Σελίδα 4 από 30 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 443

Θέμα: το'χουν καψει οι παπαδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ξαναλέω, αν δεν είστε "ενεργοί" ΧΟ τι σας νοιάζει τι λένε;

Δλδ αν βγει ο μουλάς της Κομοτηνής και πει ότι απαγορεύεται το αλκοόλ, θα ανοιξετε κι άλλο θρεντ επ' αυτου ή θα τον γράψετε στα @@ σας;

και εγω ξαναλεω:
    για να προστατεψουν αυτοι το μαγαζακι τους, κανουν προπαγανδα για να κλεισουν πολλα αλλα μαγαζακια...

δεν ειναι τοσο απλο...

επισης διευκρινησε λιγο τι σημαινει "ενεργος" ΧΟ, γιατι μπορει το 16χρονο που ασχολειται με το αθλημα να μην ειναι, αλλα οι γονεις του που πληρωνουν την σχολη, να ειναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και εγω ξαναλεω:
    για να προστατεψουν αυτοι το μαγαζακι τους, κανουν προπαγανδα για να κλεισουν πολλα αλλα μαγαζακια...

δεν ειναι τοσο απλο...

επισης διευκρινησε λιγο τι σημαινει "ενεργος" ΧΟ, γιατι μπορει το 16χρονο που ασχολειται με το αθλημα να μην ειναι, αλλα οι γονεις του που πληρωνουν την σχολη, να ειναι...
    Είναι δυνατόν κάποιος "αγαπάτε αλλήλους" κλπ να έχει ενδιαφέρον στις πολεμικές τέχνες?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Είναι δυνατόν κάποιος "αγαπάτε αλλήλους" κλπ να έχει ενδιαφέρον στις πολεμικές τέχνες?
    λιγο ασχετο με αυτο που γραφω απο πανω, αλλα ας το πιασουμε και ετσι...
    γιατι ειναι περιεργο καποιος να αγαπαει αλληλους αλλα να εχει και ενδιαφερον για τις πολεμικες τεχνες?

οι πολεμικες τεχνες τι ειναι? δερνουμε ακαταπαυστα και δεν αγαπαμε ουτε την μανα μας?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πήγα στην αποθήκη, έβγαλα το video και έψαξα την βιντεοκασέτα με το Κarate Kid... την έβαλα να παίξει ανάποδα και εκεί που ο Μιγιάκι μαθαίνει στον Μάτσιο το wax on - wax off ακούγεται ξεκάθαρα Satan Love - Satan Love... παναγιά μου!

...πιο κάτω όπου ο Μιγιάκι λέει κάτι στα γιαπωνέζικα, αν το ακούσεις ανάποδα λέει:

Ακόμη πιο τρομακτικό από τις μαλακίες που πετάνε οι παπάδες, είναι ότι βρίσκονται άτομα που υπερασπίζονται τις απόψεις τους....

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Στο βίντεο λέει ο γιογκι διπλωνεται σα φυσαρμόνικα. Πως διπλώνεται η φυσαρμόνικα;

λιγο ασχετο με αυτο που γραφω απο πανω, αλλα ας το πιασουμε και ετσι...
    γιατι ειναι περιεργο καποιος να αγαπαει αλληλους αλλα να εχει και ενδιαφερον για τις πολεμικες τεχνες?

