το S10 στα 13900 φαντάζει ποιο τίμια πρόταση…
φυσικά ,σε αυτά τα λεφτά , πάντα παίζουν τον ρόλο τους και οι χρηματοδοτήσεις …
η BMW στο κομμάτι αυτό τους έχει πάρει τα σώβρακα…(και στους αντιπάλους της ,αλλά και στους πελάτες της)