Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 211

Θέμα: μα τι σκ@τ@ δοκιμές κάνουν πριν βγάλουν τις μοτό στην παραγωγή???

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    ολα τα υπαρχοντα ανταλακτικα απο Ducati παρελθοντων προ του 1980 (νομιζω πριν το pantah sl 600 ) τα διαθετει στην αγορα η

Ducati Motor Holding S.p.A.
    ..........

Το στοκ των πριν ανταλακτικων (εκτος απο τα συγχρονα) το διαθετει αποκλειστικα ο ducati omaha
    ....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αυτο δεν σημαινει οτι εχουν στοκαρει για μια δεκαετια. Εχουν ενα μικρο στοκ οπως ολοι και μετα η παραγγελια παει συννεφο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εμεινα Παυλοπουλος με ανταλλακτικο του αυτοκινητου μου, που ειχε ημερομηνια παραγωγης λιγες μερες μετα απο την παραγγελια του!!!!
    Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχουνε ενα μικρο στοκ ασφαλειας,πολλες φορες φυσικα ουτε αυτο δεν υπαρχει,αλλα σε γενικες γραμμες ισχυει αυτο που λεει ο Ντοκτορας και ο Καφετζης μας παραπανω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Για τα αυτοκίνητα πάντως, η ευρωπαϊκή νομοθεσία εξασφαλίζει τους ιδιοκτήτες καθώς σύμφωνα με αυτήν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι υποχρεωμένοι να εξασφαλίζουν επάρκεια ανταλλακτικών έως και 12 χρόνια από την διακοπή παραγωγής ενός μοντέλου. Πιθανόν να ισχύει και για κάθε είδος οχήματος.
    Ναι αλλα ειναι πολυ γενικο αυτο,μιας και δεν οριζει σε ποσο διαστημα πρεπει να σου παραδωσουνε τα ανταλλακτικα.Οταν σου λενε δεν το εχω ετοιμοπαραδοτο,αλλα θα στο παραδωσω σε 120μερες,ειναι επαρχεια προιοντος?
    Προσφατα αλλαξα τρομπα αυτοκινητου ,σε Volvo 5ετιας και εμεινε στο συνεργειο για 50μερες,λογω ελειψης του ανταλλακτικου.Φυσικα καθε φορα βρισκανε διαφορες προφασεις,αλλα βρηκα την ακρη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    σε Volvo 5ετιας και εμεινε στο συνεργειο για 50μερες,λογω ελειψης του ανταλλακτικου.

ποιόν κινητήρα φοράει;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχουνε ενα μικρο στοκ ασφαλειας,πολλες φορες φυσικα ουτε αυτο δεν υπαρχει,.....
    Μικρο για την χοντα=μεγαλο για την BMW=τεραστιο για την ντουκατι=γμσε τα για την απριλια

Το στοκαρισμα μιας ποσοτητας ανταλακτικων για καθε μοτοσυκλετα/αυτοκινητο που παραγεται ειναι υποχρεωτικο απο τους ευρωπαικους κανονισμους για να βγει στην παραγωγη

(Most of our parts are ordered from their respective factory warehouses )

http://www.internationalmotoparts.co...otorcycleparts

ψαξτε οποιος εχει χρονο εδω

http://docplayer.gr/641730-Gia-tin-t...tokinitoy.html
    κουκουρουκουκου

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    δε καταλαβαίνω γιατι έχετε μετατρέψει το παρόν thread σε συζήτηση για τη πολιτική των αποθεμάτων στις εταιρείες.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    δε καταλαβαίνω γιατι έχετε μετατρέψει το παρόν thread σε συζήτηση για τη πολιτική των αποθεμάτων στις εταιρείες.

Ειπαμε να μην γ@μησουμε το νημα του Σπυρου για το fjr.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος

σορυ !! ξεχαστηκα !!

απλα μπηκε το ερωτημα εαν καποιες βιομηχανιες κατασκευαζουν '' ανταλακτικα για μηχανακια η μηχανακια απο ανταλακτικα ''
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 01/12/2015 στις 10:45.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Φθάσαμε στην υπερβολή,πως να πάς στα 300 με τέτοιο στήσιμο..??
    Έχετε πάει πολλοί με τόσα..?? Μαλάκας είναι αυτός που σχεδίασε το Χαγιαμπούζα..??
    150-160 αλόγατα και όρθια οδήγηση με ψηλοτίμονα καράβια..??
    Και ψάχνετε να δείτε γιατί φταίει και κουνάει στα πολλά..??
    Ή υπερβολή του μάρκετιγκ έφερε αυτές τις αηδίες.Ξύπνησαν ξαφνικά οι Ευρω-πέη
    και είπαν άντε να βγάλουμε 150-160 άλογα σε on-off...!!!
    100 άλογα και είναι πάρα πολλά πιστέψτε με.
    έχω πάει με 220 με tiger 1050 με τριβάλιτσο τίγκα φορτωμένο.

δε μπα να λες εσύ ότι θες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    έχω πάει με 220 με tiger 1050 με τριβάλιτσο τίγκα φορτωμένο.

δε μπα να λες εσύ ότι θες...
    :a017::a37:

Εγω φταίω που στο εδωσα ρε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση...
    απο την μια τα εργοστασια που "πουλανε"... γενικως...
    και απο την αλλη οι πελατες που "αγοραζουν"...γενικως...

τωρα τι πουλιεται και τι αγοραζεται ειναι λιγο υποκειμενικο...λιγο περιπετεια, λιγο πουλ μουρ, λιγο ονειρο, λιγοτερο μηχανακι, ακομα λιγοτερη λογικη...

ειναι φυσικο απο budget μηχανακι να βγαινουν "θεματακια"...ειναι BUDGET! για το tracer λεω...
    δεν ξερω αν λυνεται το θεμα με σταμπιλιζατερ, αλλα μου ακουγεται και καπως "λογικο" να εχει θεματα στην τελικη...

καθολου λογικο απο την αλλη το ΚΤΜ που ειναι PREMIUM και η ιδια η εταιρεια εχει πουλησει τον αντβεντσουρ χαρακτηρα του...
    συγνωμη αλλα αντβεντσουρ χωρις βαλιτσες, δεν ειναι αντβεντσουρ...
    και αφου εχει δυνατο μοτερ, δεν θα επρεπε να βαζει περιορισμους στον πελατη...

παντα θα υπαρχουν και οι αντιθετες αποψεις που θα λενε...
    "ναι εγω εδωσα 10Κ για μηχανακι που τελικιαζει στα 240 και δεν μπορω να τελικιασω"-->ιδιοκτητης tracer
    και
    "εγω εβγαλα μηχανακι που κανει τα παντα καλα ΧΩΡΙΣ βαλιτσες γιατι με τις βαλιτσες ειναι ακραιο να θες να πας με 270, οποτε δεν εριξα χρημα να εξελιξω αεροδυναμικες βαλιτσες, και καλα εκανα"-->KTM

αλλα ειναι και οι 2 εν μερη λαθος...

οπως καταλαβατε, ολα εχουν να κανουν με το χρημα..
    οπως δεν ΠΡΕΠΕΙ να εχεις απαιτηση απο ενα κινεζικο κλιματιστικο να σου δουλεψει 5 χρονια σερι χωρις κιχ...
    ετσι ΠΡΕΠΕΙ να εχεις απαιτηση να σου δουλεψει η λειτουργια TURBO σε ενα επωνυμο που εχεις χρυσοπληρωσει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    :a017::a37:

Εγω φταίω που στο εδωσα ρε

εσύ να λες πάλι καλά που δεν σου ήρθαν τίποτα φωτογραφίες με τη πινακίδα σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    εσύ να λες πάλι καλά που δεν σου ήρθαν τίποτα φωτογραφίες με τη πινακίδα σου
    :a37:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

οπως καταλαβατε, ολα εχουν να κανουν με το χρημα..
    οπως δεν ΠΡΕΠΕΙ να εχεις απαιτηση απο ενα κινεζικο κλιματιστικο να σου δουλεψει 5 χρονια σερι χωρις κιχ...
    ετσι ΠΡΕΠΕΙ να εχεις απαιτηση να σου δουλεψει η λειτουργια TURBO σε ενα επωνυμο που εχεις χρυσοπληρωσει...
    Διαφωνώ.
    Εχω απαίτηση από την κάθε honda να βγάλει ένα απροβλημάτιστο μηχανάκι λειτουργικό οικονομικό κλπ για να κάνω την δουλειά μου,
    να μετακινηθώ με όσο γίνεται ασφαλή τρόπο από το σημείο α στο σημείο β οπότε δεν δικαιολογείται ούτε κούνημα ούτε βλάβη ούτε "ρύθμιση" ούτε τίποτα.
    Από τον premium όπως λές, "ειδικό" να σου πώ εγώ, μικρό να σου πεί ο άλλος, που θα πάρω το καθαρόαιμο το τουριστάδικο το adv απλά περιμένω μια καλή βάση για την ειδική χρήση που
    προορίζω το μηχανάκι.
    Από εκεί και πέρα ΠΡΕΠΕΙ να το προσαρμόσω στα γούστα μου να βάλω το τιμόνι μου τις αναρτήσεις μου τα μαρσπιέ μου τα ελατήριά μου τα μπαγκάζια μου και ότι άλλο πιστεύω εγώ,
    ώστε να γίνει αυτό που θα κάνω το ειδικό γούστο μου.
    Εάν τώρα περιμένω από το μηχανάκι να μου πεί πώς θα ταξιδέψω ή πώς θα πάω χώμα ή πίστα ή ότι άλλο γιατί είναι αυτό "ειδικό" και εγώ άσχετος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Διαφωνώ.
    Εχω απαίτηση από την κάθε honda να βγάλει ένα απροβλημάτιστο μηχανάκι λειτουργικό οικονομικό κλπ για να κάνω την δουλειά μου,
    να μετακινηθώ με όσο γίνεται ασφαλή τρόπο από το σημείο α στο σημείο β οπότε δεν δικαιολογείται ούτε κούνημα ούτε βλάβη ούτε "ρύθμιση" ούτε τίποτα.
    Από τον premium όπως λές, "ειδικό" να σου πώ εγώ, μικρό να σου πεί ο άλλος, που θα πάρω το καθαρόαιμο το τουριστάδικο το adv απλά περιμένω μια καλή βάση για την ειδική χρήση που
    προορίζω το μηχανάκι.
    Από εκεί και πέρα ΠΡΕΠΕΙ να το προσαρμόσω στα γούστα μου να βάλω το τιμόνι μου τις αναρτήσεις μου τα μαρσπιέ μου τα ελατήριά μου τα μπαγκάζια μου και ότι άλλο πιστεύω εγώ,
    ώστε να γίνει αυτό που θα κάνω το ειδικό γούστο μου.
    Εάν τώρα περιμένω από το μηχανάκι να μου πεί πώς θα ταξιδέψω ή πώς θα πάω χώμα ή πίστα ή ότι άλλο γιατί είναι αυτό "ειδικό" και εγώ άσχετος...

no problemo...απλα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα...

δεν μπορω ομως να μην σχολιασω το οτι το "απροβληματιστο", "λειτουργικο", "οικονομικο" μηχανακι που θα βγαλει η οποια honda ή yamaha το παιρνεις (οπως ειπες) για να κανεις την δουλεια σου και να μετακινηθεις με ασφαλη τροπο απο το α σημειο στο β...αυτο δεν σημαινει τελικιασμενος ομως...
    αν θες να πηγαινεις με την τελικη του οποιουδηποτε οχηματος, οφειλεις να την "ψαξεις" αλλιως..με αλλες αναρτησεις..με σταμπιλιζατερ, με φλαπς στο φαιρινγκ οπως τα gp...καπως αλλιως..
    ποσο δε μαλλον οταν το οχημα αυτο ειναι πολυ κατω σε κοστος σε σχεση με το ανταγωνισμο...
    που σημαινει οτι εχει φτιαχτει για μετριες καταστασεις..και απευθυνεται σε ΜΗ ψαγμενους χρηστες, που ΔΕΝ ψαχνουν τελικες...

αντιθετως, απο το premium "ΕΙΔΙΚΟ" μηχανακι δεν περιμενεις μια καλη βαση για να ψαχτεις εσυ...θες ΤΟ μηχανακι που κανει αυτο το οποιο διαφημιζει οτι κατασκευαστηκε...
    οι οποιες παρεμβασεις θα ειναι καθαρα θεμα γουστου και οχι ουσιας...
    αδιανοητο να παιρνεις ενα "ready to race" και να ψαχνεις να του αλλαξεις αναρτησεις, φρενα, κλπ...
    οπως αδιανοητο να παιρνεις ενα adv και να μην μπορεις να βαλεις βαλιτσες πανω επειδη "με βαλιτσες παει μονο μεχρι 180"...

υποτιθεται οτι τα φραγκα τα σκας για να παρεις το μηχανακι που ταξιδευει γαμάτα, παει χωμα ακομα πιο γαμάτα κλπ..κλπ..επειδη ειναι το ΕΙΔΙΚΟ μηχανακι...και εσυ ο ψαγμενος χρηστης που ξερεις τι παιρνεις και γιατι...υποτιθεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    no problemo...απλα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα...

δεν μπορω ομως να μην σχολιασω το οτι το "απροβληματιστο", "λειτουργικο", "οικονομικο" μηχανακι που θα βγαλει η οποια honda ή yamaha το παιρνεις (οπως ειπες) για να κανεις την δουλεια σου και να μετακινηθεις με ασφαλη τροπο απο το α σημειο στο β...αυτο δεν σημαινει τελικιασμενος ομως...
    αν θες να πηγαινεις με την τελικη του οποιουδηποτε οχηματος, οφειλεις να την "ψαξεις" αλλιως..με αλλες αναρτησεις..με σταμπιλιζατερ, με φλαπς στο φαιρινγκ οπως τα gp...καπως αλλιως..
    ποσο δε μαλλον οταν το οχημα αυτο ειναι πολυ κατω σε κοστος σε σχεση με το ανταγωνισμο...
    που σημαινει οτι εχει φτιαχτει για μετριες καταστασεις..και απευθυνεται σε ΜΗ ψαγμενους χρηστες, που ΔΕΝ ψαχνουν τελικες...

αντιθετως, απο το premium "ΕΙΔΙΚΟ" μηχανακι δεν περιμενεις μια καλη βαση για να ψαχτεις εσυ...θες ΤΟ μηχανακι που κανει αυτο το οποιο διαφημιζει οτι κατασκευαστηκε...
    οι οποιες παρεμβασεις θα ειναι καθαρα θεμα γουστου και οχι ουσιας...
    αδιανοητο να παιρνεις ενα "ready to race" και να ψαχνεις να του αλλαξεις αναρτησεις, φρενα, κλπ...
    οπως αδιανοητο να παιρνεις ενα adv και να μην μπορεις να βαλεις βαλιτσες πανω επειδη "με βαλιτσες παει μονο μεχρι 180"...

υποτιθεται οτι τα φραγκα τα σκας για να παρεις το μηχανακι που ταξιδευει γαμάτα, παει χωμα ακομα πιο γαμάτα κλπ..κλπ..επειδη ειναι το ΕΙΔΙΚΟ μηχανακι...και εσυ ο ψαγμενος χρηστης που ξερεις τι παιρνεις και γιατι...υποτιθεται...
    Στο πρώτο κομμάτι να συμφωνήσω εφόσον μιλάμε για τελικές σε μεγάλα μηχανάκια και οχι για σκούτερ στα 60.
    Στο δεύτερο κομμάτι :
    "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους"

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    ....
    Στο δεύτερο κομμάτι :
    "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους"
    το θεμα είναι οτι τελικά με αυτά τα μικροπροβλήματα αποδεικνύεται οτι δεν είναι και τόσο μεταξωτά τα βρακιά αυτά, όσο διαφημίζουν.

μεταξωτό είναι και ένα haya, αλλά στα 298χλμ δε σου λεει μπορεί και αμα και έτσι και αφού....

εγώ το 1190 που δοκίμασα μετά τα 230 χωρίς βαλίτσες και χωρίς top case χόρευε πάντως

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 21:02
  2. Μα τι κανουν τα ατομα (βιντεακι 4.5 MB)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:10
  3. ρε!!μα τι πουστηδες εχουν γινει ολοι
    από wolfman13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 00:17
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 21:25
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 15:52

Κανόνες δημοσιεύσεων