Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου Takata. Όλες οι απορίες, για το που το πάει...δεν μπορεί...κάποιο σχέδιο θα έχουν οι ανθρωποι που ζούσαν στον κόσμο του Άρλεκιν ήταν η άρνηση της πραγματικότητας πως δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκες. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να είναι όσο απίστευτο και αν φαίνεται.
Δεν μπορώ να λέω τα ίδια και τα ίδια, την γνώμη μου, για το πόσο εγκληματικά επικίνδυνοι είναι η τσιπουροπαρέα, την έχω γράψει εδώ μέσα ίσως περισσότερο από τον καθένα. Μάλλον την περιγράφει καλύτερα κάποιος εδώ. http://thecurlysue.com/2015/08/24/al...kloges-syriza/.
Για την ερώτηση σου, όχι φυσικά...δεν έχεις καμμία ελπίδα να "αναδιαρθρώσεις" μονομερώς μια οφειλή 28δις προς την κεντρική σου τράπεζα. Ύστατη ιδέα κάποιων σαλταρισμένων αφισοκολλητών, που δεν μπορούσαν να φανταστούν πως το ιδιοφυές "σχέδιο" που σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια, ήταν αυτό που που επεδίωκε ο αντίπαλος.
Η μισή κυβέρνηση σκεφτόταν να κάνει γιουρούσι στο νομισματοκοπείο, και η άλλη μισή...αν είναι ρε πουστη μου ποτέ δυνατόν !!!!...ψήφισε (ΨΗΦΙΣΕ ΡΠΜ !!!) για το αν θα καταστραφεί η χώρα και θα πληρώνεται ο κόσμος με IOU και bιtcoin και χαρτοπετσέτες. Το συζητούσαν δηλαδή στα ΣΟΒΑΡΑ και το έβαλαν σε ψήφο, αν μια χώρα θα εγκαταλείψει το νόμισμα της για να συναλλάσσεται με χαρτοπόλεμο.
Δεν το χωράει το μυαλό μου πραγματικά, πως μιλούσαν σοβαρά για αυτήν την εκδοχή !!!