ειχα το cbf,fazer s2,ειχω το στρωμ,ειχε το βερσυς ο αδερφος μου.το μπαντιτ το εχω βολταρει μια φορα πατρα ναυπακτο.
θα μου εφοσον μιλαμε κατα κυριο λογο για εντος πολης,βγαλε αμεσως το μπαντιτ και το cbf,μιας και ειναι πιο βαρια σε αισθηση και δυσκινητα μηχανακια.
το κακο με το φεηζερ ειναι οτι χαμηλα ειναι ψοφιο.δεν βολευει για μεσα στην πολη αυτο.αν βεβαια δεν τον χαλαει,νο προμπλεμ.οταν το ειχα,δεν με ενοιαζε μιας και η κ@υλ@ ηταν στο φουλ.
το βερσυς ειναι πιο ευκινητο απτο στρωμ.ροπη λιγο χαμηλοτερα παρομοιο γκαζι.νομιζω πως απο αυτα ειναι το καλυτερο.
αν δεν ειχα την μοτοσυκλετα κυριως για βολτες και δεν παταγα χωμα(οχι οτι παω και εντουρα αλλα λεμε)θα τσιμπαγα το βερσυς ανετα αντι για το στρωμ.
για τα γυμνα που αναφερεις δεν εχω προσωπικη αποψη,ομως δεν θα βολεψει στο 30% που λες πως θελει δικαβαλα φορτωμενα ταξιδια.
αν ψηθει για στρητ,ας ριξει μια ματια στο diversion.δεν το εχω καβαλησει καν,αλλα εχω διαβασει πως εχει χαμηλα την ροπη του και ειναι ευκολο μηχανακι.
η μεταπωληση τον ενδιαφερει;δηλαδη κραταει τα μηχανακια για καιρο η τα δινει πριν κλεισει χρονο;![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
μετα απο μικρη ερευνα που εκανα στο car ειδα οτι οι τιμες ειναι λιγο πολυ παραπλησιες...
κοιτωντας μηχανακια απ'το 2008 και μετα, ειδα οτι παιζουν απο 3000€ και πανω...
versys
vstrom
cbf600
μαλλον τα γυμνα τα αποκλειουμε, λογω καλυψης αερα και μηδαμινων χωρων συνεπιβατη/αναβατη...
δεν ξερω αν το hornet εχει το ιδιο μοτερ με το cbf600, οποτε και θα καιει τα ιδια και ισως λιγο παραπανω λογω κιλων...
Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 02/12/2015 στις 15:19.
Το χόρνετ απ'όσο θυμάμαι είναι μοτέρ από 600rr ξεφουσκωμένο.
Καμία σχέση με το cbf (δεν παίρνω κι όρκο, αλλά η λογική μου αυτό λέει)
Πάντως βαρύ και δυσκίνητο δεν το λέω το cbf.
Τα γυμνά όντως δεν κολλάνε πουθενά.
Το στριτ τριπλ πχ είναι μια κ@υλα με ρόδες. Τί σχέση έχει αυτό με τα versys, cbf, strom κλπ?
να πω την εξυπναδα μου.
αν ειναι να παει για cbf ας παρει το 1000: http://www.car.gr/classifieds/bikes/...rom=&postcode=
τα δινουν τσαμπα.ναι,καιει παραπανω,ναι εχει τα διπλασια τελη.
ομως ειναι μηχαναρα σε σχεση με το 650 με τρελη ροπη και δεν θα το βαρεθει.
ξαναλεω πως για μεσα στην πολη εγω θα επελεγα κατι πιο παιχνιδιαρικο.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
δεν εχει εμπειρια απο μηχανες...η πρωτη που πηρε ηταν το συνθετο...εε..το beverly...
αρα θα την κρατησει αμα παρει κατι που τον βολευει...
δεν κοβει αρκετα το τιμονι του cbf?
εγω θα ημουν μεταξυ cbf και versys...διαφορετικα σαν μοτερ, αλλα στην ιδια φιλοσοφια...
στρητ δεν θελει, χωμα δεν παταει (εκτος του κλασικου πατημενου χωματοδρομου στα νησια που πηγαινε και με την σιφινιερα...)
πάντως μια φορα που πέτυχα μονοκάβαλο εθνική με βέρσυς, ο τύπος ταξίδευε με πάρα πολλά (δε λέω πόσα μην πεταχτει κανας πονηρίδης πάλι) χωρις να ζορίζεται (και τσάντα στην πλάτη).....
πουτσ@@@@@@@@@
και εγω μαζι σου ειμαι, αλλα ειναι υπερβολη να κινεις χιλιαρι αν δεν κανεις >50-60χλμ καθε μερα για δουλεια...
αυτος κανει 10..5 πηγαινε, 5 ελα...
ουτε να ζεσταθει δεν θα προλαβαινει το 1000 τις κρυες ημερες...ασε που το καλοκαιρι σε κανενα πηξιμο θα αναψει ολοκληρο...+ τα παγια και η καταναλωση...
kawa versys αν εισαι εως 1,85.(δεν θυμαμαι το υψος τοτε που βρεθηκαμε) με μονη εξαιρεση αυτη την χαζη θεση των μαρσπιε.Στριβει με την σκεψη,δυνατο μοτερακι γεματο απο χαμηλα φτηνη συντηρηση.
Και απο τις αγγελιες φαινεται οτι πουλιεται και σε καλες τιμες.
BTW Το πρασινακι ειναι πολυ ομορφο!!!!