Όσοι κάνετε μακρινά ταξίδια άνω των 5 ώρών, ίσως υποφέρετε και σεις απο κούραση, πονάκια κτλ. Καθ' ότι είμαι πιεσμένος χρονικά, οι εκδρομές με την συνεπιβάτιδα είναι χωρίς διανυκτέρευση ή με μάξιμουμ 2 νύχτες στο δρόμο.'Ετσι, σε αναζήτηση τρόπων να ξεκουράσω το βασανισμένο 39 χρονο κορμί μου, είπα να αλλάξω την ψιλολισθηρή και ψιλοσκληρή μαμά-σέλα με μιά χειροποίητη απο επαγγελματία του είδους. Η πρώτη μου προσπάθεια στέφθηκε απο παταγώδη αποτυχία μιας και συνολικά πλήρωσα 50€ αμοιβή+36€ (!) μεταφορικά γιατί είμαι εκτός Αττικής και η σέλα που πήρα ήταν πραγματική
νεροτσουλήθρα, και όλο το βάρος μεταφερόταν στα χέρια

. Εμφανισιακά, η βαρεμάρα η ίδια...'Ετσι, όταν συνήρθα οικονομικά, έκανα 2η απόπειρα σε άλλον επαγγελματία απο Αττική και...

Θαύμα! Πήρα πίσω ΣΕΛΑρα.Ανάπλαση της θέσης οδήγησης στο πιο όρθιο, φάρδυνε στα καπούλια ενώ έμεινε ίδια στο μπούτι (ως όφειλε), εντελώς αντιολισθητική, με υπερήψωση στη μέση για πιο bucket διαμόρφωση και διαχωρισμό απο τον συνεπιβάτη, που απέκτησε...πολυθρόνα, ενω εμφανισιακά απογείωσε την Diversion. Η πρώτη βόλτα, εντελώς καινούρια αίσθηση και τόσο πιο ξεκούραστη που απορούσα. Αν οι ταξιδιάρηδες το σκεφτήκατε ποτέ, βρείτε έμπειρο μάστορα, δείτε δουλειές του και αν πειστείτε, κάντε το.Δεν πήγε ούτε ευρώ χαμένο.