ρε συ terens ΕΛΕΟΣ, λεμε...

μην προσπαθεις να μας πεισεις για τα λεγομενα σου...ειναι ΑΚΥΡΑ!!
και για να σου απαντησω εγω σ'αυτα που ρωτας...
ΝΑΙ, ενα εντουρακι ή ενα μοτοσυκλετακι 250cc ειναι απειρως καλυτερο απο παπι...
το παπι δεν παει 100 για πλακα...τα παει μεν, οχι για πλακα δε...
ενα 250 τα παει για πλακα τα 100...και τα κραταει και με δικαβαλο και τα κανει και 120 και 130 σε καμια λεωφορο...
το παπι δεν εχει αξιολογα φρενα και αναρτησεις για να σταματησεις απο τα 100...μπορει να σταματαει μεν, αλλα οχι καλυτερα απο ενα street 250 ή ενα ψευτοεντουρο 250...
το δευτερο δε, εχει αναρτησεις που θα ανταπεξελθουν ΠΟΛΥ καλυτερα στις κακοτεχνιες του δρομου και τα πεζοδρομια απο ενα παπι...
επισης τα ψευτοεντουρο και τα street δεν εχουν μεγαλη διαφορα στα κιλα απο το παπι...αντιθετως με τον διπλασιο κυβισμο και τα περιφερειακα τους στεκονται πολυ καλυτερα σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!
δεν ειναι τυχαιο οτι το ενα ειναι απλα ενα φθηνο μεσο μεταφορας ΚΑΙ ΜΟΝΟ...το οποιο χρησιμοποιειται κυριως ή απο πολυ πιτσιρικαδες που δεν εχουν διπλωμα ή απο τελειωμενους παππουδες που τους φοβιζουν ολα τ'αλλα και το αλλο ειναι κατι πιο ακριβο που χρησιμοποιειται απο ατομα πιο "ψαγμενα" που αξιολογουν καλυτερα την κατασταση της πολης και επιλεγουν ορθως την κατηγορια των μοτοσυκλετων 250cc...
εχω κυκλοφορησει και εγω με τα παντα μεσα στην πολη...και οχι στην πολη της Θεσσαλονικης που εχει 2 δρομους και 5 στενα...
μιλαμε για Αθηνα..μιλαμε για Ομονοια, Μοναστηρακι, Μητροπολεως πηγμενα ολα σε ωρα αιχμης...
μιλαμε για λεωφορους που αν βρεις δρομο πας με 130-140 ανετα...Συγγρου, Μεσογειων, Βουλιαγμενης κλπ...
πηγαινε καθημερινη στην Αθηνας τωρα τις γιορτες να δεις απο που ερχονται αυτοκινητα, φορτηγα, παπακια, μηχανες, πεζοι, καροτσακια...
δεν υπηρχε κατι καλυτερο απο το xr250r που ειχα...
περναγε απο λακουβες, ανεβαινε πεζοδρομια, φρεναρε εξαιρετικα, χωραγε απο παντου και περναγε πανω απο καθρεφτες, δεν αναβε το μοτερ του αν ηταν καλοκαιρι και περιμενες στο φαναρι...και αλλα πολλα...
με το παπι εδω πας, εκει βρισκεσαι...ανεβαζεις 2ο ατομο καμια 90αρα κιλα και τρομαζεις να πιασεις τα 70χλμ/ωρα...
και μολις τα πιασεις, τρομαζεις να σταματησεις...
ε, μα ΕΛΕΟΣ...θα μας κανεις να ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...
:a28: