Βαλίτσες αλουμινίου ελληνικής κατασκευής:
atlaspanniersofficial.gr
Βαλίτσες αλουμινίου ελληνικής κατασκευής:
atlaspanniersofficial.gr
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 19/12/2015 στις 17:09.
Πλιζ elaborate! Για λόγους (ξε)ρυθμίσματος;
Τόσο ελαφρύτερες που είναι οι Ακράποβιτς δεν θα τις έβγαζα εύκολα (και ειδικά για να βάλω τους μαμά "θερμοσίφωνες"!).
Btw, πού μπορώ να βρω τάπες για τις ακράποβιτς, ξέρει κανείς; Γιατί κάνουν σαν τενεκέδες και μου τη δίνουν στα νεύρα...
Αξίζει να πάω σε εξατμισά και να φτιάξω γιατί νομίζω οι μαμά τάπες κάνουν 60-70 ευρώ η μία!
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Να πω εδώ οτι οι δικές μου που κανανε περιεργο θόρυβο ειχανε τρύπες στο Η στα σημεία που ειναι κολημενα τα αυτιά για τη στήριξη τους. Ειχανε σκουριάσει και έφευγαν τα καυσαερια απο εκει, αφήνοντας τον υαλοβαμβακα μεσα στην εξάτμιση ανέπαφο μετά από 10χρονια και 80χιλ χλμ.
Αλό! Χτες δεν έπαιρνε το ΚΤΜ με τόσο κρύο και κάπου εκεί στην 3-4η μιζιά μ' άφησε από μπαταρία!
Το βαλα με καλώδια τελικά (1.15 το βράδυ και έξω από το μαγαζί που είχα πιει 3 μπύρες :P) αλλά με προβλημάτισε.
Θα μετρήσω σήμερα την μπαταρία μήπως έχει αρχίσει να κλάνει (η κλασική Yuasa είναι).
Έχω αρχίσει να κοιτάω για jump-starters για να μπορώ να αποφύγω τέτοιες καταστάσεις (και να ψάχνω καλώδια + αμάξι).
Πού μπορώ να βρω έναν Antigravity, μιας και συστήθηκε;Ή μήπως να ψάξω για καναν φορτιστή;
Σε περίπτωση που χρειαστώ μπαταρία, αν καταλαβαίνω καλά, "συνίσταται" η ίδια, right?
Μουα πάντως από τότε που έβαλα ένα αποθειικωτη στην μπαταρία, δεν ξανά είχα ποτέ πρόβλημα με μπαταρία.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αυτό που εχω μου το είχε δώσει ο geft και αν θυμάμαι καλά το είχε πάρει από το αγγλικό eBay. Στο SE υπάρχει αφθονος χώρος γιατί η μπαταρία είναι κάτω από την σέλα. Το έβαλα πριν δύο χρόνια σε παιγμενη μπαταρία από το μπουσα την οποία τοποθέτησα στο κτμ (έχουν ίδια ακριβώς μπαταρια) και έκτοτε πάει σφαιρα.
Τι κάνει αυτό; Το έχεις μόνιμα πάνω για να κάνει τι; Το έψαξα στα αγγλικά αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Τσέκαρε εδώ..
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battery_regenerator
Απ ότι κατάλαβα βοηθάει στην συντήρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας στέλνοντας ηλεκτρικούς παλμούς που "διαλύουν" το στρώμα θείου (?) που καλύπτει τις στήλες της μπαταρίας.
Άρα μεγαλύτερη χωρητικότητα -> μεγαλύτερο διάστημα παραμονής χωρίς φόρτιση μιας και η μπαταρία καταναλώνει ρεύμα ακόμα και όταν είναι αποθηκευμένη.
Αν κάνει τόσο καλή δουλειά γιατί δεν φροντίζουν οι μπαταρίες να περιλαμβάνουν κι ένα τέτοιο στο κύκλωμα τους; Δεν είναι δα και τόσο ακριβό.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?