http://www.vfrdiscussion.com/forum/i...al-driveshaft/
όχι μωρε
απορία,
λογικά και στο "αντβ" κροςντρέσσερ 1200 δε θα πρέπει να περιμένουμε ανάκληση? ίδια δεν είναι?
http://www.vfrdiscussion.com/forum/i...al-driveshaft/
όχι μωρε
απορία,
λογικά και στο "αντβ" κροςντρέσσερ 1200 δε θα πρέπει να περιμένουμε ανάκληση? ίδια δεν είναι?
πουτσ@@@@@@@@@
Όλα τα μηχανήματα -και οι μοτοσυκλέτες- σπάνε και χαλάνε. Οκ, κάποια το κάνουν πιο τακτικά.
Δεν έχει νόημα να μετρήσουμε πόσες ανακλήσεις έχει κάνει κάθε εταιρία. Είναι σαν να μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Και νομίζω την έχουμε ξεπεράσει την ηλικία που ήταν διαδεδομένο αυτό το παιχνίδι.
Think faster than you ride
Λευτεριά στον σκιστοματη που τσακώθηκε με την γυναίκα του το προηγούμενο βράδυ και έβαζε στραβά τα ρουλεμάν.
σωστό
αυτό, πρέπει να προβληματίσει ποικιλοτρόπως βεβαια
όπως είπε ο γιαννης, εγώ πέταξα μία μολότοφ, εκεί όμως βρεθήκανε και οι "πυροσβέστες" αλλά βρεθήκανε και άλλοι που δοθείσης της ευκαιρίας πετάξαν και αυτοί.... βέβαια εδώ δεν έχουμε ντουκατίστι να πάρουν το αίμα τους πίσω
εν πάση περιπτώσει,
εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ακριβώς αυτό που λέει ο μπλέιντ.... ΟΛΑ χαλάνε, άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο.... η εποχή που κάποτε κάποια μηχανάκια ήταν άθραυστα έχει περάσει για πολλούς και διάφορους λόγους.... οπότε καλό είναι να μην ευαγγελιζόμαστε τους μεν ή να κράζουμε τους δε....
να συμπληρώσω, για να μη σε αδικήσω αγαπημένε μου μαλλιά, οτι σε κάποιες εταιρείες, έχει υπάρξει βελτίωση συγκριτικά με το παρελθόν τους
ωστόσο, να παρατηρηθεί πως όσοι "μου την είπαν" (ή οι περισσότεροι) εχουν χόνΔα ή είναι υποψήφιοι αγοραστες......![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Πόσο θα το πούλαγες είναι το θέμα, όταν έχει βουήξει ο κόσμος όλος για το προβληματικό σασμάν...
Νταξ, πάντως αυτό το μίσος για τα Honda πρέπει να το κοιτάξεις...
Έχω (μεταξύ άλλων) YAMAHA XT 600 E, YAMAHA XJ6n, HONDA CBR1000RR και δεν μου αρέσω να κράζω, εκτός από τα DUCATI και τα KTM...
p.s.
Κι εγώ σε αγαπώ.![]()
![]()
Θα παω να παρω URAL.
Ειναι τοσο χαλια, που ουτε να τα κραξουν.
Inochi, ρε!
Για οσο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957