Υπάρχει ένα ταξιδιωτικό που προσωπικά γουστάρω πολύ, αλλά δεν είναι μοτοσυκλετιστικό.
Περού, Βολιβία, ένα μήνα backpacking. Διαμονή στα φτηνά, ταξίδι με τα χαμηλού κόστους λεοφωρεία (αυτά που πας μαζί με τα κοτόπουλα), φαγητό όπου και οι ντόπιοι.
Πενθήμερη solo πεζοπορία με πλήρες σακίδιο όπου καταλήγει σε ναό επιπέδου Μάτσου Πίτσου, αλλά χωρίς τους τουρίστες, λόγο πρόσβασης.
Και για κερασάκι, πέρασμα της uyuni με νοικιάρικο XR400.
Ρωτάω αυτούς που θα ήθελαν να συμμετέχουν, μιας και δεν έχει μοτοσυκλέτα, τι λέτε;
Travel, Grow, Share
αμα γινει ας ειναι καπως νωρις να προκαμουμε κ μεις οι περιφεριακοι....
Κατ' αρχήν, πολύ ωραία ιδέα Αντώνη
Υπάρχουν και κάποιοι σαν και του λόγου μου, που ίσως δεν αξιωθουν να βγούν ποτέ με μοτό από την Ελλάδα.
Θα είναι πολύ όμορφο να δούμε τόπους μακρινούς και να "ζήσουμε" τις εμπειρίες ενός τέτοιου ταξιδιού.
Εγώ θα έλεγα να μην γίνει Κυριακή - κυρίως βράδυ. Θα πρότεινα είτε Παρασκευή, είτε Σάββατο.
Επίσης ή "λύση" που προτείνει ο Νίκος δεν ακούγεται άσχημη. Έχεις δηλαδή ήδη έναν στεγασμένο και κλειστό μοτοχωρο, με όλες τις υποδομές για μια τετοια βραδιά, φροντισμένος από ανθρώπους που αγαπούν την μοτοσυκλέτα, όσο και οι υπόλοιποι. Γιατί όχι?![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Έχετε δίκιο για την Κυριακή, πάμε για Παρασκευή ή Σάββατο 8-9/01/16
Νίκο πες τους την ιδέα, μπορεί να θέλουν να συμμετέχουν και με κάποιο ταξιδιωτικό που δεν ξέρουμε και αξίζει να ακούσουμε.
Για χώρο υπάρχουν ακόμα κάποιες επιλογές στα υπ' όψιν
Σου στέλνω κινητό με π.μ.
Travel, Grow, Share
subscribed, πολύ καλή ιδέα!![]()
Fuck the universe.
Πάρε κόσμε, και Ιρλανδία έχω!!!
Για μέρος υπάρχει κάτι στην Φιλαδέλφεια, αλλά λέω να μιλήσω και με τον Γιώργο από το amos club
Travel, Grow, Share