Να αλαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα....
https://www.youtube.com/watch?v=86JmDHFFNnI
Να αλαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα....
https://www.youtube.com/watch?v=86JmDHFFNnI
Κάτσε μην πιάσουμε και τα ποσοστά κέρδους που δουλεύουν οι καφετρίφτες, για να κάνουμε ατμόσφαιρα...
Teo, μάλλον πρέπει να λέμε ακριβώς στο τι εννοούμε γαμήσι από βεζύριδες, και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αν έχει κάποιος αντίρρηση οτι το τεράστιο ΓΑΜΗΣΙ στην Ελλάδα το έφαγαν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα (σε οποιοδήποτε επίπεδο), για να προστατευτούν τα "κεκτημένα" άλλων επαγγελματικών ομάδων εις βάρος τους, να μας πει τι πίνει.
Δεν θα τα κάνω όλα ίσωμα κατά ενός αόρατου εχθρού και συμφερόντων, όταν οι υπόλοιποι "συναγωνιστές" μου, με γράφουν στα παπάρια τους αρκεί να μείνει η πάρτη τους ανέπαφη και να φάω το γαμήσι εγώ.
Για ποιά αλληλεγγύη και εμπάθεια προς τον συνάνθρωπο μιλάς όταν η περήφανη αγροτιά πχ, θα αποχωρήσει νικήτρια απ΄τις Εθνικές Οδούς, αρκεί να γίνουν δεκτές οι απαιτήσεις τους? Ποιός θα πληρώσει τα "ισοδύναμα" που λένε? Η πλουτοκρατία, ή ο εύκολος μαλάκας? Ποιός θα πληρώσει τα 500 εκατομμύρια που τους μοίρασε παρανομα ο Χατζηγάκης το 2009?
Όταν πληρώνω τα κέρατα μου φορολογία εδώ και 23 χρόνια...θα ακούσω με συμπάθεια το δίκαιο αίτημα του αφορολογήτου 30.000€ που ζητάει ο κάθε μαλάκας? Δεν νομίζω teo.
Στα @@ μου τον γράφω, όπως με γράφει εδώ και κάτι δεκαετίες αυτός για να πληρώνω τις ζωάρες του.
τι site είναι αυτό ρε? Μόνο σε μένα το βγάζει χάλι μάυρο?
Λολ, αυτό και αν είναι ανέκδοτο...
Ανηψάκι μου , φοιτητής , δίνει για δίπλωμα αυτοκινήτου την άλλη βδομάδα.
Ο δάσκαλος του είπε πως θέλουν 150 ευρωπαικά για να πάνε όλα καλά.
Ο πιτσιρικάς είναι ρέστος απο ψιλά και τα ζήτησε απο εμένα.
Να του τα δώσω?
Και μη μου πείτε πως είναι άσχετο το θέμα...
Υγ Η αιτιολόγηση ήταν πως έτσι κι αλλιώς θα τα σκάσει για την επανεξέταση...
Υγ2 Τι φάρμακο να πάρω?
Υγ3 Είπε το ράδιο για κάποιες χιλιάδες ΔΥ με φουσκωμένο λογ/σμο εις τας ευρώπας .. Τα στικάκια και καλά.
Και σιγά μη σεβαστούν τη ΛΕΑ..
Παπάρια μάντολες.
Ατάκα μπροστά μου (όχι μόνο εσύ θα έχει πληροφορίες απο πρώτο χέρι ρε κφλ φαρμακοτρίφτη) στο τότε Yπουργείο Eμπορίου σχετικά με την πρόθεση να δημιουργηθεί επιμελητήριο για τους ΙΤ παρόμοιο του ΤΕΕ : "Είστε παρανοϊκοί; Θέλετε κι άλλους σαν τους μηχανικούς; θα καταρρεύσουν οι επιχειρήσεις!", το έτος ήταν 1997...
Να μα 'στε καλά να τους θυμόμαστε...
Στα κονγκά που δεν υπάρχουν ανάλογα επιμελητήρια, γιατί είναι όλοι χαρούμενοι;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αλληλεγγύη προσφερει αυτος που δεν εχει φαει ακομη το μ@μ@#σι
σε αυτον που το τρωει διαρκως....
το αναποδο δεν μοιαζει λογικο...
Ο ΙΤ δεν ήταν ποτέ δεξαμενή ψηφοφόρων φίλε, ούτε και οργανωμένος με τέτοιο τρόπο που να εκβιάζει, γιατί ήταν...ιδιωτικός με ότι κακό ή καλό μπορεί να σημαίνει αυτό. Τι θα κάνει δλδ ο υπάλληλος στο κατάστημα, θα απεργήσει κλείνοντας το μαγαζί? Τι θα κάνει ο τραπεζικός υπάλληλος όταν του έρχεται η ετήσια αξιολόγηση? Θα πει δεν το δέχομαι να αξιολογηθώ γιατί υποβιβάζει την επαγγελματική μου επάρκεια?
Τι θα κάνει ο υπάλληλος του ΙΤ όταν τον γαμάνε στις εισφορές?
Θα απαιτήσει να γίνει έλεγχος στα κονδύλια του πανεπιστημίου Αθηνών καθώς όλοι ανεξαιρέτως οι διοικητικοί υπάλληλοι έπαιρναν ένα μισθό επιπλέον ως επίδομα ισολογισμού? Ή θα απεργήσει επειδή τα κονδύλια του ειδικού λογαριασμού πανεπιστημίων (ευρωπαικά κονδύλια έρευνας) δόθηκαν ως .... υπερωρίες και πρέπει να επιστραφούν, όπως βγήκε απ΄το πόρισμα Ρακιντζή προ 2 εβδομάδων?
Ναι οκ...να τα πληρώσει η πλουτοκρατία.
Ναι... εδώ που τα λέμε οι αγρότες είναι τέρατα αλληλεγγύης και λογικά πρέπει να δείξουμε κατανόηση... Το ότι όταν οι ναυτεργάτες και οι μεταφορείς είχαν απεργία είχαν ξεσηκωθεί εναντίον τους γιατί τα δικά τους προιόντα είναι "ευπαθή" και δεν ήταν δυνατόν να μην διακινούνται με κάθε τρόπο φυσικά δεν μπορεί να ληφθεί ως έλλειψη αλληλεγγύης - απλά "χίλιες βουρδουλιές σε ξένο κώλο δεν πονάνε" ...
Τι να σας πω ρε παιδιά... Κοντέυουμε να ψοφήσουμε από την πολλή αλληλεγγύη λέμε... Τόση πολύ μου περισσεύει που εγώ φορολογούμενος με 26% από το 1ο ευρώ και πληρώνοντας τέλος επιτηδεύματος και μηνιαία ασφάλεια όσα είναι τα αντίστοιχα ετήσια του αγρότη, έτσι μου έρχεται να τρέξω στα μπλόκα και να ξενυχτάω εκεί για συμπαράσταση...
Αχ... που 'ναι τα χρονια....
Link...
![]()
Βύρωνα, ο ΙΤ μια χαρά ψηφίζει εδώ και 10ετιες, άρα είναι δεξαμενή και, μάλιστα, μεγάλη.
Για να διεκδικησεις να μην σε γ@μ@νε,θελει όντως οργάνωση που ο ΙΤ δεν την έχει, σχεδόν αποκλειστικά, με δική του ευθύνη
Όταν διεκδικεις να μην σε γ@μ@νε, δεν είναι εκβιασμος.
Τα κονδύλια που μασουλανε δεξιά κι αριστερά στον ΔΤ ή οι απάτες και οι κουμπαριες του ΙΤ είναι το ίδιο πρόβλημα.
1 σε πάω κόντρα όπου θες με ότι θες.... στη φορολογία και με χαρτία.
(έτσι για να σου φύγει το γινάτι γιατί πιστεύεις ότι πλήρωσες πολλά)
2 Άντε να σου... ξαναβάλω άλλο σάιτ που έχει το ΦΕΚ για τα ποσοστά κέρδους στο φάρμακο.
http://farmakopoioi.blogspot.gr/2014...g-post_16.html
3 Για σένα ο εχθρός είναι αόρατος. (που τον ξέρεις μια χαρά)
Εγώ τον ξέρω και προσωπικάκαι μια και του πέρασε θα δεις
τι πάει να πει βερύκοκο μόλις σφραγίσουν οι 3 4 μεγάλες αλυσίδες φαρμακείων που θα γίνουν
![]()
ανανήψαντας
Δεν λεω οτι ειναι ευκολη δουλεια,αν και θα μπορουσα να πω οτι αρκετοι απο αυτους δουλευουνε 3-4 μηνες και μετα καθονται.Τι θα πει ομως αυτο?Οποιος βγαζει καποιο προιον δεν θα φορολογειται και εγω θα πληρωνω τα εξοδα της περιθαλψης του και τη συνταξη του?
Καταλαβαινω λιγο πολυ τι θελεις να πεις,αλλα ολα τα πραγματα εχουνε καποια ορια.Συνεχιζω να πιστευω οτι ολοι πρεπει να ειμαστε ισοι.