Μαθαίνεις πράγματα, ναι. Κι εγώ έχω μάθει πράγματα και έχω γίνει καλύτερος χάρη στο CSS και την πίστα. Αλλά απέχει πολύ από την οδήγηση στον δρόμο.
Life begins at 45°.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟ
Σκοτώθηκαν στο δρόμο..??
Προχθες μπαινει μπροστα μου αποτομα ενα σκουτερ με μια κοπελιτσα...
Παρεμεινα ηρεμος, μολις καταλαβε οτι εχει σχηματιστει ''ουρα'' απο πισω, βρηκε κενο και μας αφησε να περασουμε...
Πολυ απλά και σωστα... αντιθετα με αλλους που γουσταρουν να σε κοβουν, επειδη ετσι νιωθουν κατι...
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Και μια και μόλις γύρισα σώος μετά από 12,5χλμ νύχτας, βροχής και διήθισης με το 1/4 της πρωινής μ.ω.ταχύτητας , απλά να τονίσω ότι οι συνετοί και προσεχτικοί δεν ξέρω ποιοι είναι, δεν τους είδα στο δρόμο αλλά είδα πολλούς που είναι όχι για κλωτσιές αλλά για πολύ χειρότερα.
Όταν βλέπετε συνθήκες που δεν τις έχετε, μείνετε σπίτι, πάρτε το αμάξι, τα ΜΜΕ, ταξί, κάτι άλλο γιατί θα μπλέξουμε άσχημα μια μέρα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ το βλέπω αλλιώς.
Όποιος κυκλοφορεί εκεί έξω, ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
Αν θέλει να πηγαίνει σαν την κότα ανάμεσα στα αυτοκίνητα ας πηγαίνει.
Αν θέλει να περνάει αέρα από όπου βρει και δε βρει ας το κάνει.
Αν θέλει να σφάζει κόκκινα ας τα σφάζει.
Στο φινάλε όλοι ξέρουμε τί κυκλοφορεί εκεί έξω, και εν γνώσει μας κυκλοφορούμε κι εμείς.
Τις αφάλειες για τα οχήματα και τους εαυτούς μας, τσάμπα τις πληρώνουμε?
Στο πρόγραμμα είναι και τα ατυχήματα. Life's a bitch.
Όποιου δεν του αρέσει ο δρόμος (με τους κουλούς, με τους κουτσούς, με τους ομιλούντες στο κινητό, με τους μεθυσμένους, με τους μαστουρωμένους, με τους γρήγορους κλπ) κάθεται σπίτι του να μη μας ζαλίζει και τα φρύδια.
Περιέργως δε συνάντησα ούτε ένα απρόοπτο γυρνώντας με τη βροχή. Εκτός από έναν τύπο με C50 (γύρω στα 17 χλμ/ώρα τελική), ο οποίος είχε κάνει κομβόι 5-6 μηχανάκια στη Λαμπράκη, αλλά οκ κράτησε μόνο μέχρι το επόμενο φανάρι. Και, γενικά, με φοβίζει πολύ η υγρασία και το βρεγμένο οδόστρωμα, οπότε είμαι πολύ ήρεμος και συνετός. Ίσως φταίει αυτό.
Life begins at 45°.
Ζητατε - Συζητατε παραλογα πραγματα κατα την γνωμη μου....
Στον δημοσιο δρομο πρπει να προσαρμοζομαστε εμεις ...
Ειναι αδυνατον να προσαρμοστει αυτος σε εμας...
Εμενα με ενοχλησε ο αυτος, αφου εγω προυγουμενος ειχα ενοχλησει τον αλλον, που πηγε λιγα μετρα πριν να στειλει τον παραλλο......
Ποιον βαραμε τωρα.....???![]()