για μένα εξακολουθεί να παραμένει ακατάλληλος, χρειάζονται κι άλλες περγαμηνές για να εκρποσωπήσεις τη Χώρα.
δεν λες στα Αγγλικά π.χ. "Mr. Davis if you look in the history you will see that...", υποτιμάς τον συνομιλητή σου υπονοώντας ότι δεν ξέρει Ιστορία. κι αυτό είναι 1 μόνο παράδειγμα. πολύ καλά του φέρθηκε ο δημοσιογράφος του BBC πάντως...
ΒΤW ανθρωπιστικές περγαμηνές και η Τασία είχε![]()
Δλδ, κάτσε γιατί είμαι και αργός, εσύ θες να παραδώσουν τα κλειδιά των φαρμακείων-επιχειρήσεών τους οι φαρμακοποιοί και να γίνουν υπάλληλοι του κράτους. Επίσης, ευελπιστείς ότι ο κρατικός προιστάμενός σου θα είναι φιλάνθρωπος και τίμιος... Γιατί είναι ιστορικά αποδεδειγμένο αυτό... Ασε μας ρε Νίκο, Ολλανδία κάποτε (πότε εκεί στους τσιγγουνηδες του πλανήτη; Μετά τον 2ο ΠΠ για κανένα χρόνο; ) και φούντες μπλε
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εμένα? Που ρε? Ποιό είναι το τσιπουράδικο του μπαρούτη?
Μεγάλη κουβέντα...
Κατάλληλος για να εκπροσωπεί την χώρα...ποιός είναι? Υπάρχουν άνθρωποι με βαρύ βιογραφικό που επισκιάζει τις πολιτικές τους επιλογές, και υπάρχουν και κομματόσκυλα που πετάς στα σκουπίδια ότι βιογραφικό και αν κουβαλάνε.
Ο Μουζάλας, είναι (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) άνθρωπος που το θέμα των προσφύγων το γνωρίζει από πρώτο χέρι, και μάλλον εις βάρος της προσωπικής και άνετης επαγγελματικής ζωής που θα του εξασφάλιζε η ειδικότητα του μαιευτήρα/γυναικολόγου στην Ελλάδα.
25 χρόνια να τρέχεις στου κάθε δυστυχισμένου την μάνα, δεν το λες και εύκολο.
Μόνος του, τι να κάνει ακριβώς? Το προσφυγικό σε τέτοιες διαστάσεις, χρειάζεται οργάνωση, κονδύλια και συντονισμό όλων των κρατικών φορέων. Αντίο ζωή δηλαδή, αν μιλάμε για Ελλάδα...
Δεν τον υπερασπίζομαι, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Απλά ήταν φανερό πως η κατάσταση που ανέλαβε το καλοκαίρι, θα ήθελε 100 Μουζάλες για να συμμαζευτεί.
βρίθει ο κόσμος από οραματιστές, ανθρωπιστές, ονειροπόλους, ρομαντικούς και ανιδιοτελείς.
η δυνατότητα εφαρμογής των ιδεών όμως και οι διοικητικές ικανότητες όπως και η λήψη αποφάσεων είναι τελείως άλλο.
από τους πολιτικούς αυτές ακριβώς τις ικανότητες περιμένω προσωπικά, αλλιώς καλά θα μας κυβερνούσε και η Geenpeace η καμιά ΜΚΟ.
ακόμα θυμάμαι τα μεγαλεπήβολα σχέδια του συχωρεμένου του Τρίτση που παρουσιάζονταν για χρόοονια με μακέτες για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας. ακόμη μακέτες είναι.