Η ολη φαση στο κ-shock είναι πιο φθηνη αλλα είναι ταλαιπωρια μεγαλη...επιπλέον μπαινουν ποιοτικες αναρτησεις, από τις καλυτερες και σιγουρα θα προσφερουν κατι το παραπανω...
Η παλια αναρτηση αν και μου εκανε τη μηχανή τρενο ηταν λιγο τραβεστί για λογους οικονομικούς τοτε που την εβαλα...μαμα σωμα showa με ελαττηριο Heipepro..μετα από 8 χρονια και αφου θα την κρατησω την μηχανή μου νομιζω αξιζει αυτή την επενδυση..
οσο αναφορα για το κοστος νομιζω ότι συμφερει το ολο πακετο...Με την συγκεκριμενη τιμη πληρωμενη και η τοποθετηση στο μηχανικο μου και τα τεστ τα οποια θα κανουμε να βρουμε ποια ρυθμιση στέκεται καλα..
Απλα εχω μια αγωνια αν θα υπαρξει πρόβλημα με το διπλο σταντ γιατι το ειχα προσαρμοσει στα κιτ χαμηλώματος στην χοντουλα μου...
ίσως το μόνο πράγμα που αξίζει να βάλεις....εγώ έχω 7χρονια τώρα το πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω και μπροστά προοδευτικά ελατηρια με αλλαγμενες βαλβίδες και λάδια ! Απλα ΑΛΛΟ μηχανάκι....! ότι άλλο να βάλεις απλά πεταγμένα λεφτά....! υ.γ: σταματα να παινεύες τη χοντρή τόσο...μας πήρανε χαμπαρι !
Επιτελους μπηκανε και ολα καλα..περμενω τωρα να κανω καμια 700σαρια χιλιομετρα πρωτα, να συρωσει λιγο το συστημα πριν αποφασισω τις τελικες ρυθμισεις..επεται ολοκληρωτικο βαψιμο ματ μαυρο καποια στιγμη..
Σαν λουκ μου αρεσε παντα το μαυρο ταιγκερ 955ι με τις ασημενιες ριγες..
Κατα τη γνωμη σας κατι τετοιο θα ταιριαζε στη χοντρουλα;