Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 156

Θέμα: Δεχομεθα προτασεις...εκτος v-strom...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σταύρο το triple το έχω καβαλήσει γιατί το έχει φίλος. Είναι σαν SS τα πόδια, για γρήγορη βόλτα μιά χαρά ή για κοντινά στην πόλη, αλλά για ταξίδι πρέπει να είσαι αποφασισμένος.
    Αν δεν εισαι πανω απο 1.80 μια χαρα ειναι...

μην κοιτας εμας τους XXXXL

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Γιωργο πες μου λιγο απο φορτωμα πως παει...
    δικαβαλο? σου εχει πει η κοπελα σου αν ειναι ανετο π.χ. και στα ποσα χλμ σερι κουραστηκε?
    απο καλυψη αερα? στα ποσα χλμ αισθανεσαι ανετα?

εγω την θεωρω εξαιρετικη επιλογη αλλα επειδη ειναι 1,85 ο μελλοντικος κατοχος, θελω να ξερω αν θα τον βολεψει σε εργονομια θεσεως και σε ταξιδι...

240χλμ αυτονομια me 17αρι ντεποζιτο, σημαινει κοντα στα 7lt/100km, σωστα? και αυτα στην εθνικη μονοκαβαλος... στην πολη ποσο? πανω απο 8?
    σταυρε το πας λάθος

ο γιάννης στο φουζουρου δε βολεύτηκε, ο μπσηλός (φίλος φίλου) που είναι κανα δίμετρο και ντουλάπας, μια χαρά βολεύτηκε

καταλαβαίνεις τι εννοώ?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Το συγκεκριμενο ποτε δε καταλαβα γιατι το λενε F 650 GS ενω ειναι 800cc. Αλλα ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη!!
    Του λειπουνε καποια αλογα,αν δεν κανω λαθος.

Το bandit για Θεσσαλονικη,οχι γιατι το εχω ,ουτε γιατι το γουσταρω.

Καλη τιμη αγορας,ασπαστο,οικονομικο σε καυσιμο και συντηρηση,απροβληματιστο.Σχετικα βαρυ μεχρι να ξεκινησεις,μετα ουτε που το καλαταβαινεις.Εχει καλη ροπη,αρκετα σημαντικο τοσο στην πολη οσο και εκτος.

Μετα απο λιγο καιρο το 70 πολη 30 εξω,θα αντιστραφει.

Αν μιλαμε για Αθηνα,τοτε καλυτερα κατι ποιο ελαφρυ.

/σπαμομόουντ

στο fjr δεν βολεύτηκα σε πρώτη φάση αλλά μετά μου είπαν ότι ρυθμίζεται το ταμτιριίμ του έτσι και γιουβέτσι οπότε πιθανώς η πρώτη εντύπωση να μπορεί να αλλάξει. Άμα είσαι με τα γόνατα στους αγκώνες όμως, αυτό δεν αλλάζει.

/σπαμομόουντ

Banned
    /σπαμομόουντ

στο fjr δεν βολεύτηκα σε πρώτη φάση αλλά μετά μου είπαν ότι ρυθμίζεται το ταμτιριίμ του έτσι και γιουβέτσι οπότε πιθανώς η πρώτη εντύπωση να μπορεί να αλλάξει. Άμα είσαι με τα γόνατα στους αγκώνες όμως, αυτό δεν αλλάζει.

/σπαμομόουντ

/σπαμομόουντ

/σπαμομόουντ
    Ναι ρε δε σε κατηγορησα

Ομως ο κανονας ισχυει..... Επειδη ο δικος μου κωλος βολευεται καπου ή ο σβερκος μου αντεχει, δε σημαινει οτι ισχυει και για ολους
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Κοίτα τώρα γέλιο.

ΕΣΕΝΑ δεν σου αρέσει το Vstrom, δεκτό.

Bandit: Καλύτερα φρένα, μακράν, πιθανώς και καλύτερη ανάρτηση υπό πίεση (αλλά και 25 τουλάχιστον κιλά παραπάνω). Δεν μιλάμε για τέτοιες συνθήκες όμως, οπότε το Vstrom έχει ίδια κατανάλωση, καλύτερη ανεμοκάλυψη, μεγαλύτερη σέλα, πιο άνετο στα γόνατα, πιο πολλά περιφερειακά για να το φέρεις στα τουριστικά σου γούστα, φτηνότερα λάστιχα και στα κατάλληλα χέρια το έχω δει να στρίβει εξαιρετικά.

