Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
Όταν μιλάμε για κοινούς θνητούς αναφέρομαι σε όλους αυτούς τους νέους που δουλεύουν σήμερα
σε ημιαπασχόληση με 300 ευρώ,και στους τυχερούς που δουλεύουν πλήρες ωράριο και πιάνουν
τα 500-600.Αν λοιπόν όλοι αυτοί μπορούνε και έχουν την πολυτέλεια να δίνουν 20 χιλιάρικα για να συντηρούν
ένα μηχανάκι για την πίστα ή δεκαπέντε για να βγάζουν γούστα στο χώμα τότε εγώ ναι έχω μείνει
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ...!!
Αλλιώς μάλλον εσείς είστε εκτός πραγματικότητας και δεν έχετε προσγειωθεί ακόμα μετά από 8 χρόνια...!!!
Στην πίστα μπαίνεις με ένα παλιό μηχανάκι που κάνει 3-4 χιλιάρικα και το σπας χωρίς να νοιάζεσαι αφού έχεις την τρέλλα,
στο χώμα δε πας με ένα μηχανάκι που δεν κοστίζει πάνω από 2 χιλιάρικα και το κάνεις κομμάτια...!!!
Το νέο Άφρικα είναι ένα ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ που θα το πάρουν αυτοί που έχουν και όχι αυτοί που τους δίνει
η γιαγιά τους χαρτζηλίκι να πιούνε καφέ....!!!
Και για να μη λέμε μόνο θεωρία επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω παρόμοιο μηχανάκι είδα τις πωλήσεις.
Το δεύτερο εξάμηνο λοιπόν στην Ελλάδα γιατί και εσείς που κοροιδεύετε Έλληνες είστε
πουλήθηκαν ΜΟΝΟΨΗΦΙΕΣ σε αριθμό μηχανές αυτού του είδους εκτός από την bmw η οποία έχει
σταθερούς φαν και βρέθηκαν καμμιά εικοσαριά Έλληνες που ερεθίζονται βλέποντας το σηματάκι και αγόρασαν..!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ θα φώναζα,το μηχανάκι φαίνεται πολύ καλό,αυτό θα το δούμε,απευθύνεται όμως σε περιορισμένο
και ειδικό κοινό που το περιορίζει ακόμα περισσότερο η τιμή του.
Βεβαίως η Χόντα δεν ασχολείται με το μοτοσυκλετιστικό κοινό της Ελλάδας,εμείς όμως είμαστε Έλληνες,
εδώ ζούμε στο 2016 που έρχεται και όχι στην εποχή του Γούναρη,και βάσει αυτής της πραγματικότητας σχολιάζουμε.
Διαφορετικά δεινόσαυρε μου..........προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι τα καφέ είναι γεμάτα ΑΚΟΜΑ από το
κομπόδεμα της γιαγιάς και του παππού.
Αλλά και όλα αυτά να τα παραβλέψουμε και να κρίνουμε το Άφρικα ξερά μόνο για την μοτοσυκλετιστική του
ικανότητα και στυλ, μηχανάκι με 230 ΚΙΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ..??
Ξεχάσαμε το φορτηγό υποστήριξης που έρχεται από πίσω...!!!
Σαν εκείνο που σε κάνει να νομίζεις ότι θα περάσεις τις Άνδεις με το gs