εχω 20/50 ημισυνθετικο
τα χλμ ειναι 140.000 ηταν πρωτο χερι και μου εδωσε βιβλιαρακι αρχαιο με τα σερβις απο τοτε που το πηρε, σαν παπυρος ητανε.
εν παση περιπτωσει, αφου καιει μισο λιτρο στα 1000χλμ δε θαπρεπε να καπνιζει λιγακι ? η να λαδωνει το μπουζι?
Εκει εχω σκαλωσει, που στο διαλο παει το λαδι
θα τσεκαρω αυτο που λει ο drbig με τις αναθυμιασεις αλλα πιο μετα... τωρα κρυωνω
αν θες να δεις αν πραγματικα καιει λαδι που μπορει εσυ να μη το βλεπεις,ενας ειναι ο καλυτερος τροπος.
Βραδυ, μπροστα απο φωτα αυτοκινητου στη μεγαλη σκαλα αναμμενα.
Αν καιει εστω και λιγο θα το δειξει...Το λεω γιατι οπως ειπες δε δειχνει να βγαζει καπνο...
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Ασχετο, αλλα 20/50 ημισυνθετικο νομιζω μονο το bell-ray v-twin υπαρχει απο τα γνωστα.
Μαστορα εχεις τσεκαρει να δεις μηπως χανει απο καπου λαδια (καρτερ κλπ)...;;; Εχεις αφαιρεσει την ποδια ποτε..;;;
MADE IN JAPAN 日本製
2 λιτ στα 5.000 χμ? Λογική κατανάλωση για ΑΤ 750 με τόσα χιλιόμετρα.
Τις παλιές εκείνες ένδοξες εποχές είχα ένα 750 που έκαιγε μισό λίτρο στα 1.000.
Ελατήρια πιστονιών και τσιμούχες βαλβίδων είναι οι κύριοι φταίχτες συνήθως.
Επίσης να δεις αν έχεις διαρροές όπως καλά σε συμβούλεψαν παραπάνω.
Καλό θα ήταν επίσης να μην αφήνεις τα λάδια πάνω από 4.000 Κμ, πάντα ημισυνθετικό εννοείται.
Εγώ θα δοκιμαζα 20-50 ορυκτέλαιο και αλλαγή κάθε 3000
Πάντως η κατανάλωση είναι λογική για τα χλμ του
αχα ομοιοπαθης
βαλε μονοτυπο λαδι 50 κι αν στο καψει κι αυτο πας για λυπητερη
![]()
Γιαννης