CBF, ER6 ότι ισχύει και για το bandit περίπου, η σέλα του CBF δεν είναι η καλύτερη, του ER6 μου φάνηκε μάλλον στριμωγμένη. Το αυτό ισχύει και για το Versys, απλά δεν έχει τους χώρους του Vstrom ούτε την κάλυψη, είναι όμως πιο καλό υπό πίεση.

Fazer S2 κλπ, έχουν "θερμαινόμενη" πίσω σέλα όχι ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους, σύστημα εμπλουτισμού συνεπιβάτη με καυσαέρια, και κινητήρα που έχει την κλασσική υστερία που χαρακτηρίζει τα πολύστροφα τετρακύλινδρα, άρα όχι το καλύτερο για πόλη και τουρισμό. Το δικό μου το 1000 είναι καλύτερη πρόταση αλλά δεν ξέρω αν θέλει ο άνθρωπος να ανέβει τόσο σε κυβικά και με τέτοια δυνατότητα σε χρήματα είναι κρίμα να μην πάρει ABS.

Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι το Vstrom καλώς η κακώς είναι πολύ πολύ ισχυρός παίκτης και πρέπει να θέλεις κάτι πολύ συγκεκριμένο για να το αποφύγεις...

μας γ@μησες την ψυχολογια τωρα...
    δλδ το versys δεν ειναι (εστω και στα σημεια) καλυτερο?

το cbf θα ειναι σιγουρα καλυτερο εκτος πυλων, απο το v-strom καθ'οτι 4κ...
    στην πολη αυτο πως μεταφραζεται? καιει πολυ παραπανω...κοβει αρκετα το τιμονι του?
    τα πεζοδρομια τα ανεβαινει οπως το v-strom ή θελει πιο πολυ προσοχη μην βρουν οι λαιμοι των εξατμισεων?

οποιαδηποτε πληροφορια τετοιου ειδους δεκτη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    σταυρε το πας λάθος

ο γιάννης στο φουζουρου δε βολεύτηκε, ο μπσηλός (φίλος φίλου) που είναι κανα δίμετρο και ντουλάπας, μια χαρά βολεύτηκε

καταλαβαίνεις τι εννοώ?

ναι καταλαβαινω...αλλα επειδη ο αλλος δεν εχει εμπειρια απο μηχανες...
    και ακομα και να τον βαλω να κατσει πανω, δεν θα καταλαβει αν του κανει ή οχι...(που και παλι ειναι δυσκολο για καποιους εμπειρους)...

προσπαθω να βγαλω μια ακρη για να μην "ξεπεσει" και αυτος, οπως ολοι οι υπολοιποι...
    και θεωρω τελειως λαθος να δινονται 4 και 4,5 χιλιαρικα εν ετη 2015-16 για το v-strom...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Εχω γνωστο με υπερκαταπληκτικο Απριλια Πεγκασο σε υπερ-αριστη κατασταση...

μηπως θελεις να τον ψησουμε να το παρεις.....ακομη το μαζευει!!

ποσα λεφτα θα μας δωσει?
    για να δω αν μας συμφερει....

Γιωργο πες μου λιγο απο φορτωμα πως παει...
    δικαβαλο? σου εχει πει η κοπελα σου αν ειναι ανετο π.χ. και στα ποσα χλμ σερι κουραστηκε?
    απο καλυψη αερα? στα ποσα χλμ αισθανεσαι ανετα?

εγω την θεωρω εξαιρετικη επιλογη αλλα επειδη ειναι 1,85 ο μελλοντικος κατοχος, θελω να ξερω αν θα τον βολεψει σε εργονομια θεσεως και σε ταξιδι...

240χλμ αυτονομια me 17αρι ντεποζιτο, σημαινει κοντα στα 7lt/100km, σωστα? και αυτα στην εθνικη μονοκαβαλος... στην πολη ποσο? πανω απο 8?
    Από φόρτωμα δεν ξέρω.. Δεν έχω μπαγκάζια
    Για συνεπιβάτη είναι σίγουρα πιο άνετο από το GSR που είχα πριν. Θα σου δώσω 2 παραδείγματα.
    α) Κοπέλα που δεν είχε ξανανέβει σε μηχανή "έβγαλε" άνετα, κατά τα λεγόμενά της, Αιγάλεω-Λαύριο non stop ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή.
    β) Κοπέλα με μια σχετική εμπειρία σαν συνεπιβάτης "έβγαλε" χωρίς κλάψες Αθήνα-Γαλαξείδι χωρίς στάση. Στην επιστροφή (την ίδια μέρα) την άκουσε λίγο όμως.
    Σίγουρα δεν είναι Vstrom αλλά αντικειμενικά είναι άνετο. Στα αρνητικά τώρα που το σκέφτομαι, είναι η απουσία χειρολαβών. Αυτό ίσως τρομάξει έναν άπειρο συνεπιβάτη.

Εγώ στο 1,80 κάτι μέχρι τα 150 νιώθω άνετα, χωρίς να σκύβω.

Για τις καταναλώσεις, τα νούμερα που σου έδωσα είναι μέχρι ρεζέρβα που είναι 3λιτρη. Επομένως για το ταξίδι που ανέφερα παραπάνω, έχεις περίπου 6lt/100km και για μέσα στην πόλη φουλ καγκουριά (για τα δικά μου δεδομένα ) γύρω στα 7,5lt/100km.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Μηπως πρέπει να αποφασίσεις αν θες όρθιο η σκυφτό;; Ον-οφ η γυμνό;; Δικύλινδρο η τετρακύλινδρο;; Οποίος και να σου πει ότι σε ταξιδι φορτώνεται καλα το triple μάλλον δεν ξέρει τι θα πει πλαϊνές βαλίτσες πιςω βαλίτσα και τανκ μπαγκ... Με ποσά θες να ταξιδεύεις;; Με 140 πιστεύω θα εισαι καλυμμένος.. Οποτε μάλλον σου ταιριάζει αυτό που δεν θες... Δεν σου λέω να το πάρεις και να σιχτιριζεις απο την πρώτη μέρα... Απλά βάλτο σαν σκέψη... Μπορείς να βρεις και φθηνότερα απο 4000€... Και πολύ προσεγμένα κτλ...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τον Τίγρη κανείς δεν τον ανέφερε, μου κάνει εντύπωση, και ταξιδιάρης και οικονομικός και βρίσκεις με λίγο ψάξιμο στα λεφτά που διαθέτεις (άντε και λίγο παραπάνω)

Ο λόγος είναι ότι τον πάω τον Τίγρη

Και σχεδόν όλοι οι κάτοχοι λένε πως είναι σχολείο, δεν τρομάζει και μέσα στην πόλη είναι ένα μεγάλο παπί.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Του λειπουνε καποια αλογα,αν δεν κανω λαθος.

Το bandit για Θεσσαλονικη,οχι γιατι το εχω ,ουτε γιατι το γουσταρω.

Καλη τιμη αγορας,ασπαστο,οικονομικο σε καυσιμο και συντηρηση,απροβληματιστο.Σχετικα βαρυ μεχρι να ξεκινησεις,μετα ουτε που το καλαταβαινεις.Εχει καλη ροπη,αρκετα σημαντικο τοσο στην πολη οσο και εκτος.

Μετα απο λιγο καιρο το 70 πολη 30 εξω,θα αντιστραφει.

Αν μιλαμε για Αθηνα,τοτε καλυτερα κατι ποιο ελαφρυ.

για Αθηνα μιλαμε...
    και πιο κεντρο πεθαινεις...Ομονοια, Αθηνας, Μοναστηρακι και περιξ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Τον Τίγρη κανείς δεν τον ανέφερε, μου κάνει εντύπωση, και ταξιδιάρης και οικονομικός και βρίσκεις με λίγο ψάξιμο στα λεφτά που διαθέτεις (άντε και λίγο παραπάνω)

Ο λόγος είναι ότι τον πάω τον Τίγρη

Και σχεδόν όλοι οι κάτοχοι λένε πως είναι σχολείο, δεν τρομάζει και μέσα στην πόλη είναι ένα μεγάλο παπί.
    ποιον τίγρη από όλους γιατί έχω μπερδευτεί
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    για Αθηνα μιλαμε...
    και πιο κεντρο πεθαινεις...Ομονοια, Αθηνας, Μοναστηρακι και περιξ...
    Τετρακυλιδρο για Αθηνα,ειδικα το καλοκαιρι ΔΕΝ.Ειπες οτι δεν εχει εμπειρια,οποτε κατι ελαφυ θα ητανε οτι καλυτερο.Ο Τιγρης που λεει ο Vaska θα τον ζορισει.Χωρις πλακα,ενας Πηγασος θα του εκανε τη ζωη ευκολη.

Να προσθεσω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5491357/
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 02/12/2015 στις 13:54.

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεχόμεθα προτάσεις
    από epp1640 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2011, 22:52
  2. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2006, 18:41
  3. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF