Αλεποχωρι αλλα το ειπα στον χαβαλε.
σοβαρα ομως και δεν ξερω αν θα συμφωνήσουν και αλλοι ειναι δύσκολο για εμενα να παρακολουθησω οτιδήποτε εχει να κανει με χιόνια και κρύο οταν ειναι χειμώνας.
ωραια η Ιρλανδία αλλα ας την δουμε πχ τον μαρτιο. κατι σε πιο ζεστο plz!
Για ποια περιοχή μιλάμε?
Εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για ταξιδιωτικές συζητήσεις και καταθέτουμε την πρόταση ΑΘΗΝΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΑ 9000 χμ!
Καλημέρα,
Η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα. Για μέρος δεν έχουμε ακόμα κάτι τελικό. Τα παιδιά από το γκούτσι-κλαμπ που μίλησα ήταν πολύ θετικοί, αν και προσανατολίζονται για Δευτέρα βράδυ, όπου έχουν και την καθιερωμένη τους συνάντηση. Αλλά πιστεύω θα βόλευε καλύτερα Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ.
Θα δούμε, έχω και ένα μέρος ακόμα στο μυαλό μου.
Για το ταξίδι έχεις π.μ.![]()
Τελευταία τροποποίηση από antsoar; 19/12/2015 στις 17:21.
Travel, Grow, Share
Λοιπόν έχουμε νέα![]()
Μετά από συνεννοήσεις με τα παιδιά από το Guzzi club Η βραδιά ταξιδιωτικών θα γίνει στις 8/02/16 Δευτέρα 20:00 στην λέσχη τους.
Τα παιδιά εκεί έχουν ένα πολύ ωραίο χώρο, κατάλληλο για κάτι τέτοιο, με προτζέκτορα, και (το βασικότερο) ΜΠΑΡ.βάλτε τις μπύρες να κρυώνουν
Πρότειναν να κρατήσουμε τη βραδιά λίγο "κόμπακτ" για να μην κουράσει, οπότε θα παρουσιαστούν 3 ταξιδιωτικά. Τα δυο θα είναι από αξιότιμα μέλη του moto και ένα δικό τους.
Περιμένω να κλείσουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινώσουμε τα ταξίδια.
@Ktinos ευχαριστώ για την επαφή![]()
Travel, Grow, Share
αντωνη....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εύχομαι να μπορεσω να έρθω, καθώς οπότε λέω να κάνω κάτι Δευτέρα βράδυ, όλα συντελούν στο αντίθετο.
Ωραίος Αντώνη![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σήμερα μου είπαν ότι θα παρουσιάσω εγώ το θέμα τους.... Βαλκανιζατέρ....
![]()
ανανήψαντας
Μεσα.![]()