Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 106

Θέμα: XJR 1300!

never hold back Το avatar του/της Ohm
    κράτα το φεζέξι σου προς το παρόν, περίμενε μερικούς μήνες, και άμα το λιγουρεύεσαι ακόμα, το ξανασκέφτεσαι

η κατανάλωση του 1300 είναι το τελευταίο πρόβλημα. Μη σου πω ότι σε πορεία παίζει να καίει λιγότερο.

θα αλλάζεις αλυσίδες, τακάκια και λάστιχα σα πουκάμισα. Τις τιμές τους, τις είδες;

τα τέλη τα σκέφτηκες; Τα κιλά τα πρόσεξες;

άμα θες να ακούγεται μπρομπρομπρομπρο το μοτέρ, άλλαξε εξάτμιση

η περισσότερη ροπή σε χαμηλές στροφές το μόνο που θα σου κάνει είναι ότι πρώτη στο ξεκίνημα και δευτέρα θα τις κουμπώνεις χωρίς καθόλου γκάζι. Δεν είναι αμάξι, μηχανή είναι. Δεν θα πας πιό γρήγορα.

edit: μικρότερος ζαχάρωνα το xjr1300 και το cb1300 και γω, για τους ίδιους λόγους (είναι επιβλητικό, με λίγα λόγια) αλλά αποφάσισα ότι είναι υπερβολή και πήρα ένα 600άρι.
    Τελευταία τροποποίηση από Ohm; 18/12/2015 στις 07:16.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από puntix Προβολή μηνύματος
    Είμαι ανισόροπος τελικά εκεί που λέω πουλαω το fazer για να παρω παπί , αγοράζω παπί και σκέφτομαι να δώσω το s2 fz6 ανταλλαγη με ενα XJR 1300 so...

Eχω πατήσει τα 33 , εχουν περάσει μηχανές και μηχανάκια απο τα χέρια μου απο σπόρος που οδηγούσα πάπιες και πλέον μετά απο τόσα χρόνια θελω μια ΜΗΧΑΝΗ να μου προσφέρει τα εξής :

Θέλω μια μηχανή με πολλά κυβικά να μου προσφέρει ροπή παντου και πάντα δεν με ενδιαφέρει να πηγαίνει το μηχανάκι να βγαζει πάνω απο 240 χ.α.ω άλλα να έχει ΡΟΠΗ οχι Δύναμη!
    Θελω ενα κλασικό κομμάτι το οποίο μαλλον ολα δειχνουν οτι θα είναι και η τελευταία μου μηχανή και θα με συντροφέψει για πολλά χρόνια ίσως και για πάντα....

Έτσι νόμιζα κι εγώ κι αγόρασα cbr1000rr στα 50....
    Ποτέ μην λες ποτέ, σχετικά με το xjr1300 τώρα....ότι και να γράψω θα είναι λίγο γιατί το λατρεύω αυτό το μηχανάκι.
    Έπρεπε ήδη να το είχες αγοράσει.....άντε τι κάθεσαι; Καλορίζικο και καλοτάξιδο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    -Yamaha XJR 1300 (μεχρι το προ-προηγουμενο μοντελο , με τις 2 μπουκες)
    -Suzuki GSX 1400 ολες οι χρονιες.
    -Honda CB 1300 το γυμνο , οχι αυτο με το μισο fairing
    -Kawasaki ZRX 1200

Παντοτε λατρεμενα και ποτε ξεπερασμενα.
    Κι αφου εχεις σαν στοχο τη ροπη...εχεις 4 επιλογες.
    Απο κανεναν κατοχο δεν εχω ακουσει παραπονα, παρα μονο οταν τα πουλησαν.
    Με το καλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    κράτα το φεζέξι σου προς το παρόν, περίμενε μερικούς μήνες, και άμα το λιγουρεύεσαι ακόμα, το ξανασκέφτεσαι

η κατανάλωση του 1300 είναι το τελευταίο πρόβλημα. Μη σου πω ότι σε πορεία παίζει να καίει λιγότερο.

θα αλλάζεις αλυσίδες, τακάκια και λάστιχα σα πουκάμισα. Τις τιμές τους, τις είδες;

άμα θες να ακούγεται μπρομπρομπρομπρο το μοτέρ, άλλαξε εξάτμιση

η περισσότερη ροπή σε χαμηλές στροφές το μόνο που θα σου κάνει είναι ότι πρώτη στο ξεκίνημα και δευτέρα θα τις κουμπώνεις χωρίς καθόλου γκάζι. Δεν είναι αμάξι, μηχανή είναι. Δεν θα πας πιό γρήγορα.

edit: μικρότερος ζαχάρωνα το xjr1300 και το cb1300 και γω, για τους ίδιους λόγους (είναι επιβλητικό, με λίγα λόγια) αλλά αποφάσισα ότι είναι υπερβολή και πήρα ένα 600άρι.
    καλό είναι να μη λέμε ό,τι να'ναι
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ελα οι μπρατσαραδες να βγαινουν ενας ενας.........
    Φιλε επιτελους αποφασισες να γινεις αντρας.........
    Γουελκαμ το δε κλαμπ naked bikes rulezzzzzzzzzz!!!!!
    Στο τσααακ ημουν να παρω ενα του 99' καρμπυρατερατο το οποιο εχασα μεσα απο τα χερια μου.
    Και τελικα πηρα το τελευταιο κουτατο Β-King.........

Τη στιγμη της παραδοσης,ο αντιπροσωπος πρεπει να δακρυσε απο συγκινηση καθ'οτι το ειχε παρει αποφαση οτι μετα απο τοσα χρονια,θα το δωριζε στο θεματικο παρκο με τους δεινοσαυρους ..............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Αντε τι το σκεφτεσαι; παρτο και μετα δεν θα μπορεις να ξεκαβαλησεις! Ξερω που σου λεω! Η ροπη παντου και παντα ειναι σα ναρκωτικο!!!!!

Banned
    Kανε οτι νομίζεις

αλλα η λυση ειναι μια για την αρρώστια σου

δεν θελω να σε επηρεάσω....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	yamaha-xjr-1300-50-ans-3.jpg 
Προβολές:	265 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	348385

Y.Γ.

εχω 2 αεροψυκτα ανω των 1100cc!!!!

δεν υπαρχει συγκριση σε ροπη και ηχο...

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    καλό είναι να μη λέμε ό,τι να'ναι
    προφανέστατα και δεν γράφω "ό,τι να'ναι". Γράφω αυτά που έχω μάθει.

Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό, εξήγησέ μου ώστε να μάθω περισσότερα.

Με το να κάνεις αυτό το επιθετικό σχόλιο, ότι "λέω ό,τι να'ναι", προς εμένα, δεν βοηθάς κανέναν, σε τίποτα. Ούτε εμένα να μάθω το σωστό, όποιο και αν είναι αυτό, ούτε τον puntix, ούτε την συζήτηση.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Με το να κάνεις αυτό το επιθετικό σχόλιο, ότι "λέω ό,τι να'ναι", προς εμένα, δεν βοηθάς κανέναν, σε τίποτα. Ούτε εμένα να μάθω το σωστό, όποιο και αν είναι αυτό, ούτε τον puntix, ούτε την συζήτηση.
    Τα κατα, κατα την γνωμη σου τα ειπες. Προς χαριν της αντικειμενικοτητας, πες και τα υπερ των 1300 κυβικων. Και εγω 1300 καβαλαω και στον φουτσο μου αν σε καποια κοματια με το 600 θα πηγαινα πιο γληγορα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Με την περιγραφή του φίλου, εμένα το μυαλό μου πήγε εντελώς αλλού

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5997938_1_b.jpg 
Προβολές:	257 
Μέγεθος:	58,6 KB 
ID:	348387

σωστό, αν και όλα είναι θέμα ειδικού βάρους στο χέρι

από που προκύπτει αυτό?
    εγώ στο φουζουρού (fjr), στα 74000 χλμ, μόλις τώρα άλλαξα για δεύτερη φορά τακάκια.... αν τώρα τα μαμά φαίνονται σε κάποιον ακριβά, ας βάλει dp τα οποία είναι αρκούντως πιο φτηνά
    λάστιχα άλλαξα με 240€
    αλυσίδα δεν έχω (έχω άξονα).... ωστόσο φαντάζομαι καταλαβαίνεις οτι σε μηχανάκια όπως το xjr δεν μπαίνει αλυσίδα παπιού αλλά ενισχυμένη έτσι ωστε να μην την αλλάζεις σαν τα πουκάμισα.... αν είναι πιο ακριβή? ενδεχομένως αλλά όταν αγοράζεις μοτοσυκλέτα δε νομίζω οτι ασχολείται κανείς με την τιμή των αναλωσίμων....

σχετικά με τα τέλη, ομοίως με ανωτέρω, αν δεν τα μπορείς, πάρε παπί..... αλλά αν μπορείς όλα τα άλλα και δεν μπορείς το κατόευρω το χρόνο παραπάνω.... ας μην σχολιάσω
    δε σχολιάζω και το θέμα των κιλών..... συνήθειο είναι όλα....

και πέμπτη να σου πω.... και από του χρόνου και έκτη
    αν δεν έχεις οδηγήσει μηχανάκι με ροπή δεν μπορείς καταλάβεις τη διαφορά.... και ναι, πας πιο γρηγορα.... ενίοτε πολύ πιο γρήγορα.....

καλά έκανες, αλλά τα δικά σου κριτήρια δεν μπορεί να ισχύουν και για τους υπόλοιπους

δε συνηθίζω να είμαι επιθετικός (μπορώ, εύκολα) αν ωστόσο ήθελα να είμαι επιθετικός, θα σου απαντούσα με τρία γειτονικά γράμματα

αγάπη πάντα
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    ....η περισσότερη ροπή σε χαμηλές στροφές το μόνο που θα σου κάνει είναι....
    ...να καταλαβεις γιατι οι αμερικανοι λενε : Size Does Matter και There is no replacement for Displacement.

. και -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    δε συνηθίζω να είμαι επιθετικός (μπορώ, εύκολα)
    εγώ αδερφέ μα την αλήθεια το είπα και στους άλλους πολύ πιο πριν που έλειπες. το καλύτερο μηχανάκι έχεις.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Banned
    Η ΡΟΠΗ ειναι το ομορφοτερο πραγμα σε ενα οχημα,

ειδικα στην Ελλάδα που ειναι γεματοι δρομους σε βουνα και λαγκαδια γεματα στροφιλικια.

γγγγκκκκκααααααγγγγγκκκκκααααααανννννννν.........

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Η ΡΟΠΗ ειναι το ομορφοτερο πραγμα σε ενα οχημα,

ειδικα στην Ελλάδα που ειναι γεματοι δρομους σε βουνα και λαγκαδια γεματα στροφιλικια.

γγγγκκκκκααααααγγγγγκκκκκααααααανννννννν.........
    Και αν καβαλήσεις ροπάτο μεγάλο μετά από fazer που κάνεις φανουρόπιτα για να βρεις ψίγματα ροπής χαμηλά...αντίο ζωή.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TDM 900 vs XJR 1300
    από giopar στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •