Σελίδα 66 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1656616263646566676869707176116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 2067

Θέμα: O καφενές

Αυτο που προσπαθω να πω, ειναι οτι δεν διαφωνω με την ουσια και την αναγκαιοτητα των μετρων, αλλα με τον τροπο εφαρμογης τους.
    Τα απολυτα του στυλ "π@υτσα" καπως μου καθονται, απο την αλλη παραξενος γεννηθηκα κι οσο μεγαλωνω γινομαι χειροτερος.
    Με το καλο και με κρεμαλες στο Συνταγμα.
    Αυτα απο μενα και δεν θα σας κουρασω αλλο επ' αυτου.
    https://www.youtube.com/watch?v=WRIB...k&spfreload=10
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε τι κρεμμάλες, π@υτσες και μ@λακίες;

Αυτά τα σκοτώνεις απο μικρά, αν μεγαλώσουν δεν το μαζεύεις με τίποτα!
    Σαν τα χρέη κάποιων προς το Δημόσιο. Αφησες τα χιλιάρικα να γίνουν εκατομμύρια και τώρα τι; Περιμένεις να τα μαζέψεις; Πάρε ένα @ προκαταβολή και τα υπόλοιπα έχεις λαμβάνειν.

Αν είχαμε λιγο μυαλό θα λέγαμε "Από τώρα και στο εξής, ισχύει αυτό" και θα το κάναμε κιόλας!Αλλά δεν υπάρχει ελπίδα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Αυτο που προσπαθω να πω, ειναι οτι δεν διαφωνω με την ουσια και την αναγκαιοτητα των μετρων, αλλα με τον τροπο εφαρμογης τους.
    Τα απολυτα του στυλ "π@υτσα" καπως μου καθονται, απο την αλλη παραξενος γεννηθηκα κι οσο μεγαλωνω γινομαι χειροτερος.
    Με το καλο και με κρεμαλες στο Συνταγμα.
    Αυτα απο μενα και δεν θα σας κουρασω αλλο επ' αυτου.
    https://www.youtube.com/watch?v=WRIB...k&spfreload=10
    Φιλαράκι αν δεν είχα όσα γεγονότα είχα την τελευταία πενταετία μπορεί και να ήμουν πιο ελαστικός. Μπορεί.

Αγαπητε Dr Evil

28 του μηνα κλεινει χρονος απο τοτε που σωθηκα εκ θαυματος και εχω μονο υλικες ζημιες στο μηχανακι μου υψους 8.000€.....
    Ανασφαλιστος ο τυπος, εχει γινει το δικαστηριο και δεν ξερω τι και ποτε θα παρω πισω.....

Μπορει να σου καθεται καπως αλλα εγω, αλλο απο πουτσ@@@@@@@@@@@@@ δεν μπορω να σκεφτω....

Και βεβαιως κανω το σταυρο μου που δεν επαθα κατι.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Προφανως εχω προβλημα εκφρασης και δεν ειναι κατανοητα αυτα που λεγω.

Χαιρομαι που δεν χτυπησες, ευχομαι να αποζημειωθεις μεχρι κεραιας και ριξε αλλη μια π@υτσα, μετα την πρωτη, να του φυγει το κλαπετο (δεν το λεω με καμια ειρωνεια το τελευταιο. Αλλα οπως ειπα, κατι κανω λαθος και δεν καταλαβαινετε τι λεω.)
    Αλλα επειδη την πατησες εσυ, ο αμυρου κι πολλοι αλλοι, δεν παει να πει οτι θα πρεπει να κυνηγαμε μαγισσες, ουτε οτι ολοι ειναι δυνητικα δολοφονοι.
    Τεσπα, να το αφησουμε εδω παρακαλω;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Banned
    Προφανως εχω προβλημα εκφρασης και δεν ειναι κατανοητα αυτα που λεγω.

Χαιρομαι που δεν χτυπησες, ευχομαι να αποζημειωθεις μεχρι κεραιας και ριξε αλλη μια π@υτσα, μετα την πρωτη, να του φυγει το κλαπετο (δεν το λεω με καμια ειρωνεια το τελευταιο. Αλλα οπως ειπα, κατι κανω λαθος και δεν καταλαβαινετε τι λεω.)
    Αλλα επειδη την πατησες εσυ, ο αμυρου κι πολλοι αλλοι, δεν παει να πει οτι θα πρεπει να κυνηγαμε μαγισσες, ουτε οτι ολοι ειναι δυνητικα δολοφονοι.
    Τεσπα, να το αφησουμε εδω παρακαλω;
    Δεν σε κατηγόρησε κανένας φιλαράκι
    Αλλά τα παιδιά προσπαθούν να πουν οτι εφ όσον οδηγείς, κανείς χρήση δρόμων κτλπ.
    Πρέπει να σέβεσαι και τους άλλους.
    Και εφ όσον δεν έχουν κάποιοι την συνείδηση να πράξουν τα απαραίτητα δεν φταίει κανένας να τραβιέται εξαιτίας του ανεύθυνου.
    Μην τηρώντας τα δέοντα μεταβιβαζω το πρόβλημα-αδυναμια σε κάποιον άλλο,σε μια ατραβη(βλ ατύχημα)
    Και αφού λείπει η συνείδηση και ο σεβασμός προς τον δίπλα ε τότε ένας ελεγκτικος μηχανισμός επεμβαίνει.
    Αν σκεφτούμε οτι σε μια σύγκρουση με ανασφαλιστο,θα δαπανειθουν πολλαπλάσια χρήματα και ώρες για να διορθωθούν οι ζημιές το χάσιμο μέσου μετακίνησης τα μεροκάματα κτλπ

Ρε συ Δημητρη,
    καταλαβαινω πολυ καλα το τι λενε.
    Αλλο ομως το να θελεις να τιμωρηθει καποιος που κινουσε το οχημα και στην εκανε κι ηταν μη προβλεπομενος, αλλο το να εχεις ενα αυτοκινητο του οποιου εληξε η ασφαλεια τον Απριλιο κι εσυ λειπεις για δουλεια στο εξωτερικο επιστρεφοντας 2 μηνες αργοτερα (αρα κι μπορεις να κανεις μια εξαμηνη κι να εισαι κομπλε), επι παραδειγματι.

Επισης η αρχικη μου ενσταση ηταν στο υψος των ποινων, οχι στους λογους για τους οποιους αυτες επιβαλλονται.
    Ποτε δεν υποστηριξα τον παρανομουντα.

Οποτε κατι δεν λεω σωστα και ειμαι ακατανοητος.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Banned
    Καλά και στην αρχή για τα ανασφαλιστα προβλεπόταν 6μηνη αφαίρεση στοιχείων ικανοτητας οδήγησης (δίπλωμα) και άδειας κυκλοφορίας.
    Στην πορεία άλλαξε.
    Κατσε να αρχίσει το μέτρο, να σφιξουν κάποιοι κωλοι και βλέπουμε

Επισης η αρχικη μου ενσταση ηταν στο υψος των ποινων, οχι στους λογους για τους οποιους αυτες επιβαλλονται.
    Ποτε δεν υποστηριξα τον παρανομουντα.
    Γαλλια. Πινουμε καφε μπροατα απο το Λουβρο. Παρκαρει καποιος, δεν κοβει εισητηριο για παρκινγκ, περναει τροχαια τον γραφει.
    Ερχεται ο τυπος, παει να μπει, του το σφυραμε για την κληση μας λεει “και αν με πιασουν μια φορα το μηνα, παλι κερδος εχω"....

Επομενως; Μηπως τελικα το προστιμο πρεπει να ειναι αρκουντως επιπονο;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Γαλλια. Πινουμε καφε μπροατα απο το Λουβρο. Παρκαρει καποιος, δεν κοβει εισητηριο για παρκινγκ, περναει τροχαια τον γραφει.
    Ερχεται ο τυπος, παει να μπει, του το σφυραμε για την κληση μας λεει “και αν με πιασουν μια φορα το μηνα, παλι κερδος εχω"....

Επομενως; Μηπως τελικα το προστιμο πρεπει να ειναι αρκουντως επιπονο;
    Γιατι να μην του κοψουν τα χερια επι τοπου, να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα το ξανακανει;
    'Η να τον ευχνουχισουν ακομα καλυτερα, ωστε να μην διαιωνιστει το ειδος και το σκεπτικο;

Και που σταματαει αυτο;
    Ο σεβασμος στους νομους δεν ειναι θεμα υψους της ποινης.

Μια λυση, ισως, θα ηταν μια πιο 'ευπεπτη' ποινη την πρωτη φορα και σε περιπωση που επαναληφθει, του παιρνεις το κεφαλι.
    Αλλα οχι γκιλοτινα με την μια.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Υπάρχει περίπτωση αυτά τα πρόστιμα να πάνε για ζημιές από ανασφάλιστα οχήματα που διαχειρίζεται το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Αυτοκινήτων των ασφαλιστικών εταιριών;

μπα, ε;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Γιατι να μην του κοψουν τα χερια επι τοπου, να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα το ξανακανει;
    'Η να τον ευχνουχισουν ακομα καλυτερα, ωστε να μην διαιωνιστει το ειδος και το σκεπτικο;

Και που σταματαει αυτο;
    Ο σεβασμος στους νομους δεν ειναι θεμα υψους της ποινης.

Μια λυση, ισως, θα ηταν μια πιο 'ευπεπτη' ποινη την πρωτη φορα και σε περιπωση που επαναληφθει, του παιρνεις το κεφαλι.
    Αλλα οχι γκιλοτινα με την μια.
    Ανοχη που λες, τοοοοοοοοοοοσα χρονια ηδη υπαρχει...... Ποσο αλλο;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ανοχη που λες, τοοοοοοοοοοοσα χρονια ηδη υπαρχει...... Ποσο αλλο;
    Και μιας και υπηρξε ανοχη τοσα χρονια απο ενα στρεβλο συστημα, το να εφαρμοσει ο ιδιος διαστρεβλωμενος συστημικος σαρια ειναι η λυση.

Εμ, εκει ειναι που διαφωνουμε.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

250 έουρος είναι μιά μέση ετήσια κάλυψη μικρού αυτοκινήτου. Μπορεί να έχει και φτηνότερες, νομίζω διαφημίζεται ακόμα ασφάλεια από 13 ευρώ το μήνα, ήτοι 156 ευρώ ετησίως. Το πρόστιμο δεν είναι δυσανάλογο της δαπάνης που θα έπρεπε να κάνει κάποιος για να είναι προβλεπόμενος στα βασικά τυπικά. Και ακόμα και να λείπει κάποιος στο εξωτερικό όπως στο παράδειγμά σου, άνετα και χαλαρά μπαίνει ονλάιν με την πιστωτική και όλα σούπερ. Θα μου πεις και αν ξεχάσει. Ε, δεν θα είναι ποτέ όλοι ευχαριστημένοι και "δικαιωμένοι". Αν ξέρεις ότι θα λείψεις 6 μήνες καταθέτεις πινακίδες, παίρνεις πίσω ότι υπολείπεται από την ασφαλιστική σου κάλυψη που τρέχει και βάζεις πάλι πινακίδες όταν γυρίσεις. Το θέμα είναι πως βασιζόμενοι στην σίγουρη ατιμωρησία, ανησυχητικά πολλοί είναι χύμα. Επειδή πρέπει να ξεκινήσουν από κάπου, ας ξεκινήσουν από τα εύκολα.

Εστω 160 το ασφαλιστρο και 250Ε το προστιμο = 400Ε+ για ενα οχημα το οποιο δεν κινηται (και μην μου πεις 'που το ξερεις;' γιατι θα σε ρωτησω το ιδιο), δεν ειναι τοσο ευκολο, ειτε το αναγνωριζεις ειτε οχι.
    Αν δε, περασει το 8ημερο, το ποσο γινεται 660Ε+ (δυνητικα γινεται δυσβασταχτο).
    Αρα καποιος θα αφησει καποια αλλη πληρωμη πισω, για να μην ειναι υποτροπος και μετα θα βγει καποιος αλλος να λεει (επι παραδειγματι) 'καλα κανανε και του κοψανε το ρευμα του μπουστη. Εμεις μαλακες ειμαστε που πληρωνουμε΄'

Το παραδειγμα με το αυτοκινητο που ανεφερα παραπανω, δεν ειναι της φαντασιας μου, αλλη εμπειρεια μου.
    Γιατι να πληρωσω 2 μηνες επιπλεον ασφαλιση μιας και το Lancia καθοταν;
    Για να νοιωσουν δικαιωμενοι οσοι εχουν εμπλακει σε συμβαν με ανασφαλιστο;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε