Που ειναι εκεινο το νημα που λεγαμε το μακρυ μας και το κοντο μας για το αν ο σταμ θα παρει 600 ή 1000?
Που ειναι εκεινο το νημα που λεγαμε το μακρυ μας και το κοντο μας για το αν ο σταμ θα παρει 600 ή 1000?
πουτσ@@@@@@@@@
ειναι σα το μπιπ μπιπ που δεν ξερει τους κανονες της φυσικης και δεν ισχυουν γι αυτον...... μπιπ μπιπ......
Τι μου θύμισε. "Έλα να σου δείξω τι κάνει το μηχανάκι σου" χαχαχαχαχαχαχα
κατι τετοια βλεπω και νιωθω τελειως κουλος μετα![]()
Lost on purpose..again
Στο πατίνι έχει τυπάδες που οργιάζουν,στο ποδήλατο επίσης,στα αυτοκίνητα τα ίδια,στα "παλιο"μηχανάκια πλέον έχουμε βρέφη που μας στέλνουν για τσάι οπότε...
Εγώ το πήρα απόφαση..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Το επόμενό μου όχημα.
Δεν ντριφτάρει,δεν παίζει σούζα*,δεν ξύνει μαρσπιέδες,έντο κάνει μόνο του και καλύτερα μην είσαι πίσω του και... κανείς δεν θα μου κάνει μαντάρα την ψυχολογία.
δεν παίζει σούζα*:
Όχι τέτοια![]()
κι εγώ λέω να αρχίσω να ψάχνω για 55άρι πίσω γρανάζι..
http://www.amazon.co.uk/DC-AFAM-1989.../dp/B00DHKPU9Q
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Καλά μιλάμε ότι είστε όλοι εντελώς άσχετοι και λυπάμαι.Ζητήσανε από τον ξανθούλη να ανέβει στο ορεινό χωριουδάκι και να αρχίσει τα χορευτικά με το gsxr ,big deal.
Στο 1.09 βλέπετε το μηχανάκι του με το οποίο ανέβηκε εκεί και τ' άφησε στη πλατεία εκεί είναι το βαθύ νόημα ...
άμα είχα και γω 1000αρι ss, έτσι θα το πήγαινα. Το τενερέ δεν πάει, το προσπάθησα μια φορά και δεν τραβάει.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Το 750 δεν είναι;
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
750 k5. πολυ καλος ο τυπος... τι ακριβως εχει κανει στο τιμονι μπορειτε να καταλαβετε? εχει σπασει τα στοπ των κλιπ ον και τα εχει βαλει πιο εξω, η εχει βαλει αλλο τιμονι?
βοηθαει παρα πολυ το τιμονι γυμνου σε ςς και σε συνδυασμο με ενα μεγαλο γραναζι πισω, κανεις θαυματα.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
μπα τον εχω ανετα τον τυπο, αφου κανω χχχχ προπονησεις![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time