Τι κάνει αυτο το μπουκάλι μέσα στο θρεντ με τα καρυδάκια?
Καλύτερα που πήρες πρεσαριστό. Είναι λίγο ακριβότερο αλλά είναι πιο επαγγελματικό!![]()
Sent from me using a computer.
και πολυ καλη κολλα. δοκιμασμενη πολλακις απο μενα. αλλα οπου την βαλεις μετα θα γαμ@θεις να το ξεκολησεις
παει για διαχωρισμο το βλεπω![]()
Γιαννης
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό δοκιμασμένο γράσο για την λίπανση των πίρων που βρίσκονται στις δαγκάνες φρένων.Αυτά τι βάσης είναι ;
Ψάχνω κάτι σε Permatex που Δοκίμασα τελευταία την φλατζόκολλα της στο δέσιμο ενός σασμάν και φάνηκε πολύ καλή.
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα την Permatex® Ultra Disc Brake Caliper Lube την εχει δοκιμάσει κάποιος ;
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!
Δεν θα έβαζα οτιδήποτε environmentally-friendly λιπαντικό στο μηχανάκι μου.
Νομίζω ένα συνθετικό βάσης ασβεστίου θα σε καλύψει και σε άλλα σημεία στο μηχανάκι,
ΑΛΛΑ το καλύτερο απ όλα είναι να ανοίξεις το service manual και να δείς ακριβώς τι προτείνει ο κατασκευαστής.
Θα το κοιτάξω αυτο που λές όμως οι θερμοκρασίες λειτουργιας του συνθετικού γράσσου ασβεστίου είναι πολύ χαμηλότερες των ειδικών για χρήση λίπανσης των πύρων και γενικότερα νομιζω ειναι ακατάλληλο.
Αναλογο της Permatex βγαζει και η CRC βάσης σύνθεσης τεφλον,γραφιτη και μολυβδανιου (απο -35°C εως 315°C)
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
θερμοσυστελλόμενο έχει ο Βενιέρης στο περιστέρι με τα ηλεκτρονικά, άλλα και σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά θα βρείς
και η ζωή συνεχίζεται...
Αυτό το έχει 11.50€. Δε γράφει όμως ποσότητα. Λέει ένα τεμ. Τι εννοεί;
http://venieris.com/%CE%97%CE%9B%CE%...6/Default.aspx
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
δεν ξέρω σε τι μήκος τα δίνει ο βενιέρης
συνήθως το θερμοσυστελόμενο είναι σε κομμάτια του μισού μέτρου
και η ζωή συνεχίζεται...
Σε όλα τα καλά μαγαζιά που πουλάν ηλεκτρολογικό υλικό θα βρεις. Είναι σε μήκος ενός μέτρου συνήθως και υπάρχουν σε όλες τις διαστάσεις και σε κάποια χρώματα.
Το κόστος είναι ανάλογα με τη διάσταση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει 11€ όπως είδα παραπάνω.
Αν είσαι Θεσσαλονίκη στείλε μου πμ να σου πω που ακριβώς να πας.
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
απο μεγαλο μαγαζι ηλεκτρολογικων τα επαιρνα
διαφορες διατομες, πολυ φθηνα, μισο μετρο και κοβεις οσο θες καθε φορα