Σελίδα 60 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 1102

Θέμα: Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Παλαιό μέλος
    pilot road 4 εχω βαλει ωραιο λαστιχο. αν και μεταξυ μας οτι καινουργιο να βαλεις σε σχεση με αυτο που εχει θα σου φανει αψογο. επισις αγορασα εναν σακο για την σελα τo kriega US-20, το οποιο βεβαια θα το κανω tank bag με τον αναλογο εξοπλισμο, και μπορω να πω οτι τετοιου ιδους σακοι ειναι πολυ καλοι γιατι παιρνουν οποιο μεγεθος θες. μπορεις να τους συμπιεσεις με τα αναλογα λουρια που εχουν και να μην τις νιωθεις αδεις πανω στην μηχανη.

Μέλος
    Pirelli Diablo Rosso 2...Λαστιχάρα, αλλά στα 260-280€ περίπου

Μέλος

Thumbs up Σέλαρα παρακαλώ

Όσοι κάνετε μακρινά ταξίδια άνω των 5 ώρών, ίσως υποφέρετε και σεις απο κούραση, πονάκια κτλ. Καθ' ότι είμαι πιεσμένος χρονικά, οι εκδρομές με την συνεπιβάτιδα είναι χωρίς διανυκτέρευση ή με μάξιμουμ 2 νύχτες στο δρόμο.'Ετσι, σε αναζήτηση τρόπων να ξεκουράσω το βασανισμένο 39 χρονο κορμί μου, είπα να αλλάξω την ψιλολισθηρή και ψιλοσκληρή μαμά-σέλα με μιά χειροποίητη απο επαγγελματία του είδους. Η πρώτη μου προσπάθεια στέφθηκε απο παταγώδη αποτυχία μιας και συνολικά πλήρωσα 50€ αμοιβή+36€ (!) μεταφορικά γιατί είμαι εκτός Αττικής και η σέλα που πήρα ήταν πραγματική νεροτσουλήθρα, και όλο το βάρος μεταφερόταν στα χέρια . Εμφανισιακά, η βαρεμάρα η ίδια...'Ετσι, όταν συνήρθα οικονομικά, έκανα 2η απόπειρα σε άλλον επαγγελματία απο Αττική και... Θαύμα! Πήρα πίσω ΣΕΛΑρα.Ανάπλαση της θέσης οδήγησης στο πιο όρθιο, φάρδυνε στα καπούλια ενώ έμεινε ίδια στο μπούτι (ως όφειλε), εντελώς αντιολισθητική, με υπερήψωση στη μέση για πιο bucket διαμόρφωση και διαχωρισμό απο τον συνεπιβάτη, που απέκτησε...πολυθρόνα, ενω εμφανισιακά απογείωσε την Diversion. Η πρώτη βόλτα, εντελώς καινούρια αίσθηση και τόσο πιο ξεκούραστη που απορούσα. Αν οι ταξιδιάρηδες το σκεφτήκατε ποτέ, βρείτε έμπειρο μάστορα, δείτε δουλειές του και αν πειστείτε, κάντε το.Δεν πήγε ούτε ευρώ χαμένο.
    Τελευταία τροποποίηση από tsopanoskylo; 07/02/2016 στις 20:38.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giorgos.boun
    Παιδια μια ερωτηση....

Μερικες φορες δεν μου παιρνει την νεκρα... Δεν μπορω να σας πω ποτε ακριβως αλλα το εχω πετυχει πολλες φορες από πρωτη να μπαινει η δευτερα (με την ιδια ακριβως δυναμη που τραβαω όταν την παιρνει) και τελικα να μην μπαινει ποτε αφου το ανεβοκατεβάσω 2 με 3 φορες αναγκαζοντας με να κρατω τον συμπλεκτη για ολη την διαρκεια.... Εκτος και αν σβυσω τον κινητηρα, τοτε την παορνει για πλακα...

Ξερετε γιατι συμβαινει κατι τετοιο?? Σας εχει τυχει ποτε?? Αν ναι μπορω να κανω κατι?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.boun Προβολή μηνύματος
    Παιδια μια ερωτηση....

Μερικες φορες δεν μου παιρνει την νεκρα... Δεν μπορω να σας πω ποτε ακριβως αλλα το εχω πετυχει πολλες φορες από πρωτη να μπαινει η δευτερα (με την ιδια ακριβως δυναμη που τραβαω όταν την παιρνει) και τελικα να μην μπαινει ποτε αφου το ανεβοκατεβάσω 2 με 3 φορες αναγκαζοντας με να κρατω τον συμπλεκτη για ολη την διαρκεια.... Εκτος και αν σβυσω τον κινητηρα, τοτε την παορνει για πλακα...

Ξερετε γιατι συμβαινει κατι τετοιο?? Σας εχει τυχει ποτε?? Αν ναι μπορω να κανω κατι?

Κανε την ερώτηση σε άλλο θέμα, οχι εδώ
    Ποσο καιρό οδηγά μηχανάκι με ταχύτητες? λάδια κοίταξες?

Μέλος
    και μένα κάνει κάτι χαζά, απλά πιο σπάνια...το σασμαν δεν είναι το δυνατό σημείο του Diversion, όντως δες το λάδι, στον μηχανικό σου.

Εγώ από την αρχή (αγορά καινούριο Ιανουάριος του 2014) του βάζω MOTUL 5100 15W-50 και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, ούτε χαζά, ούτε τίποτα.
    Όταν είναι κρύο πάτησε τη μανέτα του συμπλέκτη και γκάζωσέ το με πατημένη τη μανέτα (μέχρι τις 2.000-2.500 στροφές) μερικές φορές, θα μαλακώσει πολύ το κούμπωμα της πρώτης.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsopanoskylo Προβολή μηνύματος
    Όσοι κάνετε μακρινά ταξίδια άνω των 5 ώρών, ίσως υποφέρετε και σεις απο κούραση, πονάκια κτλ. Καθ' ότι είμαι πιεσμένος χρονικά, οι εκδρομές με την συνεπιβάτιδα είναι χωρίς διανυκτέρευση ή με μάξιμουμ 2 νύχτες στο δρόμο.'Ετσι, σε αναζήτηση τρόπων να ξεκουράσω το βασανισμένο 39 χρονο κορμί μου, είπα να αλλάξω την ψιλολισθηρή και ψιλοσκληρή μαμά-σέλα με μιά χειροποίητη απο επαγγελματία του είδους. Η πρώτη μου προσπάθεια στέφθηκε απο παταγώδη αποτυχία μιας και συνολικά πλήρωσα 50€ αμοιβή+36€ (!) μεταφορικά γιατί είμαι εκτός Αττικής και η σέλα που πήρα ήταν πραγματική νεροτσουλήθρα, και όλο το βάρος μεταφερόταν στα χέρια . Εμφανισιακά, η βαρεμάρα η ίδια...'Ετσι, όταν συνήρθα οικονομικά, έκανα 2η απόπειρα σε άλλον επαγγελματία απο Αττική και... Θαύμα! Πήρα πίσω ΣΕΛΑρα.Ανάπλαση της θέσης οδήγησης στο πιο όρθιο, φάρδυνε στα καπούλια ενώ έμεινε ίδια στο μπούτι (ως όφειλε), εντελώς αντιολισθητική, με υπερήψωση στη μέση για πιο bucket διαμόρφωση και διαχωρισμό απο τον συνεπιβάτη, που απέκτησε...πολυθρόνα, ενω εμφανισιακά απογείωσε την Diversion. Η πρώτη βόλτα, εντελώς καινούρια αίσθηση και τόσο πιο ξεκούραστη που απορούσα. Αν οι ταξιδιάρηδες το σκεφτήκατε ποτέ, βρείτε έμπειρο μάστορα, δείτε δουλειές του και αν πειστείτε, κάντε το.Δεν πήγε ούτε ευρώ χαμένο.
    σε ποιον την εφτιαξες? στειλε μας μια φωτογραφια να την δουμε

Λίγη θάλασσα και το κορίτσι μου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_20160218_006.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	94,4 KB 
ID:	352642

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Λίγη θάλασσα και το κορίτσι μου...

Όνομα:	WP_20160218_006.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	94,4 KB 
ID:	352642
    οι εντυπώσεις σου από τα λάστιχα σου; μόνογομα δεν είναι; της Michelin

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsopanoskylo Προβολή μηνύματος
    Οταν βρείς χρόνο κανε μας ενα ποστ με φωτό να δουμε αποτελέσμα και απο οπτικής πλευράς γιατι επι του πρακτέου νομίζω οτι επεισες 100% οτι αξίζει! Ερώτηση τώρα γενικότερα εσεις που έχετε κάνει ταξίδια..Θα κάνω ενα τουρ Κρήτη και θα ειμαι διπλός..Να προτιμήσω σαμάρια πλαινά και αν ναι μέχρι ποσα λίτρα γιατί απο φωτό που κοιτάω πέφτουν κοντά στα πατάκια του συνεπιβάτη και δεν ξέρω κατα ποσο ενοχλούν..ή μήπως εναλλακτικά αξίζει ενα top case μαζί με tank bag..Αααα και κάτι τελευταίο.. Εχετε να προτείνετε κάποιο λάστιχο να μπαίνει και σε βατό χωματόδρομο ή το αποκλείουμε αυτο ? Αν οχι τοτε σκέφτομαι για metzeler M7...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DFL Προβολή μηνύματος
    Οταν βρείς χρόνο κανε μας ενα ποστ με φωτό να δουμε αποτελέσμα και απο οπτικής πλευράς γιατι επι του πρακτέου νομίζω οτι επεισες 100% οτι αξίζει! Ερώτηση τώρα γενικότερα εσεις που έχετε κάνει ταξίδια..Θα κάνω ενα τουρ Κρήτη και θα ειμαι διπλός..Να προτιμήσω σαμάρια πλαινά και αν ναι μέχρι ποσα λίτρα γιατί απο φωτό που κοιτάω πέφτουν κοντά στα πατάκια του συνεπιβάτη και δεν ξέρω κατα ποσο ενοχλούν..ή μήπως εναλλακτικά αξίζει ενα top case μαζί με tank bag..Αααα και κάτι τελευταίο.. Εχετε να προτείνετε κάποιο λάστιχο να μπαίνει και σε βατό χωματόδρομο ή το αποκλείουμε αυτο ? Αν οχι τοτε σκέφτομαι για metzeler M7...
    λοιπόν, καλοκαίρι πήγα Πάτρα Κεφαλλονιά Λευκάδα και πάλι Πάτρα. με βαλίτσα πίσω και 2 βαλίτσες πλαϊνες με βάσεις plxr της givi. είναι πιο στιβαρή κατασκευή αλλά είχα θέμα με τις βάσεις. μπροστά δεν είχα τανκ μπαγκ και τώρα το χειμώνα πήρα ένα σάκο 20 λίτρα της kriega μαζι με μια βαση που το κάνει tankbag. δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια. μπορείς να δεις και κάτι σαν λουκάνικο που θα μπορούσες να το βάλεις σε σχάρα πίσω. θα δεις και τι ρούχα θα πάρεις. εγώ όλη μέρα γυρνουσα με το μαγιο σε παραλίες σαν λετσος και το βράδυ μόνο ντυνομουν για να βγω. α ο συνεπιβατης σου είναι γυναίκα δεν χρειάζεται να πάρει τουαλέτα γιατι δεν θα την βάλει ποτέ. διακοπές πατε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexojohn Προβολή μηνύματος
    οι εντυπώσεις σου από τα λάστιχα σου; μόνογομα δεν είναι; της Michelin
    Σε σχέση με αυτά που φορούσε από την αγορά της καμία σχέση.
    Έπρεπε να τα είχα αλλάξει από τον πρώτο μήνα που την αγόρασα.

Μέλος

Όνομα:	σέλα 1 β.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	352925 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	με car dressing β.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	83,4 KB 
ID:	352926 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	γραμμή νέα β.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	77,2 KB 
ID:	352927
    απο κοντα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή

Μέλος
    και αυτή η σύγκριση τα λέει όλα, για πόνους μέσης, γλύστρημα και πόνους στους καρπούς κτλ. Δείτε πως άλλαξε η γεωμετρία και ο τρόπος που κάθεσαι στη μηχανή

Όνομα:	Συγκρητικό σέλας.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	66,0 KB 
ID:	352928

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 Diversion Full Fairing
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:30
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31