Σελίδα 3 από 30 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 443

Θέμα: το'χουν καψει οι παπαδες...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Κι ο Evander Holyfield, ο πυγμάχος που του είχε δαγκΑσει το αυτί ο Tyson για όσους θυμούνται, είναι βαθύτατα θρησκευόμενος.

Θα μου πεις "Χεστήκαμε. Δε μπα να λέει αυτός ότι είναι. Αφού πολεμικές τέχνες και θρησκεία δεν πάνε μαζί, δεν είναι χριστιανός που να χτυπάει το γκώλο του χάμω."

Προσωπικά I don't give a flying fuck.

Προσοχή σε όσους κάνουν πολεμικές τέχνες να αποφεύγουν τις "σεχτες" και μια χαρά θα είναι.
    Το να υποκλίνεσαι πριν πατήσεις το tatami, ούτε προσευχή στο Βούδα είναι ούτε σατανιστική τελετή.
    Μια ένδειξη σεβασμού στον ιδρυτή της κάθε πολεμικής τέχνης είναι. Κι άμα δε θες στο φινάλε μην την κάνεις.

Όσο για τους τράγους, ένα rear naked choke μέχρι να πουν 10 πατερημά ανάποδα, και σε κάθε λάθος που κάνουν εσύ να σφίγγεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ξαναλέω, αν δεν είστε "ενεργοί" ΧΟ τι σας νοιάζει τι λένε;

Δλδ αν βγει ο μουλάς της Κομοτηνής και πει ότι απαγορεύεται το αλκοόλ, θα ανοιξετε κι άλλο θρεντ επ' αυτου ή θα τον γράψετε στα @@ σας;
    πόσο απλά το λές και πόσο δυσκολονόητο ειναι ρε Νίκο!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ξαναλέω, αν δεν είστε "ενεργοί" ΧΟ τι σας νοιάζει τι λένε;

Δλδ αν βγει ο μουλάς της Κομοτηνής και πει ότι απαγορεύεται το αλκοόλ, θα ανοιξετε κι άλλο θρεντ επ' αυτου ή θα τον γράψετε στα @@ σας;

Δεν είναι τόσο απλό. Εμμέσως πλην σαφώς και εγώ και εσύ τους πληρώνουμε. Αν μη τι άλλο απαιτώ από τη στιγμή που τους πληρώνω να το βουλώνουν και να μη μου ζαλίζουν τα @@δια με ηλιθιότητες. Τους ανεχόμαστε που τους ανεχόμαστε παντού αγκαζέ με το κράτος, από το οποίο δεν έχουν κόψει ποτέ τους δεσμούς και θηλάζουν αβέρτα ας κρατήσουν τις ηλίθιες απόψεις τους για το ποίμνιο τους εντός των ναών. Εκεί ναι, ας λένε ότι θέλουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Το χοντα μου γιαπωνεζικης φιλοσοφιας ειναι σαν το ζιου ζιτσου, να ανησυχω;;..χα,χα,χα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι τόσο απλό. Εμμέσως πλην σαφώς και εγώ και εσύ τους πληρώνουμε. Αν μη τι άλλο απαιτώ από τη στιγμή που τους πληρώνω να το βουλώνουν και να μη μου ζαλίζουν τα @@δια με ηλιθιότητες. Τους ανεχόμαστε που τους ανεχόμαστε παντού αγκαζέ με το κράτος, από το οποίο δεν έχουν κόψει ποτέ τους δεσμούς και θηλάζουν αβέρτα ας κρατήσουν τις ηλίθιες απόψεις τους για το ποίμνιο τους εντός των ναών. Εκεί ναι, ας λένε ότι θέλουν.
    Α, οκ.. Και τους πολιτικους πληρώνουμε αλλά αυτοί και μιλάνε και πηδάνε (εμάς), οπότε ποια η ένστασή σου;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    ο Χριστος δεν ελεγε να τα κατεβαζουμε να μας απαυτωνουνε. Αυτο το μήνυμα πέρασε εσκεμένα απο αυτους που γραψανε τις γραφες, σε καποια απο τα κειμενα (οχι σε όλα, γιατι σε άλλα τα κανε λίμπα και έλεγε για πόλεμο πατερα-γιου, κλπ)

Απλά ελεγε οτι είναι ψιλοματαιος αυτος ο κόσμος και δεν αξιζει να ασχολείσαι και πολύ με αυτα που θελουνε κάποιοι να δώσεις αξία (ύλη, λεφτά, κλπ). Τα ίδια έλεγε και ο Σωκράτης και είχε παρόμοια τυχη, ως γνωστόν...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Α, οκ.. Και τους πολιτικους πληρώνουμε αλλά αυτοί και μιλάνε και πηδάνε (εμάς), οπότε ποια η ένστασή σου;
    Υποτίθεται ότι τους πολιτικούς τους έχω εκλέξει εγώ και εσύ και για αυτό τους πληρώνουμε. Τους κληρικούς δεν τους έχω εκλέξει, μαζί με τους μεγαλόπρεπους ναούς και όλη την περιουσία της εκκλησιάς που υπάγονται σε ειδικό καθεστώς ασυλίας φορολογικά και όχι μόνο ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. Τυπικό είναι καθαρά το θέμα. Σε πληρώνω, βούλωσε το.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    το κυριότερο είναι ότι με το λεγόμενο και "αυτοδιοίκητο" των μητροπόλεων είμαστε αναγκασμένοι να εισπράττουμε κατακέφαλα τις δοξασίες του καθενός ξεχωριστά χωρίς να φιλτράρονται μέσα από 1 συγκεντρωτικό φορέα.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Το χοντα μου γιαπωνεζικης φιλοσοφιας ειναι σαν το ζιου ζιτσου, να ανησυχω;;..χα,χα,χα...
    ευλογησον!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    το κυριότερο είναι ότι με το λεγόμενο και "αυτοδιοίκητο" των μητροπόλεων είμαστε αναγκασμένοι να εισπράττουμε κατακέφαλα τις δοξασίες του καθενός ξεχωριστά χωρίς να φιλτράρονται μέσα από 1 συγκεντρωτικό φορέα.
    Βασικά τίποτα δεν είμαστε αναγκασμένοι να εισπράττουμε κατακέφαλα.

Τα γράφουμε στα καταστρόγγυλα, γελάμε με τα χάλια τους και end of story.

ΥΓ. Το μόνο πράμα που είμαστε αναγκασμένοι να εισπράττουμε κατακέφαλα είναι οι κωλοκαμπάνες που βαράνε όλη μέρα και μας σπάνε τα @@ Πασχαλιάτικα, αλλά το παίζουμε υπεράνω για να μην πάρουμε κανά RPG-7 και κάνουμε το καμπαναριό αντικερί.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Να το 'χαν κάψει μόνο οι παπάδες καλά θα ήταν... Εδώ πέφτει τόσο κάψιμο, που σε λίγο θα σκάνε πμ σε μέλη για τους σπονσοράρει η ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΚΗ και λοιπές εταιρείες πυροσβεστικών ειδών και μέσων πυρασφάλειας.

Υ.Γ. Εν των μεταξύ κουβέντα για την ταμπακιέρα (ορισμένα) "φωτισμένα" μυαλά ε; Αυτό που έχει ανάγκη η παιδεία είναι η εισαγωγή του ζίου-ζίτσου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση... Το kickboxing και το muay thai στο πηγάδι κατούρησαν, ή απλά προορίζεται για την ανώτατη και ανώτερη εκαπίδευση; Άντε με το καλό να εισαχθεί και το λύσιμο και δέσιμο G-3 με κλειστά μάτια α λα πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, οι πιονέροι της Κομσομόλ και η ΕΟΝ του Μεταξά σε μια υπέροχη μίξη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ε να βολέψουμε μερικούς ακόμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Να το 'χαν κάψει μόνο οι παπάδες καλά θα ήταν... Εδώ πέφτει τόσο κάψιμο, που σε λίγο θα σκάνε πμ σε μέλη για τους σπονσοράρει η ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΚΗ και λοιπές εταιρείες πυροσβεστικών ειδών και μέσων πυρασφάλειας.

Υ.Γ. Εν των μεταξύ κουβέντα για την ταμπακιέρα (ορισμένα) "φωτισμένα" μυαλά ε; Αυτό που έχει ανάγκη η παιδεία είναι η εισαγωγή του ζίου-ζίτσου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση... Το kickboxing και το muay thai στο πηγάδι κατούρησαν, ή απλά προορίζεται για την ανώτατη και ανώτερη εκαπίδευση; Άντε με το καλό να εισαχθεί και το λύσιμο και δέσιμο G-3 με κλειστά μάτια α λα πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, οι πιονέροι της Κομσομόλ και η ΕΟΝ του Μεταξά σε μια υπέροχη μίξη.
    Όταν πήγαινα εγω δημοτικό, ο "δάσκαλος" της γυμναστικής μας έδινε 3-4 μπάλες να μαλακιζομαστε μεχρι να περάσει η ώρα.

Στο γυμνάσιο, όταν θυμόταν μας έδειχνε πώς χορευεται το τσάμικο (μου χρησιμεψε πολυ, δεν μπορώ να πω) και τις υπόλοιπες φορές μας έδινε 3-4 μπάλες να μαλακιζομαστε κι αυτός πηδούσε τη γαλλικού στη βιβλιοθήκη.
    Κάποιοι παίρνανε και μάτι, και ρίξανε τις πρώτες τους ομαδικές μλκιες.

Στο Λύκειο, ερχόταν με φορα και ύφος και φώναζε "Γιατι δε φορατε φόρμα?!!!!", και μετα απο λίγα δευτερόλεπτα έσκασε στα γέλια και μας τάραζε στην τράκα, μεχρι που το γυρίσαμε όλοι στα στριφτά και μας έριχνε Παναγίες.

Ναι, θα προτιμούσα να έκανα ζιου ζίτσου (μπραζιλιαν ή τζαπάν, δεν έχω προβλημα) ή ελληνορωμαϊκη, ή δεν ξέρω γω τι αλλο τώρα που τα χρονια πέρασαν και κοιτάω πίσω.

ΥΓ. Κανένα απο τα σχολεία που προανέφερα δεν είχε κακή φήμη κλπ.
    Τουναντίον.
    Το τί γινόταν στα κακόφημα ας'το καλύτερα.

ΥΓ2. Βρακι δεν έχει ο κωλος μας, γαρύφαλο στ'αυτι μας....
    Αλλα το να φτιαχτούν κάποιες υποδομές σχετικά με τον αθλητισμό και τους πιτσιρικάδες δεν ειναι κακο.
    Οκ, δε θα φτάσουμε να έχουμε και κολλεγιακο μπάσκετ και μετα να τους τσιμπάνε απο το NBA, ούτε να δίνονται υποτροφίες γιατι ο αλλος έχει φέρει 10 χρυσα μετάλλια στην πάλη στο σχολείο του.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    υγ
    αυτό με το Μπρους Λι που τον πήρε ο διάολος το έχει δει κανένας????
    :rotflmao:

ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ !!!!
    ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ....

https://youtu.be/yR9_Y6dMK7E
    Να το κατεβάσω, ξέρω. Να το μεταφράσω ξέρω.
    Πώς μπορώ να του βάλω υπότιτλους να γίνει viral να βγάλω κανά φράγκο από τις διαφημίσεις;
    Τα 1000000 hit, τα έχει χαλαρά....

Να πώ οτι πήρα το νέο ΑΤ με μαγικό καράτε και γιοΝΓΚα!

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Αυτό το βιντεάκι άνωθεν είναι τό πρώτο της σειράς; Ο τρόπος που αρχίζει: «Λοιπόν...» είναι λίγο σαν να υπήρχε και προηγούμενο.
    Να μην τα χάνουμε αυτά, είναι Εθνικοί Θησαυροί.

Σελίδα 3 από 30 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αφου το χουμε καψει!!! ας το δημοσιευσουμε κιολας!!!
    από dammed_kittin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 01:29
  2. Το εχουμε καψει λεμε!
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2007, 20:58
  3. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  4. Το σύνθημα και οι αγρότες
    από isid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 17:46
  5. ποίηση (αχ αυτοί οι παπάδες)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:02

Κανόνες δημοσιεύσεων