Εγώ πάλι, f650gs (μονοκύλινδρο), scarver, kawasaki er5, κάτι τέτοιο με λίγη ψυχή. 100 κιλά ομορφάντρας με 250cc... Μέχρι να κόψει το φαΐ που λέει και ο σνάιπερ, δεν νομίζω να τον βολέψουν.
Εγώ πάλι, f650gs (μονοκύλινδρο), scarver, kawasaki er5, κάτι τέτοιο με λίγη ψυχή. 100 κιλά ομορφάντρας με 250cc... Μέχρι να κόψει το φαΐ που λέει και ο σνάιπερ, δεν νομίζω να τον βολέψουν.
Στο 170 δεν τον πατάει σωστά τον πήγασο, οπότε δεν το πρότεινα.
Στα λεφτα που δινει το ερ-5.Πεντακοσια κυβικα χαμηλο φιλικο ελαφρυ και γρηγορο αν το ζητησεις.Αν βρει κανενα Θεσσαλονικη![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Σε bmw παιζιε και αυτο που ειχε φτιαξει ο ispiros εδω στο φορουμ..
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7444103/
To er-5 οντως ειναι καλη προταση. Αν και δεν υπαρχουν και πολλα απ'ο,τι βλεπω. Για το BMW γνωμη μου ειναι πως ισως τον ζορισει λιγο παραπανω λογω ψηλου κεντρου βαρους. Εγω ειχα παρει το dominator και ενιωθα πως αν δεν ημουν τοσο ψηλος θα με δυσκολευε λιγο στην αρχη(μιλαω πιο πολυ για στατικα/μικρες ταχυτητες).
Ειναι αυτη εδω ε;
Τωρα με εβαλες σε σκεψεις... Και πολυ καλη τιμη.
αχααααα αυτό είναι το original hornet
έξω από τζαπωνία, μόνο παραεισαγωγή
και ναι, 250άρι με ~40 άλογα στις 14000![]()
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Update: Έστειλα στον υποψήφιο αγοραστή μερικά links από το car με τις μηχανές που πέσαν σαν προτάσεις. Πολύ αρνητικός στο θέμα on off, δεν του άρεσε καθόλου η κατηγορία. Πολύ θετικός στα standard και μάλιστα χωρίς να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, καθαρά εμφανισιακά του άρεσε περισσότερο το cbf.
Οπότε μάλλον από εκεί βλέπω να ξεκινάμε αφού και για μένα, αλλά και για πολλούς από εσάς είναι μια αξιόλογη επιλογή που θα καλύψει τις ανάγκες ενός νέου αναβάτη.