Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Είχε ένα τζιπ της lambo. Νομιζω και εκείνο έπαιρνε το de tomaso στα κυβικά Lamborghini Cheetah με Chrysler 5.9 lt V8
Grow old disgracefully Restoring Caponord
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Εχει την καρτελα μπροστα του.... Μπα δεν τα εχω αλλά αυτα τα 2 νούμερα μου εχουν αποτυπωθεί.
sapila racing team bimota SB6 1995 Hornet 900 2005 Yamaha SR500 1981 BMW R75/6 1975 BMW R26 1957
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Είχε ένα τζιπ της lambo. Νομιζω και εκείνο έπαιρνε το de tomaso στα κυβικά Δεν το είχε στο δικό μου σετ, θα το θυμόμουν. Μετα η επόμενη σειρά είχε το Countach που τα κερδιζε όλα σε τελική.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Ω να σου γ... καπου πρεπει να εχω θαμμενα τετοια(και αυτοκινητακια και δραχμες )
Ω να σου part 2.Ειχα τέτοιο. Είχα και ένα άλλο που ήταν μέσα σε ένα αβγό και στο πίσω μέρος είχε σα σβούρα ένα πράμα. Κροκούλης νομίζω λέγονταν.
Τετοιο ηταν το πρωτο μου... Αλλα με ενα drive.
Inochi, ρε! Για οσο.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Δεν το είχε στο δικό μου σετ, θα το θυμόμουν. Μετα η επόμενη σειρά είχε το Countach που τα κερδιζε όλα σε τελική. και η άλφα είχε ένα δυνατό χαρτάκι με τη τζούλια...
ανανήψαντας
Τα ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ τα θυμάται κανεις;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Τα ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ τα θυμάται κανεις; Και το σμπρωξε-γλυψε επίσης
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Τετοιο ηταν το πρωτο μου... Αλλα με ενα drive. σε έχω
πουτσ@@@@@@@@@
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 σε έχω Τι ειπες;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Τι ειπες; Α καλά. Τον βρήκα χτες στο πατάρι.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Α καλά. Τον βρήκα χτες στο πατάρι. Ριξε λιγο wd 40 γιατι θα κολλάει το esc....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 σε έχω Έπαιρνε και σκληρό 20 ΜΒ. και επέκταση μνήμης ώς 1024 ΚΒ