Σελίδα 18 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 319

Θέμα: Αξεσουάρ Lc8

Βαλίτσες αλουμινίου

Βαλίτσες αλουμινίου ελληνικής κατασκευής:

atlaspanniersofficial.gr
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 19/12/2015 στις 17:09.

oldog Το avatar του/της bleach
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εννοω οτι τοσο χαμηλα που ναι δε καταλαβαινεις την απωλεια βαρους. Στο δικο μου που ειναι κατω απο την σελα ισως και να χει καποιο νοημα. Απο την αλλη εγω πεταξα και τις ακραποβιτς...
    Πλιζ elaborate! Για λόγους (ξε)ρυθμίσματος;
    Τόσο ελαφρύτερες που είναι οι Ακράποβιτς δεν θα τις έβγαζα εύκολα (και ειδικά για να βάλω τους μαμά "θερμοσίφωνες"!).

Btw, πού μπορώ να βρω τάπες για τις ακράποβιτς, ξέρει κανείς; Γιατί κάνουν σαν τενεκέδες και μου τη δίνουν στα νεύρα...
    Αξίζει να πάω σε εξατμισά και να φτιάξω γιατί νομίζω οι μαμά τάπες κάνουν 60-70 ευρώ η μία!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bleach Προβολή μηνύματος
    Τόσο ελαφρύτερες που είναι οι Ακράποβιτς δεν θα τις έβγαζα εύκολα (και ειδικά για να βάλω τους μαμά "θερμοσίφωνες"!).

Btw, πού μπορώ να βρω τάπες για τις ακράποβιτς, ξέρει κανείς; Γιατί κάνουν σαν τενεκέδες και μου τη δίνουν στα νεύρα...
    Αξίζει να πάω σε εξατμισά και να φτιάξω γιατί νομίζω οι μαμά τάπες κάνουν 60-70 ευρώ η μία!
    Οι ταπες κοστιζουν 60 οι δυο απο το 500.
    Τις εβγαλα γιατι στο 950 καινε περισσοτερο καυσιμο χωρις να αοδιδουν παραπανω. Εδω κι εκει ναι, αλλα συνολικα οχι.Το βαρος το συνηθισα στην πρωτη βολτα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Οι Ακραπες στο συγκεκριμενο ΚΤΜ ΔΕΝ κανουν σαν τενεκεδες χωρις ταπες αλλα βγαζουν ωραιοτατο μπασο...
    Τσεκαρε αν εχουν ηχομονωτικο μεσα γιατι μαλλον ειναι αδειες...
    Αν ναι, υπολογισε κανα 50-60 ευρω το γεμισμα σε επαγγελματια γνωστο στον Πειραια μερια.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Να πω εδώ οτι οι δικές μου που κανανε περιεργο θόρυβο ειχανε τρύπες στο Η στα σημεία που ειναι κολημενα τα αυτιά για τη στήριξη τους. Ειχανε σκουριάσει και έφευγαν τα καυσαερια απο εκει, αφήνοντας τον υαλοβαμβακα μεσα στην εξάτμιση ανέπαφο μετά από 10χρονια και 80χιλ χλμ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω το Antigravity Micro-Start XP-1 kit και έχει χωρητικότητα 12Αh και δυνατότητα ρεύματος ισχύος 200Α με 400Α. Η μπαταρία μου για σύγκριση είναι η Yuasa YTZ-14S και έχει χωρητικότητα 11,2Ah και CCA 210A.
    Ο εκκινητής αυτός μου κάνει δουλειά πάντα, αυτοκίνητο και μηχανή. Νομίζω οτι κάθε μία με μεγαλύτερη χωρητικότητα και με δυνατότητα πάνω από 400Α θα είναι υπέραρκετή.
    Κάτω από 10Ah όμως πιστεύω οτι θα είναι ανεπαρκής.
    Παρ'ολα αυτά η antigravity δίνει microstarter στα 6Ah που σημαίνει οτι το θεωρούν αρκετό. Όποιος δοκιμάσει με τέτοιο, ας μας πεί.
    Γειά χαρά.

Και ακόμη πιό φθηνά:
    http://www.ebay.com/itm/231684880397...%3AMEBIDX%3AIT ο μικρός με 8000Ah στα 11,2€

http://www.ebay.com/itm/231684874551...%3AMEBIDX%3AIT o μεγάλος με 30000Ah στα 11,3€

http://www.ebay.com/itm/231684852823...%3AMEBIDX%3AIT ο γιγάντιος με 50800Ah στα 13,8€

αυτά.

Προσοχή: φαίνεται οτι υπάρχουν ακόμα προβλήματα... ακόμα και με τις antigravity:
    http://advrider.com/index.php?thread...757934/page-96

Σύμφωνα με το παρακάτω: http://www.candlepowerforums.com/vb/...rt-power-banks
    η χωρητικότητα των παραπάνω εκκινητών είναι στην πραγματικότητα της τάξης των 2.5Ah και η τεχνολογία τους είναι LiIon. Πέρα από το θέμα της παραπλάνησης οσον αφορά τον τύπο των στοιχείων που περιέχουν και της αναγραφόμενης ψεύτικης χωρητικοτητας, φαινεται να κανουν τη δουλειά τους μερικοί από αυτούς. Για τους antigravity μπορώ να το εγγυηθώ από προσωπική εμπειρία. Για κινέζικα αναμείνατε...
    Αλό! Χτες δεν έπαιρνε το ΚΤΜ με τόσο κρύο και κάπου εκεί στην 3-4η μιζιά μ' άφησε από μπαταρία!
    Το βαλα με καλώδια τελικά (1.15 το βράδυ και έξω από το μαγαζί που είχα πιει 3 μπύρες :P) αλλά με προβλημάτισε.

Θα μετρήσω σήμερα την μπαταρία μήπως έχει αρχίσει να κλάνει (η κλασική Yuasa είναι).
    Έχω αρχίσει να κοιτάω για jump-starters για να μπορώ να αποφύγω τέτοιες καταστάσεις (και να ψάχνω καλώδια + αμάξι).

Πού μπορώ να βρω έναν Antigravity, μιας και συστήθηκε; Ή μήπως να ψάξω για καναν φορτιστή;
    Σε περίπτωση που χρειαστώ μπαταρία, αν καταλαβαίνω καλά, "συνίσταται" η ίδια, right?

Μουα πάντως από τότε που έβαλα ένα αποθειικωτη στην μπαταρία, δεν ξανά είχα ποτέ πρόβλημα με μπαταρία.

Μουα πάντως από τότε που έβαλα ένα αποθειικωτη στην μπαταρία, δεν ξανά είχα ποτέ πρόβλημα με μπαταρία.
    Τί 'ν' τούτο;

Χμμ, αυτό δεν είναι jump starter ε; Είναι κάτι μόνιμο;
    Και πού το "σφήνωσες" ρε doctor?

Τέτοια κινεζιά πήρες; Δεν το φοβήθηκες;

Χμμ, αυτό δεν είναι jump starter ε; Είναι κάτι μόνιμο;
    Και πού το "σφήνωσες" ρε doctor?

Τέτοια κινεζιά πήρες; Δεν το φοβήθηκες;
    Αυτό που εχω μου το είχε δώσει ο geft και αν θυμάμαι καλά το είχε πάρει από το αγγλικό eBay. Στο SE υπάρχει αφθονος χώρος γιατί η μπαταρία είναι κάτω από την σέλα. Το έβαλα πριν δύο χρόνια σε παιγμενη μπαταρία από το μπουσα την οποία τοποθέτησα στο κτμ (έχουν ίδια ακριβώς μπαταρια) και έκτοτε πάει σφαιρα.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Τι κάνει αυτό; Το έχεις μόνιμα πάνω για να κάνει τι; Το έψαξα στα αγγλικά αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Μέλος Το avatar του/της freco
    Απ ότι κατάλαβα βοηθάει στην συντήρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας στέλνοντας ηλεκτρικούς παλμούς που "διαλύουν" το στρώμα θείου (?) που καλύπτει τις στήλες της μπαταρίας.
    Άρα μεγαλύτερη χωρητικότητα -> μεγαλύτερο διάστημα παραμονής χωρίς φόρτιση μιας και η μπαταρία καταναλώνει ρεύμα ακόμα και όταν είναι αποθηκευμένη.

Αν κάνει τόσο καλή δουλειά γιατί δεν φροντίζουν οι μπαταρίες να περιλαμβάνουν κι ένα τέτοιο στο κύκλωμα τους; Δεν είναι δα και τόσο ακριβό.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Απ ότι κατάλαβα βοηθάει στην συντήρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας στέλνοντας ηλεκτρικούς παλμούς που "διαλύουν" το στρώμα θείου (?) που καλύπτει τις στήλες της μπαταρίας.
    Άρα μεγαλύτερη χωρητικότητα -> μεγαλύτερο διάστημα παραμονής χωρίς φόρτιση μιας και η μπαταρία καταναλώνει ρεύμα ακόμα και όταν είναι αποθηκευμένη.

Αν κάνει τόσο καλή δουλειά γιατί δεν φροντίζουν οι μπαταρίες να περιλαμβάνουν κι ένα τέτοιο στο κύκλωμα τους; Δεν είναι δα και τόσο ακριβό.
    Έλα μου ντε. Την δική μου μπαταρία την ανεστησε πάντως.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF