Tωρα ομως εχουν πεσει οι τιμες αισθητα αλλα τωρα εχουμε και μειωσεις μισθων γιαυτο υπαχει ενα χασμα οσο ναναι. ειναι και στην μεση τα cc με το internet buy και κλαφτα χαραλαμπε.
Tωρα ομως εχουν πεσει οι τιμες αισθητα αλλα τωρα εχουμε και μειωσεις μισθων γιαυτο υπαχει ενα χασμα οσο ναναι. ειναι και στην μεση τα cc με το internet buy και κλαφτα χαραλαμπε.
Γιαννης
Τελευταία τροποποίηση από daz; 09/12/2015 στις 23:53.
Sent from me using a computer.
Φοβερες μυτες και φοβερα και τα τρυπανια της Diager που κατεχει πλεον την ush.Exω κανα δυο σετακια νομιζω...![]()
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Ωραία τα εργαλεία, μόλις γλίτωσες αρκετά λεφτά από την αγορά καινούριων. Με ένα καλό καθάρισμα θα γίνουν σαν καινούρια. Τα Τ είναι πολύ χρήσιμα στο μηχανάκι αλλά ίσος να χιαστής μερικά νούμερα ακόμα όπως 12 και 14
Ένα παράξενο πράγμα ρε παιδιά με αυτή τη λίστα με τα εργαλεία που θέλω, δεν λέει να μειωθεί αντιθέτως μεγαλώνει.
Σήμερα έγινα 240 € φτωχότερος και αντί να διαγράψω 3-4 πράγματα διέγραψα μόνο 1 + 1. Το +1 δεν ήταν στην αρχική λίστα αλλά φρόντισε ο έτερος καπαδόκης φίλος του Μελανορίχτη ακα Miskin να μπει στην λίστα αργά ψες το βράδυ.
Από βδομάδα η παραλαβή οπότε και οι φωτο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Είστε μεγάλη καταστροφή όλοι σας με όλα αυτά που ανεβάζετε!
Πραγματικά φτάνω κάθε μέρα στο τσακ να παραγγείλω εργαλεία που δεν ξέρω αν θα κάτσω ποτέ να τα χρσιμοποίησω!
Κρατιέμαι μόνο και μόνο γιατί σκοπεύω να μου κάνω δώρο νέο κράνος για φέτος τα Χριστούγεννα..
Υπάρχει κάτι ίδιας ποιότητας σε μεταλλική κασετίνα. Με καστάνιες facom παρακαλώ, όχι τις καινούργιες τις taiwan...
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Δεν το λεγες λίγο νωρίτερα; ☺
Τώρα έπεσε στην αντίληψη μου και φαίνεται πιο πλήρης από τη Facom...
Εδώ και με μτφ.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.