οι πολεμικες τεχνες τι ειναι? δερνουμε ακαταπαυστα και δεν αγαπαμε ουτε την μανα μας?
    Γιατί ο χριστιανισμός λέει να δέρνουμε ενίοτε να τρώμε πρωτεΐνες και να διατηρούμαστε σε καλή φυσική κατάσταση προκειμένου να χτυπήσουμε κάνα γκομενάκι?
    Εγώ ξέρω ότι λέει πνευματικότητα νηστεία προσευχή αποχή από τα εγκόσμια ο έχων 2 δίνει το ένα κλπ.
    Τώρα αν προβλέπει και καμιά προπόνηση σε οτιδήποτε άθλημα μου διαφεύγει να σου πω την αλήθεια αλλά κάνα γραμμωμένο σε αγιογραφία δεν πήρε το μάτι μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Στο βίντεο λέει ο γιογκι διπλωνεται σα φυσαρμόνικα. Πως διπλώνεται η φυσαρμόνικα;
    O πάτερ εννοεί το λεωφορείο φυσαρμόνικα , αυτό που είναι σπαστό στη μέση και ουχί το πνευστό μουσικό όργανο... το οποίο by the way, είναι και αυτό του σατανά. Και το λεωφορείο του σατανά είναι. Βασικά το 95% των πραγμάτων και των καταστάσεων γύρω μας, του σατανά είναι. Να και αυτό το smilie , του σατανά είναι.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ξαναλέω, αν δεν είστε "ενεργοί" ΧΟ τι σας νοιάζει τι λένε;

Δλδ αν βγει ο μουλάς της Κομοτηνής και πει ότι απαγορεύεται το αλκοόλ, θα ανοιξετε κι άλλο θρεντ επ' αυτου ή θα τον γράψετε στα @@ σας;
    Βγήκε πριν λίγες μέρες και απαγόρεψε τα χριστούγεννα τον Αι Βασίλη κλπ

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ακορντεόν είναι αυτό το λεωφορείο. Η φυσαρμόνικα έστω και αυτή του σατανα δε λυγιζει. Εκτός αν είσαι ο γκελερ που και αυτός είναι του σατανα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ακορντεόν είναι αυτό το λεωφορείο. Η φυσαρμόνικα έστω και αυτή του σατανα δε λυγιζει. Εκτός αν είσαι ο γκελερ που και αυτός είναι του σατανα.
    Ομοιάζει η αλήθεια με ακορντεόν και μπορεί κάποιοι να το ονοματίζουν έτσι, αλλά εγώ το ήξερα ως φυσαρμόνικα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Γιατί ο χριστιανισμός λέει να δέρνουμε ενίοτε να τρώμε πρωτεΐνες και να διατηρούμαστε σε καλή φυσική κατάσταση προκειμένου να χτυπήσουμε κάνα γκομενάκι?

γιατι τα λεει αυτα κανενα εγχειριδιο πολεμικου αθληματος ή πολεμικης τεχνης ή πολεμικης τεχνικης?

Εγώ ξέρω ότι λέει πνευματικότητα νηστεία προσευχή αποχή από τα εγκόσμια ο έχων 2 δίνει το ένα κλπ.
    Τώρα αν προβλέπει και καμιά προπόνηση σε οτιδήποτε άθλημα μου διαφεύγει να σου πω την αλήθεια αλλά κάνα γραμμωμένο σε αγιογραφία δεν πήρε το μάτι μου.

βρε καλα κανει και λεει οτι θελει να λεει...και πνευματικοτητα και νηστεια και προσευχες ολη μερα, καθε μερα και η Αγια Γραφη πανω απ'ολους και απ'ολα...

στο θεμα μας δεν καταλαβαινω που βοηθανε αυτα?

για να μην μπερδευομαστε...

το θεμα μας ειναι οτι καποιοι εκπροσωποι/αντιπροσωποι του Χριστιανισμου βαλουν εναντιον καποιων αθληματων, τεχνων, τεχνικων που απο πισω τους υπαρχουν σχολες, δασκαλοι, μαθητες, ομοσπονδιες κλπ λογω διαφορετικης θρησκειας των ιδρυτων αυτων, με το αιτιολογικο οτι: (και αντιγραφω απο το αρθρο)

"ενώ επιχειρείται στα σχολεία η απορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και η κατάργηση του κατηχητικού χαρακτήρα του, κάτι που στερεί από τους Ορθόδοξους μαθητές το δικαίωμα να μάθουν την πίστη τους, ταυτόχρονα εισάγεται, δια της πλαγίας οδού, η κατήχηση σε βουδιστικά και ανατολικά φιλοσοφικο-θρησκευτικά συστήματα, όπως είναι αυτό της γιόγκα και των πολεμικών τεχνών. Όταν οι Ορθόδοξοι νέοι ασχολούνται με τις τεχνικές αυτές χωρίς να το αντιληφθούν μυούνται τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη στον Βουδισμό, Ταοϊσμό, Ζεν, Σιντοϊσμό και άλλες θρησκευτικές τάσεις του πανθέου που επικρατεί στις χώρες της Άπω Ανατολής"

και που ειναι το κακο, θα πω εγω?
    για εξηγηστε μου λιγο...

