κοίτα να δεις κάτι πράγματα,
εγώ που δεν είμαι και τόσο παλιός και δεν βασίζομαι τόσο στην αυτοδοξαστική βιογραφία του,
τον θυμάμαι από το 1993 ως το 1995
Υπουργό Βιομηχανίας, Ενέργειας, Έρευνας, Τεχνολογίας και υπουργό Εμπορίου ταυτόχρονα υπό τον ίδιο αρχηγό, (μεταμεληθείς)
με εντολή να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις και να μην καταφέρει να κάνει ούτε μία.
Δεν θα απαντούσα , έχω ελάχιστο χρόνο , αλλά αφού επιμένεις επί προσωπικού, οφείλω να γράψω ότι 1) Δεν έχω επενδύσεις στην Βουλγαρία 2) Χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο , ελέγχω την αξιοπιστία των ιντερνετικών πηγών και το κυριότερο δεν αλλοιώνω κατά τη μεταφορά το νόημα .
Πρόσεξε γιατί το ,κατά δήλωσή σου, πρόβλημα με το συντακτικό , που έχεις, σε οδηγεί σε λάθος αναγνώσεις .
Τα είχα πει πριν μέρες στο προηγούμενο παπαριαμ, ότι βούληση ήταν να κάνουν ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας κάτι πού έπεσα μέσα.
Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι παίζει.
Κέντρο φιλοξενίας σημαίνει ότι όλοι αυτοί ΑΝ θέλουν μένουν ΑΝ θέλουν φεύγουν για οπουδήποτε, αφού το πρόβλημα για τούς κυβερνώντες ήταν να<καθαρισει> η ειδομενη.
Εν τω μεταξύ στις 17 του μηνός το κλειστό τού ταεκβοντό, θα πρέπει να παραδοθεί γιατί έχει πανευρωπαικους αγώνες.
Μέχρι τότε όλοι αυτοί μπορούν να πάνε όπου θέλουν έχουν χρονικό περιθώριο, 30 ημερών να φύγουν οικειοθελώς για την πατρίδα τους.
Ήδη ενώ πήγαιναν για Αθήνα έψαχναν <άκρες >ώστε να πάνε Ευρώπη από άλλα σημεία.
Όπως και οι λαθρομετανάστες ή μάλλον οι οικονομικοί μετανάστες που δεν δικαιούται να πάνε Ευρώπη, επιστρέφουν στα νησιά εισαγωγής (Κως, Μυτιλήνη κλπ) με στόχο και σκοπό να φανεί ότι μόλις ήρθαν στο νησί και είναι σύριοι κ όχι πακιστανοι κλπ.
Το απόγευμα έβλεπα live ταρίφες να έχουν σχηματίσει πιάτσα έξω από τον περιβάλλοντα χώρο, παίρνοντας οποιονδήποτε για οπουδήποτε με δική τους τιμολόγηση.
Αυτά το να κρύβεις τα ψίχουλα κάτω από το χαλάκι δειχνουν μυαλά 4χρονων(οχι μότο)
Κλαιν μαιν πρόβλεψη τα κέντρα φιλοξενίας. Από τον Σεπτέμβρη το είχε πει ο Μουζάλας.
Ήταν ηλίου φαεινότερον ότι πάλι θα γίνουμε αποθήκη ψυχών.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Παλουκάρια, στα off topic είμαστε κι εδώ, αλλά ήρεμα λίγο με τις φωτογραφίες.
Υπάρχει το ανάλογο θρεντ.
Τα ίδια μαργαριτάρια ήταν παντού....
Αν ο δ/ντης της εβρομπανκ ή της βμπανκ για να βγάλει το στεγαστικό έβγαζε κι ένα καταναλωτικό 5000 το οποίο τσέπΩνε....
δεν διαφέρει η πράξη του από τον εφοριακό ή το γιατρό.
Για το ίδιο πράγμα μιλάμε.
Το ίδιο και ο κεντρικός ταμείας της διεθνούς τράπεζας της Ζιμπάμπουε που ΚΑΘΕ πρωί βούρταγε κι ένα 5χίλιαρο εκεί που έβγαζε
τα τούβλα.
Για να μην σου πω για τα δάνεια που έδειναν κάποιοι στο εαυτό τους, σε πολιτικούς ή μετοχές που αγώραζαν....
Στο ξαναλέω ΙΧ ή δημόσιο το ίδιο πράγμα ήταν.
Συγκοινωνούντα δοχεία
Η συμπάθεια μου παει ΜΟΝΟ στους καλούς ανθρώπους που την έφαγαν χωρίς να φταίνε.
Οι άλλοι για μένα (και για σενα απ όσο ξέρω) ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧ....
ανανήψαντας
Ρε κτίνε...άστο ρε αγόρι μου. Το θέμα με τις μίζες που έπαιρναν όσοι έπαιρναν, αφορούσε κάτι παλιές Εμπορικές...κάτι Αγροτικές...κάτι ΤΤ που δεν είχε καν μηχανογραφικό σύστημα και πάει λέγοντας.
Στην εβροβανκ και χμπανκ υπήρχαν εδώ και 20 χρόνια κεντροποιημένες υπηρεσίες που έδιναν έγκριση στα δάνεια. Καμμία επαφή με πελάτες δεν είχαν αυτοί, και αν το δάνειο ήταν πολύ μεγάλο, πήγαινε στην ALCO της τράπεζας προς έγκριση.
Υπήρχαν κάποια όρια έγκρισης δανείων στους Δ/ντες , ανάλογα το κατάστημα και τον διευθυντή, και καθημερινά ελέγχονταν τα δάνεια σε καθυστέρηση. Αν ο ΧΨ δ/ντης παρουσίαζε υψηλές επισφάλειες στις εγκρίσεις του, πόσο χρόνο τους έπαιρνε να το πάρουν χαμπάρι, και για πόσο καιρό έμενε στη θέση του νομίζεις?
Αν είχαν γίνει κομπίνες και πουστιές στις τράπεζες? Προφανώς και είχαν γίνει, ποιός θα το αρνηθεί αυτό.? Με τα "έλα μωρέ, τώρα", νομίζεις οτι έχεις καταλάβει και την ουσία της οικονομικής κρίσης?
byron.Το "κεντροποιημενες"σημαίνει,την κορυφή της πυραμίδας;