Έχει πάρει κάποιος το 20βολτο δραπανοκατσάβιδο της Parkside; Κάποιος που να το έχει δουλέψει; Διάβασα ότι καίγεται και ότι βγήκαν ελαττωματικά.Ποιος τον ακούει το σουπιά.....
![]()
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Το έχει φίλος (αλουμινάς) κάνα τετράμηνο (μπορεί κάτι παραπάνω).
Για βίδες και ελαφριές εργασίες είναι οκ.
Η μπαταρία τελειώνει αρκετά γρήγορα, οπότε δεν είναι για να βασίζεσαι πάνω του για ποσότητα δουλειάς.
Επίσης, έχει ένα περίεργο χαρακτηριστικό πως η μπαταρία τελειώνει κάπως απότομα, οπότε τις πρώτες φορές που θα σου τύχει θα νομίζεις πως έπαθε κάποια ζημιά.
Όσον αφορά την αξιοπιστία, δεν έχει χαλάσει μεν αλλά από την άλλη δεν έχει ζοριστεί και πάρα πολύ μιας και είναι κυρ'ιως βοηθητικό εργαλείο, όχι κύριο.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Δε θα σχολιάσω το γεγονός ότι τα κακαρώνει νωρίς, οκ μπορεί να τύχει και στις καλύτερες οικογένειες! Αν η εγγύηση δουλεύει, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σύμφωνα όμως με τα παραπάνω εγώ καταλαβαίνω ότι το εργαλειάκι ήταν πολύ ακριβό για τα 50-60 ευρώ που κόστιζε!![]()
Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσω 50 ευρώ με όλα αυτά που έγραψε ο fkol!![]()
Sent from me using a computer.
εγώ ερασιτέχνης είμαι και το πήρα για 2ο, φαντάσου ο επαγγελματίας.
αυτό που δεν θα συμφωνήσω όμως είναι η δύναμη. μπορεί να έχει τραχιά, απότομη λειτουργία κλπ κλπ (τα έχω εκθέσει σε άλλο ποστ με την αγορά), από δύναμη όμως τα σπάει για απλό δραπανοκατσάβιδο (όχι κρουστικό).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).