μηπως επειδη με το που γεννιομαστε, μας βαφτιζουν ΧΟ και θελουν να ανηκουμε στο μαγαζακι τους τωρα νοιωθουν απειλη?

Λ
    ll
    ll
    ll

Ανάρτηση του σατανά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Λ
    ll
    ll
    ll

Ανάρτηση του σατανά.

ωρα ειναι να μου πουνε ν'αλλαξω και το nick μου...

βρε καλα κανει και λεει οτι θελει να λεει...και πνευματικοτητα και νηστεια και προσευχες ολη μερα, καθε μερα και η Αγια Γραφη πανω απ'ολους και απ'ολα...

στο θεμα μας δεν καταλαβαινω που βοηθανε αυτα?

για να μην μπερδευομαστε...

το θεμα μας ειναι οτι καποιοι εκπροσωποι/αντιπροσωποι του Χριστιανισμου βαλουν εναντιον καποιων αθληματων, τεχνων, τεχνικων που απο πισω τους υπαρχουν σχολες, δασκαλοι, μαθητες, ομοσπονδιες κλπ λογω διαφορετικης θρησκειας των ιδρυτων αυτων, με το αιτιολογικο οτι: (και αντιγραφω απο το αρθρο)

"ενώ επιχειρείται στα σχολεία η απορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και η κατάργηση του κατηχητικού χαρακτήρα του, κάτι που στερεί από τους Ορθόδοξους μαθητές το δικαίωμα να μάθουν την πίστη τους, ταυτόχρονα εισάγεται, δια της πλαγίας οδού, η κατήχηση σε βουδιστικά και ανατολικά φιλοσοφικο-θρησκευτικά συστήματα, όπως είναι αυτό της γιόγκα και των πολεμικών τεχνών. Όταν οι Ορθόδοξοι νέοι ασχολούνται με τις τεχνικές αυτές χωρίς να το αντιληφθούν μυούνται τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη στον Βουδισμό, Ταοϊσμό, Ζεν, Σιντοϊσμό και άλλες θρησκευτικές τάσεις του πανθέου που επικρατεί στις χώρες της Άπω Ανατολής"

και που ειναι το κακο, θα πω εγω?
    για εξηγηστε μου λιγο...

μηπως επειδη με το που γεννιομαστε, μας βαφτιζουν ΧΟ και θελουν να ανηκουμε στο μαγαζακι τους τωρα νοιωθουν απειλη?
    Για σένα για μένα και τον οποιοδήποτε είναι επιλογή μας τι θα κάνουμε.
    Απευθύνονται στους πιστούς τους.
    Βλέπουν κινδύνους από άλλες θρησκείες ,μαγκιά τους.
    Και νηστεία λένε να κάνουμε δεν βγήκε κανείς να κλάψει για τα σουβλατζίδικα.
    Οι άλλοι πάνε να διορίσουν στα σχολεία αυτούς που πουλάνε 60€ ζώνες στα πιτσιρίκια γιατί έκοψε η πελατεία μπάς και βγει κανα ψηφαλάκι...
    Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Λ
    ll
    ll
    ll

Ανάρτηση του σατανά.
    Εμενα μου λες.........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kw.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	101,7 KB 
ID:	350969
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 4 από 30 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αφου το χουμε καψει!!! ας το δημοσιευσουμε κιολας!!!
    από dammed_kittin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 01:29
  2. Το εχουμε καψει λεμε!
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2007, 20:58
  3. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  4. Το σύνθημα και οι αγρότες
    από isid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 17:46
  5. ποίηση (αχ αυτοί οι παπάδες)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:02

Κανόνες δημοσιεύσεων